DISTRIBUIȚI

Baschetbaliștii de la SCM Timișoara au câștigat și al doilea meci de la turneul de Cupa României desfășurat la Sibiu, la scorul de 109-45. Jocul a fost la discreția elevilor lui Dragan Petricevic, care sunt ca și calificați în următoarea fază a competiției.

Formația din Târgu Jiu a jucat și ea în condiții foarte dificile, cu doar șapte jucători, deoarece alți șase au coronavirus. Oltenii nu au reușit să marcheze deloc în primele 5 minute ale primului sfert, timp în care alb-violeții s-au desprins la 14-0. Primul parțial s-a terminat cu 26-7, iar lucrurile au decurs asemănător și ulterior. La pauză s-a intrat cu 51-18 pentru timișoreni, iar sfertul trei s-a terminat cu un aproape neverosimiil 79-29 în favoarea bănățenilor. Nici sfertul patru nu a adus vreo răsturnare spectaculoasă de situație.

Laszlo Lazar a fost cel mai bun marcator al bănățenilor, cu 21 de puncte, urmat de Brown, cu 20 de puncte, Dragoste și Mirkovic, fiecare cu câte 16 puncte, Gajic și Komatina, fiecare cu câte 10 puncte, Mijajlovic, cu 8 puncte, Mocrițchi, cu 6, și Șchipor, cu 2 puncte. Allen a fost cel mai bun marcator al gorjenilor, cu 25 de puncte.

Următorul meci și ultimul de la turneu pentru timișoreni va fi vineri, de 19,30 cu CSU Sibiu.

foto: facebook.com/baschetscmtimisoara

LĂSAȚI UN MESAJ