DISTRIBUIȚI

O nouă bătaie cu apă va avea loc mâine, în Parcul Central din Timișoara. Pentru că la prima ediție au fost peste 500 de participanții, organizatorii s-au gândit să pună la cale încă o bătaie cu apă, dar de data aceasta vor fi impuse anumite reguli. Primul eveniment de acest gen avut loc în 1 iunie, când în Parcul Botanic din Timișoara s-au adunat sute de oameni.

Potrivit regulilor, participanții nu trebuie să se jignească sau să provoace altercații. Copiii sub 10 ani trebuie să fie însoțiți de o persoană cu vârsta minimă de 15 ani, este interzisă aruncarea cu obiecte, actele de violență, dar și participarea persoanelor sub influența alcoolului sau a narcoticelor la eveniment. De asemenea, copiii și tinerii nu au voie să se urce în copaci.

Timișorenii sunt sfătuiți ca la finalul bătăii cu apă să nu arunce PET-urile, pungile sau pistoalele pe jos, ci la coșul de gunoi. Cine nu respectă regulamentul va fi scos afară din parc. Evenimentul va avea loc în Parcul Central din Timișoara, mâine, de la ora 15:00

Nicoleta POPA

LĂSAȚI UN MESAJ