DISTRIBUIȚI

În Timiș nu numai, se ”coace” o alianță între între PNL și USR-PLUS. Deocamdată, discuțiile decurg lent în cel mai vestic județ al țării, iar cele două părți au preferat să dea deocamdată un comunicat sec, fără nicio noutate și deci, cam fără rost.

Liderii celor două partide s-au întâlnit astăzi. ”Am avut, astăzi, o primă întâlnire, bună, pentru deschiderea negocierilor cu obiectivul de a coagula majorități stabile și puternice pentru Consiliul Local Timișoara și Consiliul Județean Timiș și a stabili o bună cooperare în localitățile din județ. Discuțiile s-au purtat în jurul unor principii și proiectelor mari pentru Timișoara și județ. Am hotărât că, începând de luni, ne vom întâlni în echipe de lucru mai mici pe diferite domenii de interes pentru administrația locală, pentru ca joia viitoare să avem o nouă negociere, politică, pentru un program comun de guvernare locală. Considerăm că există premisele unui parteneriat pentru Timișoara și Timiș, pentru următorii 4 ani, care să aibă în centru voința cetățenilor exprimată în 27 septembrie pentru reguli noi în administrație și politică: transparență, meritocrație, competență, colaborare pentru proiectele mari ale orașului și județului”, se arată în comunicatul de presă comun.

Cu o zi înainte de acest pacifist comunicat de presă comun, la conferința USR-PLUS, Cristian Moș și Cătălin Drulă i-au criticat pe cei din PNL că sunt la fel ca PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ