ASU Poli are de miercuri un nou antrenor. Octavian Benga și-a dat demisia, iar Dan Alexa îi ia, previzibil, locul. Demisia fostului antrenor principal, venit acum aproximativ un an la alb-violeți, a survenit deoarece i s-a cerut să colaboreze cu Alexa, care ar fi urmat să fie director tehnic.

Marți, mai multe persoane din club i-au cerut lui Benga această schimbare de abordare. Este vorba de președintele clubului, Viorel Șerban, unul dintre suporterii-sponsori, Cristian Romoniță, dar și de Alexa însuși. ”Astăzi mi-am reziliat contractul cu Poli. Am avut ieri o discuție cu cei din conducere. Au cerut anumite schimbări, cu care eu nu am fost de acord. Mi s-a cerut să colaborez, să avem un director tehnic. Nu mi s-a cerut demisia. Dar a fost decizia mea, deoarece eu am dorit să continuăm cu același mod de lucru ca până acum. Până acum eu mi-am asumat tot, eu am făcut tot și doream să continui să-mi asum totul ca și până acum și de acum încolo. Am considerat că e mai bine să plec, decât să fie anumite disensiuni. Până la urmă, ei sunt amfitrionii clubului. Dar și eu am un mod de lucru și o personalitate pe care nu mi le pot schimba”, ne-a declarat Benga.

Practic, mutarea nu este neapărat o surpriză, deoarece multă lume se aștepta ca acest lucru să se întâmple la un moment dat. E clar că la Poli, nu începăeau două săbii în aceeași teacă, ceea ce se și vede din ce a spus Benga. Deja fostul antrenor spune că pe Alexa va fi o anumită presiune. ”Am venit la echipă acum un an. Am reușit, în 20 de meciuri oficiale, să am două rezultate negativ (n.r. înfrângeri). Am avut o medie de 2 puncte pe meci. Eu zic că este o medie foarte bună, dat fiind bugetul nostru, dar și ceea ce aveau la dispoziție celelalte echipe. Noi avem bugetul al 20-lea și am reușit media acesta. Pe noul antrenor va fi o presiune mare”, consideră deja fostul antrenor al lui Poli.

Interesant este că Benga a mai povestit că acum trei zile a refuzat un salariu de patru ori mai mare! ”Le mulțumesc jucătorilor, pentru că ei au dus greul, suporterilor, dar și staff-ului. Eu am avut o ofertă, chiar sâmbătă. Era un salariu de patru ori mai mare. Duminică am refuzat, pentru că voiam să rămân la Poli”, a mai spus Benga.

În altă ordine de idei, ASU Poli a început să facă antrenamente pe ”Dan Păltinișanu”, unde ar avea acces de două ori pe săptămână. Noul președinte al CJT, Alin Nica, îi sprijină cu acest lucru, după ce pe vremea lui Dobra, toate echipele care doreau acces pe stadion trebuiau să-l închirieze. Mai spunem că după cele patru cazuri pozitivi, ASU Poli va reface testele, deoarece exista suspiciunea că ar fi apărut erori materiale.

UPDATE: Benga ar fi fost ofertat de Turris și Rapid recent, refuzandu-le pe ambele! Din informațiile noastre, cei patru jucători cu coronavirus sunt Sofran, Mera, Munteanu și Manea. Clubul nu mai retestează, deoarece rezultatele inițiale rămân, conform protocolului medical, chiar dacă există dubii de erori.

1 COMENTARIU

  1. Tipic romanesc cand ceva merge bine apar profitorii care strica tot crezand ca in continuare va merge la fel de bine dar timpul le va arata contrariul.S au speriat ca Benga poate promova si nu mai pot face aranjamente Pacat aveam speranta cu Alexa acelasi joc incalcit de inchizator

LĂSAȚI UN MESAJ