DISTRIBUIȚI

De mâine, 15 ianuarie, temperaturile vor scădea foarte mult pentru următoarele zile. Din acest motiv, joi, prefecta Liliana Oneț a convocat o ședință a Comandamentului Județean de Iarnă, pentru a pregăti eventualele intervenții necesare, în caz de nevoie.

Conform prognozei, temperatura va scădea și până la – 11 grade. Liliana Oneț a dorit să știe dacă furnizorii de utilități pot avea probleme în aceste condiții. Cei care livrează gaz și curent au dat asigurări că sunt pregătiți pentru temperaturile scăzute. Aquatim și Colterm au precizat că nu au întreruperi programate stabilite pentru această perioadă și că vor avea echipe de intervenție la dispoziție în caz că apar probleme.

Un alt aspect solicitat de prefectă a fost ca Primăria Municipiului Timișoara, dar și administratorii drumurilor județene și naționale să fie pregătiți de intervenții, în caz de ninsori sau polei.În acest sens, ISU Timiș va transmite spre toate primăriile din județ să își activeze comitetele locale pentru situații de urgență, în caz căv a fi envoie să intervină pe drumurile din localități.

Poșiția a dat asigurări ca a verificat stocul de material antiderpanat al firmelor care au contracte de deszăpezire. De asemenea, polițiștii se vor ocupa să ducă persoanele fără adăpost în centre de cazare pregătite în acest sens.

 

LĂSAȚI UN MESAJ