DISTRIBUIȚI

Cei care doresc să devină buni lideri, atât într-o instituție publică, dar și domeniul afacerilor, poate opta să se specializeze la un curs postuniversitar gândit în acest sens. Universitatea Politehnica din Timișoara anunță organizează a două cursuri postuniversitare noi, în această direcție.

Așadar, este vorba de un curs postuniversitar de Leaderhsip în administrație și unul de Leadership în business. Primul curs se va axa pe teme precum sustenabilitatea soluțiilor pentru administrația locală, inovare publică, Smart City sau securitatea informațiilor, în timp ce cursul pentru mediul de afaceri va pune accent pe strategii inovative pentru organizații, tehnici de stimulare a creativității, business inteligent etc. Cursurile vor fi ținute de cadre didactice ale UPT cu expertiză în aceste domenii, dar și de experți din administrația publică, respectiv mediului de afaceri.

Pentru cele două cursuri vor fi numeroși invitați din țară și din străinătate, congresmeni, lideri politici și de business

LĂSAȚI UN MESAJ