DISTRIBUIȚI

Se dovedește din nou că declarațiile făcute de politicieni ”strategic” vineri seara sau în week-end, pentru a evita intenționat anunțurile făcute în conferințele de presă unde se mai pun și întrebări, sunt doar mistificări. După ce vineri seara, Alin Nica spunea că miercuri, la ședința de consiliu județean, se vor vota vicepreședinți, bineînțeles că acest lucru nu s-a întâmplat!

Nica spune că mai așteaptă negocieri în județ, adică în ceea ce privește viceprimarii. ”În urma întâlnirii de astăzi cu Cristian Moș, președintele USR Timiș, am hotărât să mai acord o șansă alianței dintre partidele noastre și să amân alegerea vicepreședinților la Consiliul Județean pentru ca USR Timiș să rezolve problemele semnalate în județ. Nu voi propune și nu vom vota astăzi la Consiliul Județean vicepreședintele PNL, ca să oferim, încă o dată, timp și o mână de ajutor posibililor noștri parteneri care au dificultăți de gestionare a organizațiilor din teritoriu”, a postat Alin Nica pe Facebook, înainte de ședința de consiliu județean.

Președintele CJT mai spune că după ce se vor rezolva problemele în teritoriu, atunci se vor vota și vicepreședinții. Practic, e același șantaj, ca la primărie, unde USR a declarat că îl va vota pe viceprimarul Cosmin Tabără după ce Cristian Moș va fi sigur că e vice la CJT. ”Așa cum am declarat în toată această perioadă, îmi doresc un parteneriat stabil, pe termen lung. Noi am dat dovadă de fair-play când am votat în Consiliul Local viceprimarul Alianței USR PLUS, pe domnul Lațcău. Așteptăm un semn din partea partenerilor noștri de negocieri iar dacă vor reuși să își rezolve problemele din teritoriu, vom convoca ședința de Consiliu pentru alegerea vicepreședinților, USR-PLUS și PNL”, a mai spus Nica.

În cadrul ședinței de consiliu județean, Cristian Moș a precizat că partidul său era gata să voteze vicepreședinții de CJT, air vineri, să-l voteze pe viceprimarul Cosmin Tabără. ”USR-PLUS nu și-a numărat voturile, deși astăzi doi colegi nu au putut fi prezenți aici (n.r. Raul Olajos și Zoltan Nemeth). Noi eram pregătiți astăzi să votăm vicepreședinții de consiliu județean și vineri, Dominic era pregătit să voteze viceprimarul PNL”, a precizat Moș.

 

LĂSAȚI UN MESAJ