DISTRIBUIȚI

Direcția de Sănătate Publică Timiș anunță miercuri că sunt 18 de focare de coronavirus pe care le are sub supraveghere. A apărut un nou focar la Deta, dar sunt și cazuri noi în alte focare.

La Spitalul Orășenesc din Deta au fost identificate 6 cazuri de coronavirus. Sunt 4 cazuri noi și la căminul de bătrâni din Jimbolia, unde s-a ajuns la 44 de cazuri totale. Alte 2 cazuri noi au apărut și la   Complexul de Servicii ”Sf. Francisc” Timișoara , unde s-a ajuns la 12 cazuri totale. De asemenea, sunt 5 cazuri noi și la căminul de bătrâni din Săcălaz, unde sunt 21 de cazuri totale.

Iată celelalte 14 focare: Spitalul de Psihiatrie Jebel  – 90 de cazuri;  Centrul de Îngrijire și Asistență Ciacova – 53 de cazuri; Centrul de Plasament pentru Copii cu Dizabilități Recaș- 53 de cazuri; Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică pentru Copii din Lugoj  – 49 de cazuri; Căminul pentru Persoane Vârstnice ”Inocențiu Klein” Timișoara – 45 de cazuri; Institutul de Boli Cardiovasculare – 39 de cazuri; Cămin de bătrâni Lenauheim – 33 de cazuri; Cămin privat de bătrâni Timișoara – 33 de cazuri; Spitalul de Psihiatrie Gătaia – 29 de cazuri;  Centrul pentru Persoane cu Handicap Ciacova – 28 de cazuri; Cămin de bătrâni Lugoj – 26 de cazuri;  Spitalul de Copii ”Louis Țurcanu” Timișoara – 17 cazuri; Centrul de Recuperare și Reabilitarea Neuropsihiatrică nr 2 Lugoj – 16 cazuri;  Spitalul Orășenesc  ”Dr Karl Diel Jimbolia – 14 cazuri.

LĂSAȚI UN MESAJ