DISTRIBUIȚI

Iarna aceasta se fac unele economii și la ehipa de fotbal a CSC Dumbrăvița. Clubul va continua cu Florin Bătrânu ca antrenor interimar, iar din lot se va renunța la cei mai bime cotați jucători. De asemenea, nici transferuri prea serioase nu se vor face, deoarece formatul acestui sezon de Liga 3 permite și un ”dolce far niente”.

Antrenorul Sorin Bălu a plecat încă din toamnă, probabil simțind că în viitor Dumbrăvița nu se va mai bate prea curând la promovare. După ce s-au gândit puțin, cei din club au decis să-l pună antrenor la prima echipă pe florin Bătrânu, cel care se ocupa de centru juvenil al clubului. ”Noi suntem într-o reorganizare din toate punctele de vedere. Pentru opt meciuri, câte avem de jucat în primăvară, nu avea rost să aducem alt antrenor. Așa că Florin Bătrânu va fi cumva antrenor interimar”, ne-a declarat Florin Macavei, cel care s eocupă de sețcia de fotbal. În staff se mai află antrenorul cu portarii Mădălin Smaranda și secundul Daniel Martinaș.

Deocamdată, la club nu s-a pus problema reducerii unor contracte. Echipa se va reuni la data de 18 ianuarie. Se va renunța însă la cie mai bine cotați jucători, Octavian Drăghici și Marco Enciu. Alte transferuri importante nu se vor pregăti. ”Le-am propus rezilierea lui Drăghici și Enciu. Eduard Soare a plecat din toamnă la muncă în străinătate, lui i-am reziliat noi unilateral. Radu Motreanu mai vrea să plece, să vedem la ce echipă. Nu ne gândim să aducem alții, poate unul sau doi copii. Suntem destui”, ne-a mai declarat Macavei.

Cu 16 puncte, echipa e pe locul 5 în seria 8 din Liga 3.

 

LĂSAȚI UN MESAJ