DISTRIBUIȚI

Comitetul Executiv al AJF Timiș s-a întrunit marți seara pentru a stabili, în mare parte, ce se întâmplă cu competițiile de seniori pe care le organizează. Pentru desemnarea campioanei Ligii a IV-a s-a hotărât să se joace un baraj, decizie care se poate schimba dacă protocolul actual pentru meciuri se menține. În ceea ce privește finala Cupei României, aceasta se va juca pe ”Dan Păltinișanu”.

AJF Timiș a votat barajul în condițiile în care din 17 iulie, nu am mai fi în stare de alertă, cu restricțiile actuale. Dacă se menține protocolul cu obligativitatea testării tuturor participanților la joc, sunt șanse ca nici acest baraj să nu se mai dispute. ”Se aprobă în unanimitate pentru Liga IV-a, disputarea un joc de baraj tur-retur, între primele două echipe din clasament, CS Avântul Periam și CS Timișul Șag, în intervalul 17.07.2020 – 26.07.2020, cu respectarea normelor privind desfășurarea jocurilor de baraj pentru Liga a III-a, stabilite între Ministerul Tineretului și Sportului, Ministerul Sănătății și Federația Română de Fotbal”, se arată pe site-ul AJF Timiș. Campioana județului trebuie trimisă la FRF până la data de 27 iulie.

În ceea ce privește finala fazei județene a Cupei României, unde sunt calificate Universitatea de Vest Timișoara și Pobeda Dudeștii Vechi, meciul se va juca în 1 august, pe Stadionul ”Dan Păltinișanu”. Participanta în faza națională a Cupei României trebuie trimisă până în 5 august la FRF. Previzibil, după decizia ca în acest sezon să nu retrogradeze nimeni, AJF a decis să înghețe și Liga a V-a și Liga a VI-a.

Au promovat în Liga a IV-a primele clasate din fiecare serie a Ligii a V-a, adică echipele Comloșu Mare, Progresul Gătaia și Avântul Topolovățu Mare. Din Liga a VI-a au promovat primele două clasate din seriile de Promoție, Campionatul Municipal Lugoj și Campionatul Municipal Timișoara: Voința Biled, Spartak Gottlob, Olimpia Bucovăț, Progresul Vucova, Phoenix Buziaș, AS Tomești, Ghiroda și Giarmata Vii și Timișul Șag.

Liga a IV-a și a V-a urmează să se reia în 15 august, air Liga a VI-a în 29 august.

 

LĂSAȚI UN MESAJ