Voleibalistele de la CSM Lugoj au luat o gură de oxigen după victoria cu 3-0 obținută pe terenul Penicilinei Iași. Bănățencele păstrează astfel șanse reale de calificare în play-off, după ce au ajuns la 19 puncte, la egalitate cu Satu Mare, iar ultima etapă va decide locul 8 din campionat.

Astfel, lugojencele au terminat cu bine al treilea meci din deplasare din Moldova. Antrenorul Valerijan Luka a început meciul în formula Denisa Viloiu, Krista DeGeest, Laura Lungu, Cristina Zanfir, Ionela Canea, Gabriela Bălae și libero, Ivana Milanovic. În primul set, Lugojul a jucat impecabil și s-a impus cu 25-14, după ce a fost tot timpul la conducere. În setul doi, Penicilina s-a apropiat doar la 12-13, și apoi la 21-23, pentru ca tot oaspetele să ia setul cu 25-21. În setul trei, moldovencele au condus doar cu 3-2, iar Lugojul a luat și ultimul set cu 25-17, scor concludent pentru a se vedea cine a dominat meciul.

În ultima etapă a sezonului regulat, CSM Lugoj joacă sâmbătă, de la ora 18, acasă, cu CSM Târgoviște. CSM Satu Mare, echipă ce are tot 19 puncte, are o deplasare dificilă la CS Volei Alba Blaj.

Anda DELIU
(sursa foto: www.facebook.com/CSM-Lugoj-volei)

LĂSAȚI UN MESAJ