DISTRIBUIȚI

Direcția de Sănătate Publică Timiș anunță luni că are 28 de focare active de coronavirus în Timiș. Patru focare au fost declarate stinse, dar a apărut un nou focar în municipiul Lugoj.

Noul focar este la Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Nr 2 din Lugoj, unde au fost descoperite 10 cazuri. Pe altă parte, în Lugoj au fost declarate stinse alte două focare, de la Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Nr 1, unde au fost depistate nu mai puțin de 118 cazuri, dar și cel de la echipa de volei CSM, unde au fost 13 infectări. Ale focare stinse sunt cele de la ISU Banat, unde au fost 18 cazuri, dar și de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timișoara, unde au apărut 5 cazuri.În alte focare au apărut cazuri noi. La Spitalul de Psihiatrie de la Jebel a apărut 1 caz nou și s-a ajuns la 48 de cazuri. De asemenea, la Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică pentru Copii din Lugoj au apărut 9 cazuri noi și s-a ajuns la 49 de infectări totale. De asememea, la spitalul de Psihiatrie Gătaia au apărut 4 cazuri noi și s-a ajuns la un total de 29.

Iată celelalte 24 de focare: Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Găvojdia – 180 de cazuri; Penitenciarul Timișoara – 164 de cazuri; Cămin de bătrâni Ciacova – 52 de cazuri; Spitalul de Psihiatrie Jebel – 47 de cazuri; Centrul de Îngrijire și Asistență Ciacova – 46 de cazuri; Centrul de plasament pentru copii cu dizabilități din Recaș – 37 de cazuri; Căminul pentru Persoane Vârstnice ”Inocențiu Klein” Timișoara – 32 de cazuri;  Centrul pentru Persoane cu Handicap Ciacova-27 cazuri; Cămin privat de bătrâni Lugoj – 25 de cazuri;  Cămin de bătrâni Jimbolia – 26 de cazuri; Ripensia Timișoara – 22 de cazuri;  Direcția Generală de Asistență Socială și Protecție a Copilului – 22 de cazuri;  Firmă de obiecte sanitare Lugoj – 18 cazuri; Firma componente auto Timișoara (Kromberg) – 17 cazuri; Unitate Economică industrială Timișoara (AEM) – 15 cazuri; Primăria Lugoj – 14 cazuri; Centrul Educativ pentru Minori Buziaș – 11 cazuri; Garda de Mediu Timiș – 8 infectări; CSU UVT Timișoara – 8 cazuri; Serviciul de Ambulanță Lugoj – 8 cazuri; Grădiniță privată Moșnița Nouă – 7 cazuri; Căminul de bătrâni Lenauheim – 6 cazuri; ONG Timișoara – 6 cazuri; Centru de Plasament Găvojdia – 4 cazuri; Firma de substanțe chimice Timișoara – 3 cazuri.

LĂSAȚI UN MESAJ