DISTRIBUIȚI

Voleibalistele de la CSM Lugoj au reușit să câștige primul meci din Divizia A1 de volei feminin, vineri seara, pe teren propriu, cu CSO Voluntari. Succesul cu 3-1 este cu atât mai important cu cât bănățencele au stat timp de 14 zile în izolare.

Lugojencele au apucat să facă doar trei antrenamente înainte de meci, deoarece miercuri au ieșit din izolare, înainte de turneul din campionat organizat în orașul de pe Timiș. După primele schimburi de mingi, gazdele s-au desprins relativ ușor în primul set, pe care l-au câștigat cu 25-16. Voluntariul a rezistat în al doilea set până la 9-9, după care tot formația din Banat s-a distanța și a luat al doilea set cu 25-13.

Formația din Voluntari a jucat mai bine în setul al doilea. Deși banca Lugojului a cerut de mai multe ori time-out, ilfovencele au luat al treilea set cu 25-22. În ultimul set însă, gazdele au fost de neoprit și au terminat meciul după un 25-13 după 91 de minute efective de joc. Nina Kocic a fost principal realizatoare a CSM-ului, cu 21 de puncte, în timp ce pentru oaspete, Filipaș a dat 11 puncte.

Sâmbătă, gazdele au pauză, deoarece Voluntariul are meci cu Medgidia, la 18,30. Duminică, de la aceeași oră, Lugojul va da piept cu echipa constănțeană.

LĂSAȚI UN MESAJ