DISTRIBUIȚI

Membrii asociației Look Inside din Timișoara continuă să le aducă oamenilor zâmbetul pe buze. Aceștia au făcut fericiți doi frați din localitatea timișeană Vinga. Tinerii au rămas orfani de ambii părinți, în urmă cu trei ani de zile, iar de atunci s-au confruntat cu probleme financiare. Echipa Look Inside le-a oferit o mână de ajutor.

Rodica și Ion sunt doi frați care au rămas singuri pe lume. Părinții lor au decedat în urmă cu trei ani de zile, iar de atunci, cei doi luptă frumos cu viața. Rodica are 20 de ani și lucrează, iar Ion nu a renunțat la studii în ciuda greutăților. Băiatul are 17 ani și a terminat clasa a XI-a.

„Ion învață bine. El a încercat să și lucreze pentru că se descurcă greu cu banii. Rodica câștigă 600 de lei de la locul ei de muncă. El are bursă, dar și aia e mică. Au facturi, au cheltuieli. Ion are înclinații spre partea culinară și e foarte hotărât. Sunt doi copii minunați. Toată lumea care i-a cunoscut a rămas impresionată. Au stofă de oameni buni. Noi vrem să îi ajutăm în continuare”, ne-a povestit Nicoleta Kadar, membră Look Inside.

Cazul celor doi frați a fost postat pe paginile de socializare și în doar câteva minute oamenii au reacționat. Au luat legătura cu asociația Look Inside, iar astfel cei doi au fost ajutați. Până acum tinerii au primit mai multe obiecte care le sunt folositoare în casă, în valoare de aproximativ 1.200 de lei, dar membrii Look Inside vor continua să îi ajute.

Nicoleta POPA

LĂSAȚI UN MESAJ