DISTRIBUIȚI

Atleții timișoreni au fost departe de podium la Campionatul European de Atletism pe echipe, Liga I, desfășurate în Creta la sfârșit de săptămână. Cu Adelina Pastor accidentată, ceilalți sportivi de la CSM Timișoara nu au putut urca mai sus de locul 8, într-un concurs în care România a evitat retrogradarea la limită.

Adelina Pastor a fost înlocuită în proba de 200 de metri și la ștafetă de Anamaria Ioniță, după ce s-a accidentat chiar în Creta. Cea mai bună clasare dintre timișoreni a obținut-o Cosmin Dumitrache (foto), la 110 metri garduri, locul 8, cu timpul de 14,44 de secunde. Ioana Gheorghe a terminat pe locul 10 la proba de 100 de metri, unde a alergat timpul de 12,16 secunde. De asemenea, sibianul Adrian Drăgan de la CSM Timișoara a alergat la ștafeta de 4X400 de metri, alături de Attila Nagy, Ioan Zaizan și Alexandru Terpezan. Cei patru au obținut ultimul loc, 12, cu timpul de 3:15:09 de minute.

La concursul de Liga I, România a obținut locul 9, ultimul care a salvat delegația tricoloră de la retrogradare. Au căzut în eșalonul inferior Estonia, Lituania și Letonia. Cehia, Grecia și Olanda s-au calificat în Superligă după ce s-au clasat pe podium.

Anda DELIU

 

LĂSAȚI UN MESAJ