DISTRIBUIȚI

Președintele PSD Timiș, Alfred Simonis, a lansat un atac clar țintit la senatoarea Alina Gorghiu, care va candida pentru încă un mandat în Parlament din Timiș, deși timișenii au dovedit că nu o apreciază. Social-democratul spune că parlamentarii trebuie să fie oameni din județ, nua duși din alte părți.

Simonis, el însuși parlamentar și viitor candidat pe listele PSD Timiș pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie, spune că un parlamentar trebuie să facă în primul rând inițiative legislative în favoarea județului care îl trimite în București. ”Stimați reprezentanți ai partidelor politice, în apropierea alegerilor parlamentare, vă adresez un apel să tratați cu discernământ și cu responsabilitate întocmirea listelor de candidați pentru scrutinul electoral din decembrie. Cei ce vor ajunge în Parlamentul României au obligația să susțină interesele locale, să se zbată pentru obținerea unor decizii legislative relevante, pentru inițierea unor demersuri juste și necesare care să aducă plus valoare pentru județul nostru”, spune social-democratul.

De asemenea, Simonis spune că acei candidați aruncați pe listele din Timiș nu au servit interesele județului. ”Istoria recentă ne-a demonstrat că Timișul nu a primit niciodată sprijin de la candidații de la centru plantați pe listele din teritoriu. Odată votați, aceștia au uitat pe cine reprezintă și, în afară de a se mai plimba pe la Timişoara, nu au făcut nimic concret pentru noi. Apelul meu este simplu: fără parașutați pe listele pentru parlamentare! Alegeți oameni care vor munci în beneficiul Timișului, oameni care pot şi vor să facă asta! Pentru că atâta vreme cât nu trăiești aici, nu ai cum să înțelegi nevoile, problemele, așteptările oamenilor. Vă cer un singur lucru: responsabilitate”, mai spune liderul PSD Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ