DISTRIBUIȚI

Partidul Mișcarea Populară Timiș îi felicită pe cei 9 elevi din județul nostru care au luat media 10 la examenul de Bacalaureat din această sesiune.

Felicitări pentru:  Ardelean Simina Victoria de la Liceul Pedagogic „Carmen Sylva” din Timișoara – a absolvit Specializarea Filologie; Ciocioman Oana-Roxana de la Liceul Teoretic „Grigore Moisil” din Municipiul Timișoara – a absolvit Specializarea Matematică-Informatică; Ciupa Karina-Alice de la Colegiul Național Bănățean din Municipiul Timișoara – a absolvit Specializarea Matematică-Informatică; Condor Tudor-Traian de la Colegiul Național Bănățean din Municipiul Timișoara – a absolvit Specializarea Științe ale Naturii; Copocean Tania-Laura de la Liceul Teoretic „Grigore Moisil” din Municipiul Timișoara – a absolvit Specializarea Matematică-Informatică; Doncean Mădălina de la Colegiul National „Constantin Diaconovici Loga” din Municipiul Timișoara – a absolvit Specializarea Matematică-Informatică; Marinaș GeorgiaMălina de la Liceul Teoretic „Grigore Moisil” Municipiul Timișoara – a absolvit Specializarea Matematică-Informatică; Siriantu Ana de la Liceul Pedagogic „Carmen Sylva” Mun.Timișoara – a absolvit Specializarea Învățător – Educatoare;  Stoian Bianca-Elena de la Colegiul Național Bănățean Mun.Timișoara – a absolvit Specializarea Matematică-Informatică.

Totodată, le urăm mult succes în continuare!

De altfel, ținem să ii felicităm pe toți absolvenții de Bacalaureat din județ si din țară, pentru că au reușit să treacă cu bine peste examenul maturității.

,,Modernizarea învățământului românesc în conformitate cu standardele europene,  un sistem educațional conectat și corelat cu ceea ce se întâmplă în Uniunea Europeană, a început odată cu adoptarea reformelor în educație susținute de ministrul Daniel Funeriu. BAC-ul corect, legislația împotriva plagiatului și a încălcării eticii în universități, criteriile minimale corecte pentru a deveni profesor, conferențiar universitar, programul Școala Altfel, clasa pregătitoare și școlile profesionale sunt doar câteva exemple de măsuri adoptate după o luptă câștigată cu un sistem profund corupt.

Funeriu a introdus în 2011, prin Ordin de Ministru, camerele de supraveghere la examenul de Bacalaureat. Măsura a generat un cutremur social: mai bine de jumătate dintre absolvenții liceului nu au mai reușit să promoveze BAC-ul iar  societatea românească a trebuit să se confrunte și să găsească soluții pusă fiind în fața unui adevar și nu în fața unei minciuni.

În pofida politicii actualilor guvernanți, care în ultimii trei ani, cu sprijinul afirmat al Plagiatorului dovedit Victor Viorel Ponta au fost interesați mai mult de adoptarea unor măsuri populiste inclusiv în domeniul educației decât de promovarea și recunoașterea valorilor autentice, măsurile adoptate în vederea susținerii unui BAC care să reflecte cât mai corect pregătirea elevilor au rezistat! 

Într-o societate care pare să-și fi pierdut busola, în care tot mai mulți scriu și vorbesc prost românește și în care o serie de semidocti și impostori au devenit modele demne de urmat, este nevoie mai mult ca oricând să susținem valorile autentice! Îi felicităm și îi asigurăm de aprecierea noastră pe toți elevii care au promovat BAC-ul în această sesiune și totodată pe părinții și profesorii care i-au sprijinit.” susține av. Roxana Iliescu, președinte PMP Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ