DISTRIBUIȚI

Spitalul Județean ”Pius Brânzeu” din Timișoara are nevoie de personal. Managerul Marius Craina a anunțat că se vor face anagajări în următoarele luni și nu mai puțin de 150 de posturi vor fi scoase la concurs în această vară.

Cel mai mare spital din vestul țării are de voie în special de infirmiere și femei de serviciu pentru că anul trecut aceste posturi nu au fost ocupate. Ultimul concurs pentru ocuparea posturilor de asistenți medicali, infirmiere, îngrijitoare, registratori medicali, brancardieri și muncitori calificați a avut loc în toamna anului trecut. Marius Craina a anunțat că s-a luat legătura cu școlile care se ocupă de pregătirea acestor categorii de personal și speră ca la concursul ce urmează să se prezinte oameni. „Este un sector extraordinar de important și dorim ca neapărat să acoperim și aceste posturi deficitare”, a menționat Craina.

Concursul pentru ocuparea celor 150 de posturi va avea loc în lunile iulie și august. În acest moment, la Spitalul Județean lucrează peste 2.500 de angajați, iar potrivit managerului, unitatea medicală a reușit să funcționeze în regim normal după deblocările de posturi de anul trecut.

Nicoleta POPA

LĂSAȚI UN MESAJ