DISTRIBUIȚI

Consilierul local PSD Alfred Simonis: „Dacă termenul de execuţie este depășit, cine va răspunde pentru pierderea a milioane de euro din fondurile europene alocate pentru această lucrare?”

Primarul Nicolae Robu a promis că lucrările de reabilitate ale centrului istoric vor fi terminate până la sfârșitul anului pentru a nu pierde fondurile europene. PSD Timiș este de altă părere: proiectul este luat în derâdere de societatea ce a câștigat licitația. Un aspect la care social-democrații s-au referit este și plecatul meșterilor ca să strângă fânul, considerând că edilul-șef al orașului de pe Bega nu reacționează așa cum trebuie pentru ca lucrările să se termine cât mai repede.

 „Chiar dacă a trecut aproape o lună de când lucrările stagnează, Nicolae Robu nu a avut nicio reacţie promptă la adresa societăţii care se ocupă de restaurarea centrului istoric. Partidul Social Democrat îi solicită, din nou, primarului să ia toate măsurile necesare pentru ca lucrarea să fie finalizată la timp (termenul limită este 31 decembrie 2015) şi să nu se mai ascundă în spatele unor scuze penibile. Considerăm că este inadmisibil ca o lucrare atât de importantă să fie tratată cu dispreţ de firma câştigătoare a licitaţiei şi cu nonşalanţă de primarul Nicolae Robu. Ritmul alert de dezvoltare a oraşului, clamat atât de des de edilul Timişoarei, se simte doar în declaraţii publice, nu şi în acţiuni concrete. Care, vedem cu toţii, lipsesc cu desăvârşire”, a transmis consilierul local PSD Alfred Simonis. Care s-a întrebat, retoric, şi cine va fi tras la răspundere dacă banii europeni vor fi pierduți.

A. STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ