DISTRIBUIȚI

Adina Diaconu, jucătoare care este legitimată și la ACS Dumbrăvița, a câștigat Openul de Tenis de Masă de la Masă de la Zagreb la categoria de vârstă U21. Astfel, sportiva a reușit un nou succes important, deoarece s-a impus la o categorie de vârstă superioară, întrucât slătineanca se află încă în ultimul an de juniorat.

La 17 ani, Diaconu a jucat și cu sportive mai experimentate ca ea. În primul tur, românca a trecut cu 3-2 de Carey Charlotte din Țara Galilor, pentru ca apoi să aibă două victorii cu 3-1 cu unguroaica Bernadette Balint și cu rusoaica Ekaterina Guseva. În semifinală, jucătoarea de la Dumbrăvița a câștigat cu 3-2 (8-11, 13-11, 8-11, 11-5, 11-3) cu Adriana Diaz din Puerto Rico. Românca a dat în finală peste Ji Eunchae, din Coreea de Sud, de care a dispus cu 3-1 (11-8, 11-13, 11-6, 11-9).

Adina Diaconu a jucat și la dublu feminin, cu Andreea Dragoman, colega sa de la ACS Dumbrăvița. Româncele au pierdut în sferturile de finală. Ambele au jucat și la simplu senioare. Andreea Dragoman a fost eliminată din primul tur, iar Adina Diaconu, din turul al doilea.

(foto: olttv.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ