Cele mai cochete timișorence au pedalat astăzi 10 kilometri prin Timișoara. Fetele s-au strâns încă de dimineață la locul de plecare de pe strada Circumvalațiunii, iar la ora 11.00 s-a dat startul pedalării. Evenimentul ”Cochete pentru biciclete” a fost plin de zâmbete, flori și culoare, iar vestimentațiile tinerelor au atras toate privirile.

De la costume populare până la rochițe și fustițe multicolore – așa s-au prezentat biciclistele duminică dimineața. Elegante, dar comode, fetele au demonstrat că pot fi „fashion” și pe bicicletă. De la evenimet nu a lipsit actrița Ana Munteanu care a venit însoțită de băiețelul ei Ari. Vă reamintim că Ana Munteanu pune în aplicare ineditul proiect ”Borcanul cu ulei”.

Ana Munteanu a pedalat cargobike-ul din care nu a lipsit borcanul destinat colectării de ulei alimentar uzat. Chiar dacă ”Cochete pentru biciclete” pare un evenimet destinat sexului frumos, la pedalare s-au alăturat și câțiva băieți, dar și copii. Înainte de plecarea pe traseul de 10 kilometri, participantele au primit mai multe premii și surprize.

Biciclistele au pornit de pe platforma Timco şi au urmat traseul: strada Circumvalaţiunii – strada Gheorghe Lazăr – strada Paris – bulevardul Republicii, strada Gării – strada Gheorghe Pop de Băseşti – bulevardul Iuliu Maniu – Calea Şagului – bulevardul Liviu Rebreanu – Calea Martirilor, strada Martir Caceu – Aleea FC Ripensia – bulevardul Corneliu Coposu – Parcul Poporului.

Coloana de bicicliști a fost ghidată de polițiștii care au oprit traficul, pe un sens de mers, atât pentru pietoni cât și pentru șoferi. La finalul cursei, participanții au poposit în Parcul Poporului unde au făcut o serie de fotografii. Evenimentul ”Cochete pentru biciclete” se află la ediția a V-a, a fost organizat de Verde pentru Biciclete și a strâns în jur de 500 de persoane.

Nicoleta POPA

”Super-cochete” pe biciclete. Peste 500 de timișorence au pedalat prin oraș

LĂSAȚI UN MESAJ