DISTRIBUIȚI

Direcția de Sănătate Publică Timiș anunță luni că are 28 de focare de coronavirus sub supravegheră. Față de ultima raportare, s-au stins două focare, de la Spitalul Județean și Oncohelp, dar a apărut un focar nou la o fabrică din Timișoara.

Focarul închis de la Spitalul Județean este cel mai vechi care mai era sub supraveghere, cel de la Casa Austria, unde s-au descoperit 19 cazuri. De asemenea, DSP a închis și focarul, al doilea apărut de la început de pandemie, de la OncoHelp, unde s-au depistat 39 de infectări. În schimb, a apărut un nou focar de coronavirus, la o firma de componente auto din Timișoara, unde au apărut 17 cazuri. Au mai apărut 3 cazuri noi și la căminul de bătrâni din Buziaș, unde s-a ajuns de la 14 la 17 cazuri.

Iată celelalte 26 de focare: Penitenciarul Timișoara – 162 cazuri; Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Găvojdia – 156 de cazuri; Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Nr 1 din Lugoj – 107 cazuri; Spitalul de Psihiatrie Jebel – 31 de cazuri; Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică pentru Copii Lugoj – 31 de cazuri; Direcția Generală de Asistență Socială și Protecție a Copilului – 22 de cazuri; Spitalul Județean Timișoara Secția ATI – 20 cazuri; Centrul de Plasament pentru Copii cu Dizabilități Recaș – 20 de cazuri;  Cămin de bătrâni Bacova – 18 cazuri; Centru pentru persoane cu handicap Ciacova -18 cazuri; Centrul de Îngrijire și Asistență Ciacova – 18 cazuri;  Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Timișoara  – 14 cazuri; Fabrica componente pantofi Timișoara – 10 cazuri; Cămin de bătrâni Jimbolia – 10 cazuri; ISU Banat – 10 cazuri;  Centru de recuperare de bătrâni  Bacova – 9;  Spitalul Județean Timișoara Secția Urologie – 9 cazuri;  CSM Lugoj – 8 cazuri; firma de butelii Jimbolia – 5 cazuri; Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timișoara – 5 cazuri; Spitalul Județean Timișoara Secția Neurologie 2 – 4 cazuri; Spitalul Județean Timișoara Secția Chirurgie 3 – 4 cazuri; Centru de Plasament Găvojdia – 4 cazuri; Laborator Hematologie Spitalul Județean Timișoara – 3 cazuri; Creșa Cosânziana Timișoara – 3 cazuri; Spitalul Județean Timișoara Secția Nefrologie – 3 cazuri.

LĂSAȚI UN MESAJ