DISTRIBUIȚI

Sâmbătă, pe nisipul din Parcul Rozelor s-au dus bătălii strânse în semifinalele Campionatului Național de Volei pe Plajă pentru Seniori. Doar o timișoreancă va mai fi în lupta pentru aur. Adriana Melniciuc are șansa să își apere titlul național câștigat anul trecut, dar Robert Vârlan va lupta la masculin doar pentru bronz.

Melniciuc a devenit anul trecut campioană la senioare alături de Ioana Ordean, care a fost accidentată pentru această competiție, astfel că Adriana a făcut pereche cu Sorina Buz, sub culorile CSU Reșița. Cele două au câștigat cu 2-0 semifinală cu sportivele de la CSM Timișoara, Adelina Ungureanu și Iuliana Stoica, fete mai tinere și lipsite de experiență. În cealaltă semifinală feminină, perechea Matei-Vaida s-a impus cu 2-1 cu Podină-Mișca, ce vor lupta cu CSM Timișoara pentru bronz.

La masculin, în prima semifinală, perechea Holhoș-Lung s-a impus cu 2-0 cu perechea Drăghici-Miron. Timișoreanul Robert Vârlan a jucat cu Marius Mascovits pentru CSU Reșița, dar cei doi au pierdut cu 2-1 cu perechea Ilie-Farcaș.  (Anda DELIU)

Duminică, competiția începe cu finalele mici. Iată programul jocurilor:

Ora 9.00:
Masculin- Finala Mică:
Drăghici/Miron-Mascovits-Vârlan

Ora 10.00:
Feminin-Finala Mică:
Ungureanu/Vaida-Podină/Mișca

Ora 11.00:
Feminin-Finala Mare:
Melniciuc/Buz-Matei/Vaida

Ora 12.00:
Masculin-Finala Mare:
Holhoș/Lung-Ilie/Farcaș

S-au stabilit finaliștii la Campionatul Național de Volei pe Plajă de la Timișoara

LĂSAȚI UN MESAJ