DISTRIBUIȚI

În Timișoara va începe construcția unui nou pod peste Bega, mai exact podul Isho, denumit astfel după complexul imobiliar din zonă. Pentru proiect a venit un aviz important și mai sunt necesare două. Despre fântânile ornamentale scoase la licitație înainte de declanșarea stării de urgență, primarul Nicolae Robu spune că totul se va amâna pentru anul viitor.

Ministerul Transporturilor a dat vineri avizul pentru podul Isho, situat între podurile Decebal și Traian, în spatele Inspectoratului Județean de Poliție Timiș și al fostei fabrici Ilsa. Pentru a se da ordinul de începere a lucrărilor, mai sunt necesare două avize.  ”Vă anunț că am obținut avizul Ministerului Transporturilor pt noul pod peste Bega, ISHO! Mai avem nevoie doar de două avize locale de-acum, unul de la Administrația Bazinală a Apelor Banat și unul de la Agenția de Mediu Timiș. Sper că aici, în relația cu concitadini de-ai noștri, lucrurile vor merge rapid, astfel încât să putem emite autorizația de construire și să organizăm licitația pt execuție”, spune primarul Nicolae Robu. 

Proiectul a fost făcut de Ovidiu Șandor, proprietarul complexului Isho. ”Reamintesc, cu mulțumirile de rigoare: proiectul podului este elaborat, ca o condiționare (legală!!!) din partea noastră pentru a considera investiția oportună, sub finanțarea domnului Ovidiu Șandor, dezvoltatorul splendidului campus ISHO, urmând ca execuția să fie finanțată de primărie. Domnul Ovidiu Șandor va amenaja și dona Municipalității și un nou drum, cu patru benzi, trotuare și piste de biciclete între Bd Take Ionescu și Splaiul Protopop Meleție Drăghici”, a mai explicat Robu.

Recent, primăria a semnat contracte pentru fântâni ornamentale. Primarul spune că era obligatoriu, după ce licitația era deja pornită, să semneze contractele, dar lucrările și plățile nu se vor face anul acesta. ”Sunt licitații pornite demult, care și-au urmat cursul, au ajuns la sfârșitul procedurii. Noi, conform legii, suntem obligați să semnăm contractul. Eu, normal că nu voi da ordinul de începere a lucrărilor. Nu o să vedeți nicio fântână executându-se în oraș în acest an. Nici nu s-ar pune problema”, a explicat Robu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ