DISTRIBUIȚI

”Urșii” de la Timba nu au avut nicio șansă cu Energia Târgu-Jiu, care s-a impus cu 98-65. Încă din primele minute, echipa lui Antonis Constantinides a dominat categoric jocul, astfel că diferența dintre gazde, locul 12 în campionat, și oaspeți, calificați în sferturile EuroChallenge, a fost extrem de vizibilă.

Bogdan Murărescu a mai avut o absență pentru acest meci, pe lângă Daniel Pătru, Alexanduru Mihuți nu a evoluat nici el, după o evoluție bună în meciul cu U BT Cluj de miercuri. Murărescu a început meciul în formula Hall, Reljic, Vinson, Mijatovic și Miskovic, revenit după o o perioada de repaos din cauza unor probleme la spate. Energia a câștigat categoric primul sfert, cu 35-17, cu o dominație mai mult decât categorică. Începutul sfertului doi a avut o sterilitate ofensivă pentru ambele echipe în primele minute, iar Timba nu a putut profita de acest lucru. La pauză s-a intrat cu 50-29, iar repriza a doua nu a adus nimic nou sub soare în jocul galben-negrilor.

Ivan Mikovic a fost cel mai bun marcator al Timbei, cu 14 puncte, urmat de Vinson și Filip, fiecare cu câte 10 puncte, Nakic, 9 puncte, Raljic, 8 puncte, Mijatovic, 6 puncte, Medgyesi și Costa, fiecare cu câte 3 puncte, Hall, 2 puncte. Pentru Energia Târgu-Jiu, cei mai buni marcatori au fost Glyniadakis și Darby, 18 puncte și Karpelesz, 15 puncte.

După meci, a vorbit secundul Zoran Milovic de la Timba, care a explicat că meciul de miercuri cu U BT Cluj i-a stors echipa de puteri. ”Energia este, în opinia mea una dintre cele mai bune echipe din campionatul românesc. Cred că dacă nu ar juca în EuroChallenge, ar fi între primele trei echipe, cu siguranță. Noi am pierdut multă Energie cu Cluj, iar acum, am pierdut meciul în primul sfert, când am luat 35 de puncte. Nu ne vom preda, vom încerca să câștigăm cele trei meciuri rămase. Am fost obosiți, am avut și mulți accidentați. Am ratat multe libere azi, deși la antrenamente le înscriem pe toate”, a declarat Milovic.

Săptămâna viitoare, Timba joacă în deplasare la BC Mureș Târgu-Mureș.

Anda DELIU
(sursa foto: facebook.com/bctimba)

LĂSAȚI UN MESAJ