DISTRIBUIȚI

Direcția de Sănătate Publică Timiș anunță miercuri că are sub supraveghere 27 de focare de coronavirus în tot județul. Fațăd e raportarea de ieri, a apărut un nou focar în Timișoara a și fost stins cel de la Bacova.

Cel mai nou focar este la un ONG din Timișoara, unde au fost identificate 6 cazuri. Focarul stins este cel de la Căminul de bătrâni din Bacova, unde au fost depistate 18 cazuri în total. Au apărut noi cazuri și în alte focare. la Centrul de plasament pentru copii cu dizabilități din Recaș au apărut 16 cazuri noi și s-a ajuns la un total de 37. La Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Nr 1 din Lugoj sunt 7 cazuri noi și s-a ajuns la un total de 118. La Căminul pentru Persoane Vârstnice „Inocențiu Klein” Timișoara s-a depistat 1 caz nou și e totalul e de 29.

Iată celelalte 23 de focare: Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Găvojdia – 180 de cazuri; Penitenciarul Timișoara – 164 de cazuri;  Spitalul de Psihiatrie Jebel – 43 de cazuri;  Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică pentru Copii Lugoj – 40 de cazuri; Centrul pentru Persoane cu Handicap Ciacova  – 26 de cazuri; Cămin de bătrâni Jimbolia – 24 de cazuri; Ripensia Timișoara – 22 de cazuri;   Direcția Generală de Asistență Socială și Protecție a Copilului – 22 de cazuri; Centrul de Îngrijire și Asistență Ciacova – 21 de cazuri; ISU Banat – 18 infectări; Firma componente auto Timișoara (Kromberg) – 17 cazuri; Unitate Economică industrială Timișoara (AEM) – 15 cazuri; Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Timișoara  – 14 cazuri; CSM Lugoj – 13 infectări; Primăria Municipiului Lugoj – 13 cazuri; Fabrica componente pantofi Timișoara – 10 cazuri;  Garda de Mediu Timiș – 8 infectări; CSU UVT Timișoara – 8 cazuri; Grădiniță privată Moșnița Nouă – 7 cazuri; Căminul de bătrâni Lenauheim – 6 cazuri; Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timișoara – 5 cazuri; Centru de Plasament Găvojdia – 4 cazuri; Firma de substanțe chimice Timișoara – 3 cazuri.

LĂSAȚI UN MESAJ