”Leii” din Banat au câștigat și al doilea meci de la turneul de la Oradea, cu CSM Focșani, la scorul de 78-70. Timișoara a dominat meciul după ce a obținut o diferență considerabilă din prima parte a jocului. 

Alb-violeții au reușit să se deprindă relativ ușor, cu toată că Dragan Petricevic nu a putut miza pe trei jucători din lot. După accidentările lui Stallworth și Lazar, de dinainte de turneu, Gajic a resimțit probleme în urma jocului cu Ciucul, astfel că Petricevic l-a menajat. După primul sfert, scorul a fost de 28-13 pentru timișoreni, iar la pauză s-a intrat cu 45-28. Diferența a mai scăzut în repriza secundă. După 59-49 la finalul a trei parțiale, pe final diferența a rămas în aceeași zonă.

Sherwood Brown a fost cel mai bun marcator al Timișoarei, cu 24 de puncte, urmat de Mirkovic, cu 22, Dragoste, cu 14, Mijajlovic, cu 7, Komaitna și Olah, fiecare cu câte 4 puncte și Kelemen, cu 3 puncte. Jimmie Lee Taylor a fost cel mai bun marcator al Focșanului, cu 20 de puncte, urmat de fostul jucător al Timișoarei, Milos Pesic, cu 16 puncte.

SCM Timișoara va reveni săptămâna viitoare pentru un nou turneu programat la Oradea. Miercuri, bănățenii vor juca cu Craiova, iar joi, cu Dinamo.

foto: facebook.com/baschetscmtimisoara

LĂSAȚI UN MESAJ