DISTRIBUIȚI

Luna mai se încheie cu un spectacol destinat iubitorilor de teatru și film din Timișoara. Invitatul special este Florin Piersic care îi va premia pe cei 50 de olimpici naționali ai județului nostru. Titlul spectacolului este unul inspirat ”Mi-e drag de voi, campionilor!”, fiind ales de Fundația Culturală Artmedia, Mitropolia Banatului și Inspectoratul Școlar al Județului Timiș.

Evenimentul se află la ediția a IX-a și are ca scop premierea elevilor cu note bune la învățătură. Anii trecuți, la Timișoara, premiile au fost înmânate de personalități precum Dan Puric sau Tudor Gheorghe. Anul acesta a fost chemat Florin Piersic, iar spre bucuria organizatorilor, acesta a acceptat.

În deschiderea spectacolului vor fi premiați olimpicii, urmează un recital al formației Peregrinii, iar apoi, scena va fi a marelui actor Florin Piersic. Cei 50 de olimpici timișeni vor primii, fiecare, câte 300 de lei, o enciclopedie și dulciuri. Banii provin din sponsorizări obținute de Fundația Artmedia și Mitropolia Banatului. Selecţia olimpicilor a fost făcută de Inspectoratul Şcolar Timiș. Evenimentul va avea loc în 31 mai, de la ora 19.00, în sala Filarmonicii Banatul din Timișoara. Biletele, cu prețuri de 50 și de 25 de lei, se găsesc la Agenția Teatrului Național Timișoara și la Agenția Filarmonicii.

Nicoleta POPA

LĂSAȚI UN MESAJ