DISTRIBUIȚI
POLI TIMISOARA - CFR CLUJ, 2-1, 26.10.2008, sezon 2008-2009

ACS Poli dorește să organizeze vara aceasta un amical în cinstea fostului fundaș de la Poli Timișoara, Marian Cisovski, diagnosticat cu o teribilă maladie la începutul acestui an. Programul este însă o problemă, dar Alexa și cei din club încearcă să găsească o soluție.

În acest sens, cei de la Timișoara i-au contactat pe cei de la Viktoria Plzen, ultima echipă la care a jucat Cisovski. Acum se așteaptă ca echipele să plece în cantonamente, mai ales că Alexa vrea să implice și cât mai mulți colegi de Poli Timișoara, care joacă acum la diverse echipe din toată lumea. ”Căutăm o variantă. Este foarte greu, pentru că mulți jucători sunt în vacanță, mulți pleacă cu echipele lor în pregătiri”, a punctat Alexa. Marian Cisovski a fost diagnosticat cu scleroza laterală amiotrofică, aceeași boală de care suferă și omul de știință Steve Hawkins.

În ceea ce privește amicalele din vara aceasta, Alexa a punctat că vrea să joace trei sau patru meciuri de verificare în cantonamentul din Austria, în care se pleacă în 19 iunie, precum și încă un meci la reîntoarcerea la Timișoara.

Anda DELIU
(sursa foto: gsp.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ