Ieri, o femeie a fost lovită de o dubă pe trecerea de pietoni în zona centrală. La volan se afla nimeni altul decât un fost liberal, plecat apoi în partidul-fantomă a lui Raul Ambruș, Adrian Colhon, potrivit ziarului Renașterea, iar acum a devenit șomer.

La fel ca și alți membri ai Platformei Liberal Conservatoare, și Adrian Colhon a fost ”plantat” la SC Piețe SA, asta după ce votat pe listele PNL, Raul Ambruș, a devenit omul USR. El a făcut asta după o ceartă cu Alin Nica, iar recompensele au venit grandios, cu largul gir al primarului Dominic Fritz, dar și al viceprimarului Ruben Lațcău. Adrian Colhon, membru al unei structuri care a devenit apoi Partidul Liberal Conservator, ”topită” în PSD când Ambruș a devenit subprefect, a fost angajat la SC Piețe SA. Până azi. Ieri, a lovit o femeie cu duba de la Piețe, mașina sa de serviciu. Avea permisul suspendat, dar a ”uitat” să anunțe firma primăriei. Avea și o alcoolemie minimă, mult sub limita de dosar penal, și era după finalul programului de muncă. Colhon a și fost rețintu 24 de ore de poliție!

Iată ce spune SC Piețe SA într-un comunicat: ”Aflat în afara orelor de serviciu, dar cu unul dintre autoturismele societății Piețe S.A pe care avea dreptul să îl conducă prin prisma fișei postului, un inginer responsabil pentru echipa de întreținere și intervenții, a produs un accident în Timișoara, miercuri, 19 iunie, soldat cu o victimă. Aceasta traversa strada pe trecerea de pietoni și a fost lovită cu mașina de inginerul angajat al Piețe S.A., fiind ulterior transportată la spital. Echipajul de poliție ajuns la fața locului a constatat că angajatul Piețe S.A. se afla sub influența băuturilor alcoolice, având totodată suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, aspect neadus la cunoștință de acesta conducerii societății”, se arată în comunicatul trimis presei.

Mirel Pop vorbește de ”comportamente deviante”. Nu este clar dacă se referă la alcoolemie de 0,05 mg/l alcool pur în aerul expirat, aspect pentru ca Colhon nu are dosar penal, sau la faptul că Adrian Colhon ave tupeul să conducă după alte abateri rutiere ntrioare ce au dus la suspendarea permisului. ”Astfel de situații sunt excepții în cadrul societății, însă nu tolerăm comportamente de acest gen. În consecință, inginerului i-a fost desfăcut contractul de muncă din cauza abaterilor disciplinare grave. Conducerea Piețe S.A. este deschisă colaborării și comunicării cu angajații, dar nu permitem ca din cauza comportamentelor deviante să fie pusă în pericol o viață”, spune Pop.

Directorul Pop s-a aflat și el în situația de a conduce mașina instituției în afara orelor de program. El a mers cu SUV-ul acasă, acolo unde un cetățean cu probleme psihice i-a icendiat mașina, pentru că i-a confundat mașina cu alta ce îi omorâse câinele în ziua respectivă. Evident, ”paguba” a rămas pentru oraș. Nu este clar dacă și Adrian colhon rtecuse la PSD, dar rămâne de văzut cum vor evolua relației primăriei cu subprefectul Ambruș de acum încolo. Teoreti, USR și PSD sunt adversari, dar la Timiș, cu largul concurs și îndemn al lui Simonis, au fost 90% din mandat ”pe blat”.

foto: facebook.com/adrian.colhon.1

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ