DISTRIBUIȚI

Pentru a obține câștiguri colosale din jocurile de noroc sau din pariurile sportive trebuie să deții mai multe informații și competențe decât să lași lucrurile la voia întâmplării și să te bazezi mai mult pe noroc. Acest lucru este dovedit de pariorii profesioniști, care au privit această activitate ca pe un job, în ciuda faptului că multe persoane nu consideră pasiunea pentru gambling o modalitate eficientă sau constantă de a câștiga bani.

Câștigul este important, însă mai important este modul în care decizi să tratezi acest avantaj de natură financiară, să îl investești. De-a lungul timpului, multe persoane au reușit să acumuleze sume destul de mari, însă la scurt timp acestea s-au lăsat purtate de val și au luat decizii nepotrivite, ce s-au finalizat cu cheltuirea banilor câștigați, în scopuri care nu au fost productive.

Dacă ești pasionat de pariuri, poți juca și poți fi chiar tu marele câștigător al unei sume considerabile. Recomandarea noastră este să accesezi eFortuna online pentru a te bucura de o experiență desăvârșită, care te poate conduce spre câștig.

Între timp, descoperă 5 personalități care au reușit să își dovedească măiestria, care au apelat la strategiile potrivite, bucurându-se de cele mai mari câștiguri înregistrate în istoria jocurilor de noroc.

1.  Don Johnson

A devenit cunoscut în anul 2011, atunci când a obținut un premiu în valoare de 15 milioane de dolari la cazinourile din Atlantic City.  Acesta nu era total străin de domeniul jocurilor de noroc, lucrând în trecut ca reglementator pentru  jocuri de stat. De asemenea, Johnson a dezvoltat software pentru pariurile pe cursele de cai. Pentru el, jocurile în cazinouri au fost mai mult o pasiune, o modalitate de relaxare și de petrecere a timpului liber sau cel puțin așa au declarat cunoscuții și apropiații fericitului câștigător.

Cu toate acestea, era priceput la matematică, avea o personalitate destul de șireată, era foarte convingător, abilități și calități ce l-au condus spre succes. Don Johnson a reușit să negocieze cu cazinourile din Atlantic City pentru schimbarea anumitor reguli care i-au oferit mai multe șanse de câștig. La momentul respectiv, cazinourile din Atlantic City se aflau în mijlocul unei recesiuni uriașe și doreau să atragă cât mai mulți jucători și pariori dispuși să investească sume mari. Astfel , a primit o concesie ce îi acorda 20% pentru pierderile în valoare totală de peste 500.000 de dolari. Această regulă s-a dovedit a fi destul de avantajoasă, jucătorul, reușind să recupereze până la 100.000 de dolari după câteva pierderi. O altă concesie pe care a primit-o a constat într-un pariu gratuit, ce putea fi utilizat de fiecare dată când dealerul  făcea o mișcare greșită.  Toate aceste noi reguli negociate de abilul jucător, i-au adus  un câștig final de 15 milioane de dolari din 2010 până în 2011.

 2.  Dan Colman

Era pasionat de Pokerul online, participând la foarte multe turnee de Poker de-a lungul carierei sale ca jucător de casino. Deși inițial era cunoscut în cercuri restrânse pentru câștigurile nu foarte mari, Colman a devenit faimos, câștigând  1 milion de dolari în turnee de Poker într-un singur an. Aceasta nu avea să fie singura reușită din punct de vedere financiar a pasionatului jucător, 2014 fiind anul cu adevărat norocos pentru el. S-a făcut remarcat în turneele Live și a obținut rezultate uimitoare la Marea Finală EPT din acel an, aducându-i un premiu în valoare de 2,13 milioane de dolari. Tot în 2014, acesta a jucat și în campionatul WSOP Big One for One Drop, unde a reușit să câștige suma de 15,3 milioane de dolari.

 3.  Fedor Holz

Este cunoscut ca fiind cel mai tânăr jucător de Poker ce s-a bucurat de succes, la doar 26 de ani. Acesta a reușit să câștige din turneele live de Poker premii în valoare de 32,5 milioane de dolari. Primul său câștig realmente colosal a fost în anul 2014, atunci când, în cadrul Campionatului Mondial de Poker Online PokerStars a câștigat 1,3 milioane de dolari, premiu acordat pentru primul loc. Acesta a continuat să joace, iar în perioada 2015 – 2016, a câștigat peste 17,5 milioane de dolari. Acesta a fost momentul de apogeu din cariera sa de jucător online de cazino și a decis să se retragă, investind o parte din banii obținuți într-o afacere de tip start-up cu domeniu de activitate ce constă în dezvoltarea potențialului uman, a educației și culturii oamenilor.

 4.  Haralabos Voulgaris

Este unul dintre cei mai de succes pariori, care nu doar că s-a bucurat de câștiguri colosale, dar a dezvoltat în anii 2000 și un sistem de pariere, menit să ajute jucători să-și maximizeze câștigurile. Strategia dezvoltată de acesta presupune un ”un sistem de pauză” , bazat pe algoritmul pentru rata de pierdere și de câștigare pentru mariile turnee și competiții din sfera pariurilor sportive. Un alt vis îndeplinit de-al lui Voulgaris s-a concretizat în momentul în care strategia sa a dat roade, motiv pentru care a primit o propunere de angajare din partea NBA, în anul 2018, pentru postul de  director al dezvoltării calității și cantității.

5.  Gonzalo García-Pelayo

Spre deosebire de majoritatea câștigătorilor menționați mai sus, Gonzalo nu activa în sfera gamblingului sau a pariurilor sportive. Acesta, de origine spaniolă, a fost producător de muzică și regizor de film. În anii ’90 începe să își descopere pasiunea pentru jocurile de cazinou, în special pentru jocul de Ruletă. Pentru a face din pasiunea sa o modalitate de câștiguri profitabile, Gonzalo Garcia și-a mobilizat întreaga familie pentru a-l ajuta să-și pună bazele celor mai solide strategii.

Pasionatul jucător de Ruletă a câștigat pentru început un premiu în valoare de peste 1 milion de dolari. Se pare că acest câștig nu l-a mulțumit pe deplin, vrând să se bucure și de experiența cazinourilor din Vegas, unde a reușit să fie din nou câștigător. Acesta a acumulat până la aproximativ 2 milioane de dolari în Vegas.

Concluzii:

Jocurile de noroc pot fi o modalitate prin care poți avea parte de câștiguri de ordinul miilor sau milioanelor de dolari. Tot ce trebuie să faci este să studiezi atent regulile, să fii la curent cu strategiile de joc cele mai cunoscute și să ai curaj și inspirație pentru a face alegerile potrivite.

 

LĂSAȚI UN MESAJ