Ripensia Timișoara iese în curând din izolarea provocate de infectările de coronavirus. Roș-galbenii vor intra târziu în vacanța de iarnă, deoarece vor avea de jucat până la mijlocul luni decembrie, conform reprogramării restanțelor, stabilită astăzi de către cei de la FRF.

Ripensia e primul club din Liga 2 care a avut trei meciuri consecutive amânate din cauza infectărilor cu coronavirus. Reamintim că ultima dată, la club au fost confirmați pozitivi 23 de persoane, 23 de fotbaliști și 3 membri din staff. Astăzi inclusiv, clubul figurează în evidențele DSP Timiș ca focar activ de coronavirus, aflat sub supraveghere. În acest context, bănățenii și-au amânat meciurile cu Mioveni, U Cluj și Farul. Acum, Ripensia e echipa cu cele mai puține meciuri jucate din Liga 2, doar zece.

Până astăzi, FRF programase doar meciul dintre Ripensia și CS Mioveni, pentru ziua de miercuri, 2 decembrie, ora 14. Acum s-au programat și celelalte meciuri restante. Pentru că U Cluj va avea meci în 8 decembrie, partidă televizată la ora 16,45, meciul de la Cluj al Ripensiei a fost programat în ziua de 11 decembrie, vineri, de la ora 14. Apoi, meciul cu Farul va încheia Liga 2, și e programat luni, 14 decembrie, de la ora 14.

Pentru că are meciuri mai puține jucate, Ripensia e acum pe locul 16, cu 15 puncte. Duminică de la 12,15, roș-galbenii vor juca în Cupa României cu Astra.

LĂSAȚI UN MESAJ