DISTRIBUIȚI

În fiecare zi, în județul Timiș se dau multe amenzi pentru că oamenii nu înțeleg că masca este obligatorie, iar dacă trebuie să se deplaseze în afara domiciliului noaptea sau intr-o localitate carantinată, e nevoie de documente justificative. Miercuri, s-au făcut controale și cu Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier.

La verificări au participat ieri 301 de efective ale forțelor de ordine. Au fost controlate 111 societăți comerciale și 106 mijloace de transport, dintre care 68 de mijloace de transport în comun. În total, au fost legitimate peste 4500 de persoane. Oamenii legii au dat 296 de amenzi, în valoare totală de 76.400 de lei. 274 dintre amenzi, în valoare de 70.400 de lei, s-au dat pentru nepurtarea măștii. Alte 22 de sancțiuni, în cuantum de 6000 de lei, s-au dat pentru nerespectarea restricțiilor de deplasare.

Inspectoratul de Poliție județean Timiș anunță că zilnic, polițiștii fac controale în intervalul orar 8-10 dimineață, alăturid e cei de la ISCTR verifică respectarea măsurilor de protecție sanitară în mijloacele de transport în comun.

 

LĂSAȚI UN MESAJ