Absolventă a Facultății de Drept și Ştiințe Administrative din cadrul Universității de Vest, cu un masterat în dreptul afacerilor și cu numeroase premii la concursuri sau olimpiade locale, județene, regionale, Diana Farca, o tânără din Timișoara, își lansează romanul ”La limită” pe acordurile de pian ale lui Teo Milea.

afis lansareConcomitent cu studiile, Diana a lucrat ca manechin, scouter de modele, redactor-șef, jurist și administrator al propriei afaceri, o firmă de publicitate pe care și-a înființat-o când avea 19 ani. Acum, la 26 de ani, tânăra își lansează romanul ”La limită”, eveniment care va avea loc vineri, 26 iunie, de la ora 19:00, la localul Café de Paris. Evenimentul va cuprinde un recital în aer liber, susținut de pianistul Teo Milea. Vor vorbi Diana Farca, Viorel Marineasa și Tudor Crețu. Evenimentul va cuprinde o sesiune de autografe, cu autoarea, iar George Bufan va imortaliza cele mai frumoase momente.

Cartea reprezintă debutul literar al Dianei Farca. Prefața romanului a fost realizată de Alex. Ștefănescu, cunoscut critic literar, în vreme ce coperta a fost realizată de autoare și de Andrea Szemkovics. Romanul va putea fi achiziționat începând cu 26 iunie, la eveniment sau de pe site.  Fiecare exemplar va cuprinde un gând datat și semnătura autoarei. Rezervările se fac la telefon 0372.728.757.

Nicoleta POPA

LĂSAȚI UN MESAJ