DISTRIBUIȚI

Ziua de 8 Martie a fost marcată cum se cuvine de jucătorii de la RCM Timișoara Saracens. Câștigătorii Cupei României au dat lalele în mallul din Timișoara pentru doamnele și domnișoarele din oraș, în bună tradiție cu acțiunea de anul trecut, când echipa a dat trandafiri în centrul orașului.

Aproape toată echipa a fost prezentă la acțiune, cu excepția jucătorilor convocați la naționala României. Indiferent că a fost vorba de români sau străinii din emisfera sudică, toți au împărțit flori cu drag. Antrenorul Sosene Anesi a fost fericit de acțiune, chiar dacă evenimentul i-a adus aminte de mama sa, care nu mai este printre noi. ”A fost frumos. Mie mi-a plăcut mai mult anul trecut, când am avut mai mai multe flori. Băieții au fost cam zgârciți astăzi. Dar am fost cu toții bucuroși să fim aici, sperăm să continuăm și anul viitor. E bine că dăruim ceva înapoi comunității, suntem echipa comunității. În Noua Zeelandă sărbătorim doar Ziua Mamei. A mea, din păcate, nu mai e printre noi”, a punctat Anesi.

Nu doar jucătorii din zona Pacificului au deprins obiceiurile românești din luna martie, ci și jucătorii veniți din sudul continentului negru. Randall Morrison i-a dăruit fetiței sale o lalea roz, iar cea mică a fost foarte bucuroasă de surpriza primită de la tata. Morrison are o iubită româncă, de care e foarte mândru. ”A fost drăguț. Trebuie să le apreciem pe femei, pentru că sunt foarte speciale, înseamnă mult pentru lume, mai ales pentru soți, iubiți, pentru bărbați. La mine în țară nu dăm flori de 8 Martie, fiecare cultură are obiceiurile ei. Mă simt onorat să trăiesc în România și să am o prietenă ca Andreea, e foarte specială”, a spus jucătorul. Iubita sa ne-a povestit că flankerul i-a făcut un cadou de 8 Martie. ”Mi-a dăruit un buchet mare de trandafiri. E frumos că echipa dă flori an de an. A trebuit să fiu atentă cu cea mică, mănâncă florile. Eu i-am explicat lui în mare cum e cu mărțișorul și cu 8 Martie. E receptiv”, a declarat iubita lui Morrison.

Cei de la RCM Timișoara saracens vor putea fi văzuți la lucru și pe teren duminica viitoare, la amicalul ce se va juca pe Stadionul ”Gheorghe Rășcanu”, cu Universitatea Cluj.

Anda DELIU

LĂSAȚI UN MESAJ