DISTRIBUIȚI

Întrerupte de creșterea numărul de cazuri de coronavirus din luna martie, acțiunile ”Azi sunt Profu’ tău de sport” se reiau săptămâna aceasta. Vor fi acțiuni de promovare a sportului la Liceul Teoretic din Buziaș și la Școala Gimnazială din Ghiroda.

Prima acțiune va fi marți la, la Buziaș, de la ora 11. Vor veni în fața copiilor sportiviid e la CS Phoenix Buziaș, Tehdoro Moisă, de la lupte, și Bogdan Ghișa, de la kickbox. Cei doi vor face demonstrații, alături de elevii sportivi din cadrul liceului. Acțiunea de la Ghiroda va avea loc joi, de la ora 13. Vor fi prezenți ca profesori de sport Amatto Zaharia, președintele Federației Române de Kempo, multiplu campion mondial european și național, alături de Yamato Zaharia, și el multiplu campion mondial european și național. Ei au programată o confruntare directă, ca între doi campioni mondiali.

La Ghiroda vor mai fi și alși profesori de sport: Jasmina Elena Ciocoiu – campioană mondială la XFC, dublă campioană națională la Kickbox și triplă campioană națională la Hand to Hand Fightingiar (care, la rândul ei se va confrunta, într-o spectaculoasă demonstrație sportivă, cu Yamato Zaharia), Marius Eugen Ciocoiu – instructor secția Arte Marțiale de contact și, implicit, antrenorul noii secții de Kempo de la CSC Ghiroda, Cristian Stoenescu – antrenor Arte Marțiale de contact, Ana-Maria Bucșă – instructor karate, Alexandru Miculescu și Andra Păcuraru – sportivi ai CSC Ghiroda și Giarmata Vii – secția dans sportiv, precum și reprezentanți ai echipei locale de fotbal: Răzvan Leuca (antrenor fotbal) și Cosmin Mancaș (căpitanul echipei; Alexandru Beleiu, câștigător al competiției de motociclism Alpe Adria Vintage 2019.

Organizatori sutn Asociațai Junior Sport. ”Îi chemăm pe cei mai tineri elevi să facă sport, pentru că sportul și educația sunt cele mai potrivite căi prin care ei vor deveni oameni adevărați. „Azi sunt profu’ tău de sport!” este o acțiune pe care am inițiat-o în urmă cu 6 ani, iar în cadrul ei au avut loc sute de ediții. Suntem fericiți să avem alături de noi atâția sportivi minunați, ambasadori Născut pentru Sport, care sunt adevărate modele pentru tânăra generație, și oficialități timișene dornice să demonstreze că și la acest capitol, al implicării în mișcarea sportivă de masă, Banatul e fruncea”, spune președinta organizației, Beatrice Mercado.

 

 

1 COMENTARIU

  1. Cu cine va mândriți? Cu Ghișa care vinde produse fake fără sa dea chitanță, deci fără a plăti impozit la stat?

LĂSAȚI UN MESAJ