DISTRIBUIȚI

Primăria Timișoara scoate la concurs un număr important de posturi. Cele mai multe locuri de muncă disponibile sunt pentru cadre medicale, la Serviciul Public de Asistență Școlară Timișoara, fără vechime în câmpul de lucru. Se caută doi inspector la Serviciul Public de Asistenţă Medicală Şcolară Timișoara, și 10 asistente medicale pentru  Serviciul Public de Asistență Şcolară Timișoara. Concurenții trebuie să-și dovedească calificare prin depunerea diplomelor de specializare și nivel mediu de cunoștințe în operarea calculatorului.

Este deschis și un post de  referent la Compartiment Secretariat – Direcţia Tehnică, cu studii medii, cunoștințe de secretariat și nivel avansat de operare Office, fără vechime.

Casa de Cultură a Municipiului Timișoara are disponibil un post de coregraf I, un impresar artistic I și un maestru balet I, un competitor I, iar fiecare dintre ei  trebuie să aibă cel puțin 7 ani vechime în specialitatea studiilor.

Concursul pentru ocuparea acestor posturi se face prin selecţia dosarelor de înscriere; apoi trecerea unei probe scrise și a unei probe practice, care  se vor desfăşura în data de 9 iulie, la ora 10:00,  la sediul instituţiei. Ultima treaptă este cea a interviului, care se va desfăşura în data de 13 iulie, la ora 10:00, tot la sediul instituţiei.

Termen de depunere al dosarelor este de  10 zile lucrătoare, respectiv 30 iunie, ora 16, la secretarul comisiei de concurs, doamna Eugenia Vătăşescu – consilier la Serviciul resurse umane la sediul instituţiei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ