DISTRIBUIȚI

Cea mai mare unitate medicală cu profil pediatric din zona de vest a țării lansează o campanie de strângere de fonduri. Spitalul de Copii ”Louis Țurcanu” din Timișoara are nevoie de aparatura la secția de Anestezie și Terapie Intensivă Pediatrică, în care ajung copiii aflați în stare gravă. De aceea, a fost lansată campania ”Împreună putem da o șansă la viață”.

Campania de strângere de fonduri pentru secția ATI a Spitalului de Copii ”Louis Țurcanu” fost lansată, oficial, de Ziua Copilului. Inițiatorii acesteia speră să strângă bani pentru cumpăra injectomate, pupinel, infuzomate sau paturi speciale de terapie intensivă pentru secția ATI.

Potrivit reprezentanților unității medicale, în această secție ajung anual peste 2.300 de copii, dintre care 1.000 sunt supuși unei intervenții chirurgicale. Micuții care sunt tratați la ”Louis Țurcanu” provin cu din cele patru județe arondate, Arad, Hunedoara, Caraș-Severin și Timiș. Cei care doresc să dea o mână de ajutor în această campanie de strângere de fonduri, pot face donații în contul West HR Association, deschis la BRD: RO10 BRDE 360S V923 1153 3600 – cont în lei, dedicat exclusiv campaniei “Împreună putem da o șansă la viață!”.

Nicoleta POPA

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ