DISTRIBUIȚI

Timp de şase săptămâni, un timişorean, elev al Şcolii Militare de Subofiţeri Drăgăşani, se va pregăti să devină jandarm alături de viitorii colegi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Glad Voievod” Timişoara.

Mădălin P., un elev din anul I al Şcolii Militare de Subofiţeri Drăgăşani, desfăşoară pe durata acestei veri, în perioada 8 iunie – 17 iulie un stagiu de pregătire practică în cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Timişoara.

Timp de şase săptămâni, acesta va fi îndrumat de jandarmi cu experienţă, în cadrul unui program de tutelă profesională şi va participa efectiv, la misiunile pe linia ordinii şi siguranţei publice care revin subunităţii unde a fost repartizat.

„La sfârşitul celor şase săptămâni, elevul va fi apreciat în ceea ce priveşte întreaga activitate desfăşurată împreună cu jandarmii timişoreni. Mădălin P. speră ca munca pe care o depune să fie una calitativă şi la sfârşitul anului viitor să fie repartizat la Gruparea de Jandarmi Mobilă din capitala Banatului”, transmit jandarmii.

Scopul acestui stagiu de practică este de a aprofunda cunoştinţele teoretice obţinute în anul de învăţământ încheiat, perfecţionarea deprinderilor practice referitoare la executarea misiunilor şi dezvoltarea capacităţii de a acţiona împreună cu colegii săi, în cadrul dispozitivelor de ordine publică.

Nicoleta POPA

LĂSAȚI UN MESAJ