Fundația pentru Comunitate vrea să premieze și în acest an cei mai buni profesori, care își pun amprenta asupra vieții elevilor lor. Lista pentru nominalizarea celor mai buni profesori sau antrenori e deja deschisă.

Cei mai buni zece mentori vor primi un trofeu realizat de artistul Ioan Nemțoi, dar și un premiu de 8000 de lei. ”Îi căutăm pe acei profesori, antrenori, mentori care au reușit și reușesc să stimuleze copii talentați, care îi pregătesc pentru a face față competițiilor, care caută în permanență posibilitățile lor de dezvoltare. Îi căutăm pe acei profesori, antrenori, mentori a căror excelență educativă a condus generații întregi spre succes, a căror activitate însă a rămas în umbră, fără recompense morale sau materiale. Dacă îi cunoașteți, nominalizați-i la Premiul Mentor pentru excelență în educație”, spun cei de la Fundația pentru comunitate.

În anii trecuți au fost premiați și profesori din Timiș. În 2018, a fost recompensat profesorul de fizică Sandu Golcea, în 2015 au fost premiate profesoara de matematică Maria Păcurar și antrenoarea emerită de canotaj Dida Ghiață. În 2014, premiul Mentor i-a revenit antrenoarei de Șah Ligia Jicman, în 2012 a fost premiat profesorul de vioară Ioan Fernbach, air în 2010, tot o profesoară de vioară, Maria Cleșiu.

Nominalizările se pot face aici.

LĂSAȚI UN MESAJ