După venirea noului manager Daniel Stanciu la ACS Poli au apărut numeroase speculații despre transferuri la echipa timișoreană. Deocamdată însă, deși sâmbătă s-a jucat ultimul meci, ACS Poli nu are niciun jucător nou și mai sunt multe prelungiri de contracte de negociat.

În presa centrală a apărut duminică informația că Gordan Bunoza e ca și venit la Timișoara. Jucătorul aparține de Pescara și a fost împrumutat la Dinamo. Daniel Stanciu a infirmat mutarea. ”Deocamdată nu am semnat cu nimeni. Problema e că toți jucătorii au contracte până în 30 iunie, le-am atras atenția celor de la FRF și LPF să remedieze acest lucru. Noi avem și conturile blocate de la consilii, nu știm încă nici pe ce bani ne putem baza. Trebuie să aducem cinci-șase jucători neapărat”, ne-a declarat managerul echipei.

Deocamdată, s-au semnat prelungirile înțelegerilor cu Pedro Henrique și George Neagu. În zilele următoare se va discuta și cu Melinte, Poparadu, Popescu, Boldea, Scutaru. Șanse sunt să fie păstrați chiar și Ovidiu Petre și Rodirlei Duarte. Deocamdată, doar două despărțiri sunt oficiale, retragerea lui Silviu Bălace, precum și plecarea lui Souleymane Keita. Marți, se reunește Consiliul Director care va delibera asupra acestor probleme.

De asemenea, marți se va stabili destinația de cantonament, va fi fi ori în Austria, Slovenia sau Italia.

Anda DELIU
(sursa foto: sptfm.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ