DISTRIBUIȚI

Ianis Zicu nu a putut să îi bucure pe spectatori cu un gol la meciul pierdut de ACS Poli cu Pandurii cu 1-0. Atacantul rămâne deocamdată dator pentru suporteri, după 30 de minute în care nu a apucat sî își salveze echipa, iar la final, Zicu a spus că echipa își cere scuze față de cei 10.000 de spectatori veniți la meci.

Ca întotdeauna, Zicu a avut un mesaj pentru suporteri. ”Îmi pare foarte rău pentru oamenii care au venit la stadion. Ne-am dorit foarte mult să începem cu o victorie. Dar, cum a început repriza a doua, a fost acel șir de evenimente, cu fault, avantaj, fault în 16 metri și gol în aceeași fază, după care a fost foarte greu să revenim, mai ales că după alte zece minute, Scutaru s-a accidentat. Nu mai aveam nici schimbări, deci am jucat în opt această partidă în ultimele 25 de minute și ne-a fost foarte greu să egalăm. S-a întâmplat la partida noastră să fie așa. Poate de acum înainte vom fi mult mai atenți la momentele importante ale partidei și nu vom mai ajunge în această situație de a primi gol într-o fază de genul acesta”, a declarat atacantul după meci.

Jucătorul de 31 de ani spune că el și colegii nu se așteptau la atât de mulți spectatori, după ce la Timișoara a fost cea mai mare asistență a primei etape a Ligii I. ”Îmi doream din suflet să vină mai mulți spectatori. Ne gândeam undeva la 6-7000, dar cred că au fost peste 10.000 de oameni în această seară. Au demonstrat că ei iubesc acest oraș și sunt alături de echipă. Chiar și după meci au scandat numele echipei și vrem să le mulțumim pe această cale și sperăm ca în acest sezon să nu le mai facem seri nefericite și să nu mai pierdem nicio partidă”, a adăugat Zicu.

Ianis Zicu are marea problemă că a venit târziu la pregătirea, ceea ce îl face să nu poată juca titular. Fotbalistul speră să joace mai mult duminică, cu CFR Cluj. ”Sunt sănătos, sper de partida viitoare să evoluez mai mult”, a punctat jucătorul. În vremurile bune ale vechii Poli, Zicu juca în stânga, iar Goga pe dreaptă. De patru zile, Dorin Goga se antrenează cu echipa, dar încă nu a semnat. Zicu speră să revină și fostul său coleg. ”Eu sunt prieten cu el, îl cunosc de mulți ani, sper să vină alături de noi, să ne ajute”, a mai adăugat Zicu.

Anda DELIU
(sursa foto: Adrian Pîclișan)

LĂSAȚI UN MESAJ