Ripensia a aflat astăzi la prânz, în toiul sesiunii de antrenament final înainte de joc, că meciul restant cu CS Mioveni nu se va mai juca. Argeșenii, antrenați de Alexandru Pelici, au trei cazuri de coronavirus și nu vor face deplasarea, ceea ce face ca automat trupa bănățeană să piardă meciul la ”masa verde” după ce inițial meciul s-a amânat pentru roș-galbenii au avut 23 de cazuri de infectare.

20 dintre rezultatele pozitive au fost ale jucătorilor. După cum se știe dacă meciul reprogramat nuh se poate juca, formația din cauza căreia s-a făcut amânarea pierde cu 3-0. Cosmin Petruescu a reușit să dea o declarație diplomată în contextul dat. ”Ce pot să spun decât că știu prin ce am trecut noi. Le urez multă sănătate celor de la Mioveni. Sănătatea este cel mai important lucru. Nu știu câte cazuri au, nu am vorbit cu nimeni de acolo. Acum am ieșit din antrenament. Noi am avut 23 de cazuri, toate odată„, a spus Petruescu.

Dacă s-ar fi jucat meciul cu Mioveni, ripensiștii nu puteau conta acum doa rpe Andrei Macrițchii și Cosmin Sîrbu. Interesant este că fix peste 14 zile, Ripensia are programată restanța cu Farul, club care are acum cazuri de covid și nu a putut disputa alt meci amânat, cu U Cluj. ”Deoarece în cadrul lotului adversarilor au fost descoperite trei cazuri de COVID-19, partida programată pe 2 decembrie cu CS Mioveni nu se va mai disputa”, a mai spsu Cosmin Petruescu.

Acum, Ripensia se pregătește pentru meciul de sâmbătă de la ora 11 de la Reșița. Acum, clubul e pe locul 16, cu 15 puncte.

 

LĂSAȚI UN MESAJ