DISTRIBUIȚI

Alin Alexuc-Ciurariu, luptător care este legitimat și la Heracle Timișoara, a avut șansa de a lua a treia medaliei a delegației române la Campionatele Europene de Lupte de la Novi Sad. Sportivul a pierdut însă lupta pentru medalia de bronz la lupte greco-romane.

Alin Alexuc-Ciurariu a luptat la categoria de 130 de kg. În optimi, românul l-a bătut pe bulgarul Miloslav Iuriev Metodiev, pentru ca în sferturi să-l învingă pe ucraineanul Aleksandr Cernețki. În semifinale, Alexuc-Ciurariu a fost învins de ungurul Balint Lam, iar apoi, în meciul pentru locurile 3-5 a cedat în fața rusului Vitali Șciur. România a luat două medalii, un argint prin Andrei Dukov și bronz prin Alina Vuc.

La greco-romane a luptat și Ilie Cojocari, și el legitimat și la Heracle Timișoara. Sportivul a fost pe locul 12 la categoria de 71 de kg, după ce în preliminarii a trecut de ucraineanul Artur Poliataev, însă apoi a pierdut cu turcul Murat Dag. A concurat și jimbolianca Estera Dobre, legitimată la CSM Timișoara, la categoria de 53 de kg. Luptătoarea a pierdut însă în preliminarii cu azera Anjela Dorogan.

(foto: Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ