DISTRIBUIȚI

Colterm anunță că joi, 19 noiembrie, va întrerupe apa caldă, căldura, și, după caz, și apa rece de hidrofor, în trei zone din oraș. Este vorba de zona Universității de Medicină, Modern și Bucovinei.

Din cauza unor lucrări ale E-Distribuție Banat la rețeaua medie de tensiune, se oprește furnizarea apei calde, a celei reci pentru hidrofor și a căldurii la Punctul Termic 8B, în intervalul orar 11-19. Vor fi afectați abonații Colterm de pe străzile: Buftea (parțial), Heine, Medicinei (parțial)**, Regimentul 13 Călărași (parțial).

Aquatim va face lucrări în zona modern. De aceea, și Punctele Termice 71,72 și 74 vor fi vizate de întreruperea apei calde și a căldurii, în intervalul orar 9-14. Vor fi afectați abonații de pe străzile: Lugojului, S. Bărnuțiu, Samuil Micu, Tibiscum, Telegrafului, Topologului, Geneva, Lorena și Dorobanților.

De asemenea, ca urmare a unei avarii la rețeaua primară, se oprește furnizarea apei calde și a încălzirii în intervalul orar 9-16, la Punctule Termice 45A și 45B. Vor fi afectați abonații de pe străzile: Bucovina, Matei Basarab, Viilor, Mehedinți, Almajului, Bărăgan, Pompiliu Ștefu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ