DISTRIBUIȚI

ASU Politehnica nu scapă de problemele de lot cauzate de infectările cu coronavirus. Pentru a treia oară, clubul are din nou probleme, dar de data aceasta, echipa nu a mai fost plasată în întregime în izolare.

Vestea bună pentru poliști este că Sergiu Popovici va ieși din izolare, unde a fost plasat după ce a avut și el coronavirus. În rest, după testarea de luni, în echipă au fost găsiți patru jucători pozitivi. Toți sunt asimptomatici și s-au izolat la domiciliu. ”În urma testării pentru depistarea noului coronavirus, efectuată de echipa noastră în prima zi a săptămânii, patru jucători au fost depistați pozitiv. Aceştia au intrat în carantină conform protocolului. În altă ordine de idei, singurul component al Politehnicii care se afla în izolare la sfârşitul săptămânii trecute va reintra începând de azi în programul obişnuit al echipei”, au anunțat cei de la Poli.

Poli a avut primul ”val” de infectări în vară, când au fost pozitivi Mario Contra și Raul Vidrăsan, iar Bogdan Vasile a avut două teste neconcludente și a trebuit să stea în izolare. Ulterior, s-au depistat în octombrie 11 cazuri de coronavirus, ”listă” pe care s-au regăsit și între care Claudiu Pamfile, Alin Ignea, Cristian Scutaru, Jose Casado, Denis Radu, Doru Andrei, Alexandru Popescu, Stjepan Plazonja sau Marko Deronja, plus Sergiu Popovici. Acum, clubul are al treilea ”val”, cu patru fotbaliști izolați.

În altă ordine de idei, deocamdată, Poli nu are un amical prefectat pentru acest weekend, în care nu are joc oficial. Pentru partida de Cupă cu FC U Craiova, oltenii au făcut solicitare să se joace pe ”Ion Oblemenco”.

LĂSAȚI UN MESAJ