DISTRIBUIȚI

Mijlocul lunii noiembrie este o perioadă foarte încărcată pentru cluburile de fotbal feminin din prima ligă. Fotbalistele de la Fortuna Becicherecu Mic au avut două jocuri săptămâna trecută, iar joi vor avea alt meci, din ultima etapă a turului de campionat.

În urmă cu o săptămână, bănățencele au jucat în deplasare la Alexandria, unde au câștigat cu 3-0. Oaspetele au marcat rapid, prin Melisa Șodinca, la o fază la care a angajat-o Laura Rus. În repriza a doua, după o dominare, fortuna a marcat din nou în minutul 72, de data aceasta prin Laura Rus, din centrarea Nicoletei Deca. În minutul 83, Deca a înscris, dintr-o centrare a Cristinei Codrescu.

Duminică, Fortuna a jucat din nou, tot în deplasare, cu Heniu Prundu Bârgăului. Meciul s-a terminat la scorul de 2-2. La pauză, Fortuna a condus cu 2-0. Scorul l-a deschis Laura Rus, din penalty, după un henț comis în careu. Internaționala a marcat și în minutul 36, după o angajare a Nicoletei Deca. Echipa din Becicherec nu mai fost la fel de concentrată în repriza a doua când a luat gol în minutul 77, de la Andreea Corduneanu, după o lovitură liberă, și în minutul 85, prin Ana Palaghia, după un corner.

Acum, Fortuna are din nou meci, joi, 19 noiembrie, acasă, cu Vasa Femina Odorhei, de la ora 11. Echipa este pe locul 3 în campionat, dar mai are de juca și meciul de la Arad, cu Piroș. Partida a fost programată în 6 decembrie.

foto: facebook.com/acsfortunabecicherec

LĂSAȚI UN MESAJ