DISTRIBUIȚI

SCM Poli a bifat o mare contra-performanță, înfrângere la scorul de 20-19 în deplasare la nou-promovata U Cluj, revenită în Liga Zimbrilor. Pe final de joc, bănățenii au avut nu mai puțin de 12 aruncări ratate la poartă, ceea ce spune multe de nivelul la care se duce această echipă, trecută printr-o mare ”revoluție” dictată politica vara aceasta.

Poli a reușit să preia conducerea în meci după primele minute, însă de la 4-6, în zece minute, clujenii, un club care niciodată în ultima decadă nu a emis pretenții, a prleuat conducerea cu 8-6. Timișorenii au reușit să egaleze, iar la pauză s-a intrat cu 10-10. În repriza a doua, gazdele, cu galeria alături în sală, s-au distanțat tot mai sigur, chiar dacă nu la o diferență considerabilă. Poli a avut 12 ratări consecutive în atac, iar astfel, s-a ajuns la 20-17. De altfle, finalul a adus greșeli în atacul ardelenilor, polițtii au revenit la 20-19, dar Fenici a ratat ultima aruncare!

Marius Sadoveac, revenit după o desprindere de tendon, a fost cle mai bun marcator, cu 9 goluri, urmat de Păiuș, Bote, Cîmpan și Fenici, fiecare cu cu câte 2 goluri, plus Trif și Cristescu, cu 1 gol fiecare. ”Felicităm” și cel mai mare marcator negativ al handbalului masculin timișorean, politicul, care a stabilit o strategie totală greșită în vară! La U Cluj, Laslo a fost cel mai bun marcator, cu 4 goluri.

În jurul datei de 19 septembrie, Poli va juca acasă, cu CSU Suceava. Teoretic, un adversar accesibil, dar la fel erau și clujenii.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ