Ripensia a avut parte sâmbătă la prânz de un joc-școală, în fmailie, după o primă săptămână de antrenamente. Față de lotul rpezent luni, doi dintre noii sosiți au părăsit deja echipa. Cosmin Petruescu are în schimb trei noi jucători la antrenamente: Ștefan Pădureț, Alexandru Piftor și Robert Miklos.

Așa cum se obișnuiește, lotul a fost împărțit în două echipe. Echipa A s-a impus cu 4-0, cu două goluri marcate de Ion Vasluian și câte unul de Denis Golda și Harald Fridrich. Ripensiștii spun că portarul Octavian Mosoarcă nu a fost folosit pentru că e accidentat la mână. Cei de la Ghiroda, club de care apațrine Mosoarcă, au declarat că nu îl vor ceda pe portar gratis Ripensiei. Față de data reunirii, la echipă nu se mai regăsesc nici Dragoș Trașcă, nici Dragoș Apetrei.

Iată echipele utilizate de Cosmin Petruescu:

Echipa A: Dobre (Miklos)- Andrei Macrițchii, Țieranu, Pădureț, Fridrich- Valeri Macrițchii, Ouadie – Peter, Simedru, Popovici (Vasluian) Sokovic (Golda)

Echipa B: Velcea (Dobre) – Maric (Sturzu), Rogac, Lalic, Gladun – Stoi, Tudor – Piftor, Neagu, Ene (Tudorache) – Pădurariu

Antrenorul a declarat că jucătorii săi s-au pregătit bine pe perioada sărbătorilor. ”A fost o primă săptămână în care am pus accent pe readaptarea la efort, am efectuat și niște teste fizice. Am vrut să vedem nivelul actual de pregătire a echipei. În mare parte, sunt mulțumit de modul în care au răspuns la comenzi băieții în această perioadă. Sunt mulțumit și de pregătirea pe care au făcut-o peste vacanță și modul în care jucătorii au respectat programele individuale pe care le-au primit. Am încheiat săptămâna cu un joc-școală, în care am vrut să le dăm mai multe minute celor care au venit la începutul acestor pregătiri. Încercăm să ne facem o părere cât mai obiectivă asupra potențialului lor și, de ce nu?, este posibil să ajungem la o înțelegere și să colaborăm în perioada următoare” a declarat Petruescu.

Toți cei trie noi jucători veniți la antrenamente sunt născuți în anul 1999. Ștefan Pădureț este fundaș central și a mai jucat la juniorii lui Dinamo, CSA Steaua și satelistul Astrei. Alexandru Piftor este mijlocaș dreapta și vine de la Gloria Buzău, pentru care a jucat în acest sezon în zece meciuri, cu un total de 259 de minute. A mai trecut pe la Botoșani și Chindia Târgoviște. Cât despre Robert Miklos, portarul vine de la Dumbrăvița. În cariera sa a mai apărat pentru Performanța Ighiu.

LĂSAȚI UN MESAJ