DISTRIBUIȚI

Adam Crăciunescu, fost vicepreşedinte al CJ Timiş în mandatul 2008 – 2012, ocupă din luna mai 2012 funcţia de director general al Regiei Naţionale a Pădurilor – ROMSILVA. Este la mintea cocoşului că, în această calitate, dl. Crăciunescu trebuie să se afle în slujba pădurilor din întreaga ţară, la Bucureşti sau aiurea, 8 ore pe zi, 5 zile pe săptămână. Cu toate acestea, cu ajutorul rectorului Pîrşan de la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară a Banatului “Regele Mihai I al României” din Timişoara, care se face că nu aude / nu vede, dl. Crăciunescu a reuşit şi încă reuşeşte personal performanţa ca, tot pentru 8 ore pe zi, şi tot pentru 5 zile pe săptămână, să fie plătit cu normă întreagă pentru activitatea didactică pe care, mai mult teoretic decât practic, o derulează la Facultatea de Horticultură şi Silvicultură. Iată faptele.

În anii universitari 2012 – 2013 şi 2013 – 2014, Adam Crăciunescu a fost încadrat, spun sursele noastre, cu normă întreagă ca şef lucrări la Facultatea de Horticultură şi Silvicultură a Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară a Banatului “Regele Mihai I al României”, unde a predat disciplinele “Silvicultură” (anul III) şi “Cinegetică şi salmonicultură” (anul IV). Concomitent, a ocupat şi funcţia de director general Romsilva în baza unui contract de mandat.

În anul universitar 2014 – 2015, inclusiv pe fondul problemelor cu legea (a fost trimis în judecată de către DNA pentru constituirea unui grup infracţional organizat şi abuz în serviciu), Adam Crăciunescu şi-a luat concediu fără plată de la USAMVB, norma sa fiind distribuită altor cadre didactice la plata cu ora. Cu toate acestea, în 2014, a devenit conferenţiar universitar după ce s-a prezentat magistral în faţa unei comisii de concurs, condusă de prof. univ. dr. Alin Dobrei, decanul Facultăţii de Horticultură şi Silvicultură, un personaj despre care veţi avea ocazia să mai citiţi una-alta în cele ce urmează.

Sursele noastre spun că ar fi interesant de văzut şi ce anume a completat dl. Crăciunescu, fost şef lucrări, actualmente conferenţiar, în “Fişa de verificare a îndeplinirii standardelor universităţii pentru postul de conferenţiar universitar”. Acesta ar fi şi motivul pentru care, de pe website-ul universităţii ar fi dispărut orice urmă de informaţie referitoare la concursul pentru postul de conferenţiar. Se aude că dl. Crăciunescu nu prea avea ce să completeze…

Pentru acest an universitar, 2015 – 2016, dl. Adam Crăciunescu ar fi revenit – după cum spun sursele noastre – cu normă întreagă la Facultatea de Horticultură şi Silvicultură, sens în care a completat şi depus o cerere în baza căreia reîncadrarea s-ar fi operat la nivelul lunii septembrie a.c.

Potrivit Legii educaţiei naţionale, norma didactică este de 8 ore pe zi, 40 de ore pe săptămână. În atare condiţii, este lesne de dedus faptul că dl. Crăciunescu nu se poate afla, fizic, atât la Romsilva (unde este director general şi, pe cale de consecinţă, trebuie să îşi desfăşoare preponderent activitatea la Bucureşti) cât şi la USAMVB Timişoara.

Activitatea didactică pe care, mai mult teoretic decât practic, dl. Crăciunescu o derulează la Facultatea de Horticultură şi Silvicultură este remunerată, fapt ce rezultă şi din declaraţiile sale de avere: 19.234 de lei potrivit declaraţiei din 15.06.2012, 23.112 lei potrivit declaraţiei din 13.06.2013, 23.284 de lei potrivit declaraţiei din 10.06.2014 şi 14.270 de lei potrivit declaraţiei din 10.06.2015.

După cum lesne se poate observa, întrucât a fost suspendat în anul universitar 2014 – 2015, aşa cum am si arătat mai sus, Adam Crăciunescu a realizat venituri reduse de la USAMVB Timişoara în anul fiscal 2014 (adică suma de 14.270 de lei, conform declaraţiei din 10.06.2015).

Cum este posibil aşa ceva, anume ca dl. Crăciunescu să fi făcut ani la rândul o normă întreaga la Bucureşti şi o alta, la fel de întreagă, la Timişoara? Într-o ţară normală, un procuror ar trebui să afle răspunsul la această întrebare de la prof. univ. dr. Gheorghe Cârciu, director al departamentului Silvicultură din cadrul Facultăţii de Horticultură şi Silvicultură, şi prof. univ. dr. Alin Dobrei, decanul aceleiaşi facultăţi. Dl. Cârciu este cel care, de ani de zile, spun sursele noastre, îl trece prezent pe dl. Crăciunescu, deşi dl. Crăciunescu e la Bucureşti cel puţin în intervalul luni – joi. Acelaşi domn Cârciu ar fi semnat validarea dosarului de concurs pentru postul de conferenţiar, ştiind exact că regele (pardon, directorul general) Romsilva îşi desfăşoară activitatea preponderent la Bucureşti. Decanul, prof. univ. dr. Alin Dobrei, este cel care contrasemnează prezenţa săptămânală / lunară la facultate a domnului Crăciunescu. Care prezenţă… nu prea e!

Mai trebuie spus că, în repetate rânduri, angajaţii de pe juridic şi resurse umane ar fi sesizat inclusiv până la nivelul rectorului faptul că în privinţa contractului lui Adam Crăciunescu lucrurile nu sunt deloc în ordine. Ei au zis, ei au auzit. Asta pentru că, după un an de suspendare, fostul şef de lucrări Crăciunescu a revenit în forţă, metamorfozat fiind în conferenţiarul Crăciunescu.

Să vedem şi ce se întâmplă efectiv vinerea, în singura zi în care dl. conferenţiar Crăciunescu poate fi văzut (uneori, nu întotdeauna) pe la USAMVB Timişoara.

De la 8 la 10, în A1, dl. Crăciunescu ar trebui să le predea “Cinegetică şi salmonicultură” studenţilor de anul IV. Mai apoi, între 10 şi 12, tot în A1, ar trebui să le predea “Silvicultură” studenţilor de anul III. Iar după 12 ar trebui să se pună în valoare, la fel de magistral, în faţa studenţilor de anul III la laboratoarele de „Silvicultură”. La nivel practic însă, la cursul de la 8 vine cam o dată pe lună, studenţii fiind deja informaţi că dl. Crăciunescu serveşte doar când are chef. Când vine, vorbeşte non stop la telefon şi pleacă destul de repede scuzându-se că este chemat de către rectorul Pîrşan. Cursul de la 10 la 12, cel de “Silvicultură”, îl ţine conf. Ion Chisăliţă (fost primar la Moldova Nouă). La fel ca dl. Crăciunescu, dl. Chisăliţă are calităţi absolut speciale. Este inginer, un fel de şef al structurii teritoriale Timişoara (în fapt un colectiv de cercetare) aparţinând de Institutul de Cercetări şi Amenajări Silvice (unde, e clar, prestează cu contract cu normă întreagă). Dar figurează în orarul Facultăţii de Horticultură şi Silvicultură în zilele de miercuri (8-16) şi joi (8-10, 11-13). Plus că, aşa cum arătam, vinerea ţine cursul în locul lui Crăciunescu de la 10 la 12. În privinţa laboratoarelor de “Silvicultură”, programate vineri după ora 12, lucrurile sunt şi mai clare: nu s-a ţinut niciunul din 28 septembrie şi până în prezent, studenţii de anul III ştiind fiind deja informaţi că vinerea au liber după ora 12.

În termeni legali, banii încasaţi de către dl. Adam Crăciunescu pe nemuncă înseamnă prejudiciu. Un prejudiciu care trebuie exact estimat, dar care ar putea sări de o jumătate de miliard de lei vechi.

De unde şi până unde atâta trudă la USAMVB pentru a-l acoperi pe directorul RNP Romsilva? O posibilă explicaţie, pentru care nu băgăm mâna în foc, ar fi aceea că, în luna mai 2012, Adam Crăciunescu ar fi avut, în calitate de vicepreşedinte al CJ Timiş, un rol hotărâtor în angajarea d-rei Delia-Cristina, fiica rectorului în exerciţiu, la Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Deşeuri Timiş pe funcţia de consilier cu atribuţii în domeniul protecţiei mediului. Ce-i drept, astăzi, d-ra Delia-Cristina este supracalificată: inginer, absolvent de master şi doctorand. Urmează încă o facultate, Psihologia, la Vest. În 2012 însă, atunci când a fost angajată la Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Deşeuri Timiş, era proaspătă absolventă (2011) a USAMVB. Şi cam atât.

Domni precum Crăciunescu, plătit regeşte ca să tragă chiului, mai există pe la USAMVB, unde nimic nu se petrece fără ştirea rectorului Pîrşan. Zeci de cadre didactice, care vin la muncă zi de zi, opt ore sau chiar mai mult, sunt remunerate însă chiar mult mai prost decât dl. Crăciunescu, bunul prieten al rectorului. De aceea, dincolo de chestiunea legală, pe care sperăm că unitatea teritorială pe Parchet o va lămuri cu celeritate, în discuţie intră şi moralitatea. Este imoral, strigător la cer şi chiar o bătaie de joc la adresa cadrelor didactice dedicate activităţii USAMVB ca unii şi alţii, la situaţia cărora rectorul închide ochii, să ia bani pentru că sunt şmecheri, dar să nu dea pe la şcoală cu săptămânile. Vom reveni.
Cătălin DOCEA

(DOCUMENTE) Alo, Parchetul? Ştiaţi că Adam Crăciunescu, prietenul rectorului Pîrşan, este plătit regeşte de la USAMVB Timişoara ca să tragă chiulul? Prejudiciul ar putea sări de o jumătate de miliard de lei vechi.

340 COMENTARII

 1. Presupun că acest domn este membru în partidul „care terbuie” aşa că nu contează competenţa lui profesională (conform uzuanţelor de la USAMVB Timişoara).
  Dar vă asigur din proprie experienţă că nu este singurul incompetent ajuns conferenţiar la această universitate.
  Totodată nu este simgurul care „lucrează 25 de ore pe zii” . La universitate se mai găsesc şi alţi profesori care încasează şi salariu de director.

 2. Aron,ai mare dreptate!Luati cazul Atilla Blenessi si Florin Faur de la facultatea de agricultura,primul venit tocmai din Arad ,zilnic chipurile,ultimul lucrand ani de zile in bucuresti!Cum e posibil asa ceva,Pirsane?

 3. Dr Stahli,omul e mare pesedist dintotdeauna!!!!Dupa scandalul cu padurile jefuite si dosarul penal de pe rolul instantei,s a autosuspendat din partid!Relatia cu pirsan este de dinaintea USL ului,rectorul cochetand cu partidul rosu dintotdeauna!Confirm asta de la noi din PNL.Pe principiul sa fie bine pentru toti!:)))))

 4. Buna ziua!Sunt un cadru didactic al acestei Universitati,care nu poate sta impasibila la tot ce se scrie aici.Din pacate,si mi-e jena sa o spun,doar astfel imi pot spune punctul meu de vedere,pentru a nu suferi ulterior din cauza conducerii facultatii mele,si anume Tehnologia Produselor Agroalimentare.Sunt sef lucrari de peste 5 ani si la fel ca multi alti colegi de ai mei,din universitate chiar,am salariul minim pentru gradul meu didactic!Cum e posibil ca acest individ sa incaseze atatia bani pentru nici un fel de merit,cand altii lucram pe branci pentru aceasta institutie?!Cum e posibil asa ceva?!:(Cum

 5. Silvia,darling,te rog sa spui tot ce te macina!De mizeriile acestea ne lovim toti,de ani de zile!Iar la tine in facultate este o dictatura imbecila de ani de zile!Lasata mostenire de Trasca catre Rivis,izolandu va si batandu si joc de multi de acolo!Voi reveni cu amanunte absolut grotesti din acea cladire galbena…

 6. Am lasat un comentariu si nu mi-a aparut nici pana acum…:(Sa inteleg ca cineva flirteaza punctele noastre de vedere?:(Pacat daca este asa…:(

 7. Draga Silvia,ai putintica rabdare si la mine a durat ceva dar a aparut!Doar ca trebuie aprobat de admin,probabil…Cu exceptia catorva,toti suntem cu salariul incadrat la minim!Despre ce vorbim,deci?

 8. Cun poti ponta oameni care nu vin la servici,luni si ani de zile?!Asta e dosar penal sigur,in orice servici ar avea!Voi realizati?!INADMISIBILLLLL!!!

 9. Las ca pun eu mana pe IPurile voastre si va astup eu gura pana nu se afla ca desii sunt boem mi-am luat amanta lasata de „RNP” cu gura mirosind a brad. Spun gurile rele ca ar vrea sa ma lase dar nu cred asta si oricum am streangu pregatit sa ma atarn de scoala doctorala !

 10. Personal nu ma intereseaza cine cu cine si o trage si pentru ce,dar ma afecteaza teribil faptul ca in spatele lozincii,nu avem bani,trebuie sa strangem cureaua,nu ne da Ministerul bani si nu mai avem studenti multi,exista atata jaf la universitatea noastra…Bani scursi prin aceleasi firme de casa a rectorului in functie,plata regeasca a multor oameni cu „nume si prenume” care vin aici doar pentru a simula acru,ACTUL DIDACTIC…:(UMPLANDU LE CONTURILE,DOLDORA ORICUM PENTRU 5 VIETI….

 11. Alinuta,Alinuta,ce om cu suflet iubitor esti tu…Completez si eu mesajele anterioare.Nu doar moshii sunt pe placul ei ci si colegii mei!Adica studenti!Fosti,cei drept,dar care au tavalit-o pe doamna profesoara….:))Cine a absolvit in promotiile anterioare,sigur se simte.Nu e o lauda,ci doar extrem de …bubos!:)

 12. Astazi am aflat si de ac.articol,m-am cutremurat si la toate celelalte Sunt lucruri pe care toti le stim de ani de zile dar de data aceasta chiar exista dovezi si conexiuni palpabile!Felicitarile mele domnule ziarist,nu stiu cine sunteti dar faceti o treaba exceptionala!Respect!

 13. Pai daca esti bou,bai Mihnea si nu te ai facut rector,cine e de vina?:)))Pac,pac cateva contracte si incepi sa simti altfel viata!:))))Te astept sa candidezi tu la anul,sunt convins ca vei face mai multe voturi decat acest CACAT CU OCHI numit pirsan!:))))

 14. Cine se crede acest Craciunescu Adam sa-si bata joc de banii institutiei asa?Si Chisalita,si Faur si toti mizerabilii care iti rad in nas cand te vad in curtea asta?Cum sa poti tolera astfel de oameni ce nu au construit nimic pe aici?!Bun articolul anterior,USAB-vaca de muls bani!Ce au adus ei pozitiv pentru institutie,in afara de probleme penale,mediatice sau ziaristice?!Alo,Pirsane?!

 15. Lasa plansetele si apuca-te de lucru!Scrie carti,publica lucrari cat mai multe,ISI de preferinta,adu cat mai multi studenti,ia-ti toale de firma sa apari impecabil in fata studentilor,ia-te de cur si sari in sus,PIRSANUL USAB ULUI TE VA PREMIA CU COZILE DE MATURA PROASPAT ACHIZIONATE DE LA FIRMA CASEI,INFIPTE IN CURUL TAU DE PLANGACIOS!Hahahaha!

 16. Si am uitat!Te va spala ulterior,cu un gram,nu mai mult ca costa bani multi,din jumatatea de tona din detergentul achizionat intr-o singura zi pe SEAP!Apoi te va baga intr-unul din cei 1800 de saci de pubela si te va premia la vreo conferinta pentru meritele exceptionale aduse taranului roman!Hahaha!

 17. Groh,groh,eu in ce mocirla ma tavalesc?Aaa,da,in mocirla de la agronomia din Timisoara!Si nu in cea virtuala pe care toti o acuza dar toti stau cu ochii lipiti de monitoare,ci in aceea in care in 4 ani de zile aproape,toti din conducerea universitatii au stors bugetul de tot ce au prins sub acest Pirsan:Deconturi,facturi,deplasari ,firme peste firme,ACELEASI FIRME DE CASA A RECTORULUI ,plangand non stop in sedinte publice ca nu stam rau la imagine dar groaznic de prost la bani!Nu-i asa doamna Parva?NU AVETI IDEE FRATILOR NICI PE DEPARTE CE DECONTURI ASTRALE S-AU FACUT in anii acestia!Pe principiul ma doare in pula de tot atata timp cat mie imi merge bine!TREZITI-VA!

 18. Am crezut initial ca sunt doar povesti nemuritoare.Citesc si ma inchin!Totul este perfect adevarat,orarul nu este facatura,este afisat si pe siteul facultatii de horticultura si la avizier,la toate specializarile.Cum poate fi cineva atat de inconstient incat sa semneze prezenta la servici a cuiva care nu este la servici?La orice servici pe lumea asta?Adica toti ceilalti suntem niste boi?Rusine de ce oameni avem intre noi!MARE RUSINE!

 19. Sigur prezentele la servici au in spate banuti multi dati pentru un asemenea fapt!Toti sunt manjiti!Toti cei care au semnat asa ceva!Toti!Vremea dreptatii se apropie….

 20. Nici macar nu banuiti cate increngaturi de interese stau in spatele acestui personaj controversat numit Adam Craciunescu si cate interese personale are rectorul prin el!Inclusiv bani spalati prin contabilitatea universitatii,prin diverse contracte si proiecte fictive!Baiatul contabilei sefe Parva e cel prin firma careia se fac 90% din achizitiile IT ale USABULUI!Acelasi personaj angajat cu jumatate de norma la una din firmele aceluiasi Adam Craciunescu!Proiecte derulate prin ICAS Timisoara ani de zile prin interpusul si sluga perfecta Ion Chisalita, institutie care recent a fost transferata Ministerului Educatiei,tocmai pentru a nu mai sifona banii RNP.Si exemplele pot continua….

  CONTABILITATEA,SERVICIUL DE ACHIZTII,serviciul ORGANIZAREA MUNCII din Universitate,toate sub cupola si SEMNATURA ACTUALULUI RECTOR,sunt mana in mana si partase la acest jaf inimiaginabil asupra banului public si al angajatilor.Ba mai mult,se fura si intre ei…

  Spun toate acestea din prisma faptului ca sunt angajata la serviciul contabilitate si de-a lungul ultimilor ani ,efectiv NU VA PUTETI IMAGINA NICI IN CELE MAI NEGRE VISE LA CE AM PUTUT ASISTA!Spre binele meu in primul rand,am fotocopiat si scanat o serie de documente,pe care le voi deservi justitiei,parchetului si instantelor.Voi reveni cu amanunte si dovezi daca acesta este biletul meu de scapare din aceasta caracatita de neimaginat!Va spun sincer ca Vor cadea oameni grei din conducerea univeristatii,conducerea unor facultati,cadre didactice sau simpli angajati.Va multumesc ca m-ati lasat sa mi spun ce aveam pe suflet!

 21. Nu stiu de ce simt ca ce a scris doamna,cred,anterior,chiar stie ce vorbeste!Iar actele contabile mereu lasa urme in spatele lor,indiferent cat s-ar incerca camuflarea lor…Au cazut oameni in tara aceasta mult mai mari ca idiotii astia si care se considerau nemuritori si zei pe Pamant….

 22. Exista o vorba!D.(A).N.A iubeste pe multi!:)
  Tare mi-e teama ca aici nu le vor ajunge dubele pentru audieri.Pe surse se spune ca in luna noiembrie va fi macel si ne va stii o tara intreaga.Dar poate ne trebuie un mare cutremur sa intram in normalitatea dorita de multi..VOM VEDEA…Pacat ca s-a ajuns pana aici…Mare pacat!:(

 23. De ce trebuie sa suferim toti pentru niste neaveniti?De ce dragi colegi?Iertati ma dar nu inteleg.Trebuie sa ne dezicem si sa luam atitudine!De ce sa ne fie frica sa cerem explicatii?Nu suntem slugile nimanuiintr o institutie publica.

 24. Asta sa mai creada unii ca sunt minciuni in articole!:(((( Rusine domnule Pirsan!Rusine pentru un fost decan si actual Rector!Ne ati improscat cu noroi pe toti cei trudim pe aici!Si cand d-voastra prosperati pentru a da asemenea sume colosale progeniturilor d-voastra, noi ne numaram banutii din salar!:(((

 25. Ce dracu va tot minunati atat de acest individ?Il stim cu totii de ani de zile,a tapuit si jefuit pe unde a fost!I-a asmutit pe toti unul impotriva altuia,folosindu-se de fiecare,apoi dandu-le cu piciorul in cur!Nu are mama,nu are tata cand e vorba de bani acest jeg!

 26. Multi bani scursi in afara USABULUI la aceleasi si aceleasi firme,prin semnatura finala a Rectorului,singurul coordonator de credit al institutiei!Confirm acest fapt simtind si vazand cu ochii mei!Voi reveni cu amanunte si eu.SI AM MULTE SA VA ARAT…

 27. Niciodata cineva,nu a reusit o ancheta atat de complexa in Agronomia Timisoara!NICIODATA!Asumata de o armata cred de investigatori si publicate intr-un ziar ce apare si tiparit!FELICITARI DIN SUFLET PENTRU DEZVALUIRILE CONSTANTE CU DOVEZI SI PROBE MAI MULT DECAT ELOCVENTE!Oamenii trebuie sa stie pe ce buza a prapastiei stau!

 28. Nu stiu cine e acest Mariu M.dar daca este adevarat ceea ce a descris cu atata lux de amanunte,este EXTREM,EXTREM DE GRAV!Tocmai am vazut la stiri ca nu stiu cate site-uri de pariuri au fost declarate ilegale iar jucatorii au fost amendati.La cate mii de persoane au patit-o,mare minune ar fi sa nu fie in aceeasi oala.

 29. Ca femeie sunt scarbita de ce iese la suprafata aici si de toate anchetele acestea!Ca angajata a universitatii insa sunt FOARTE REVOLTATA!Personal cred ca nevoie de o demisie in bloc a tuturor din conducerea universitatii si a unor facultati implicate!Demisie de onoare!Dar asemenea indivizi nu au asa ceva daca au putut face atatea si atatea ilegalitati!

 30. Dati cautare dupa numele Paul Pirsan pe acest ziar (sus in bara aveti butonul de search) senzational si veti vedea multe alte articole cu dovezi si anchete,inca din luna martie acestui an!Cred ca sunt vreo cinci la numar.Care au semnalat multe alte nereguli,jafuri si interese de neimaginat ale rectorului Pirsan,trimise spre o serie de organe abilitate.Nu cred ca-l va prinde Craciunul fara sa fie arestat.

 31. Domnule Ionut 23
  Se pare că sunteţi prost informat.. Pentru cultura dumneavoastră generală vă pot asigura că domnul Dr. Walter Stahli este pensionar, locuieşte în Germania şi este cetăţean german şi nuface parte din nici un partid în nici o ţară!. (vezi Google).
  Dr.ing. Walter Stahli este absolvent al USAMVBT promoţia 1970 şi a fost până la pensionare timp de cinci ani profesor asociat la Universitatea Agricolă din Timişoara. Pentru aceasta venea cale de 1250 km şi stătea circa 2 – 3 săptămâni pentru predarea în bloc a cursului şi a lucrărilor practice la o disciplină care până atunci nu era cunoscută în România.
  Tot aici menţionez că dl. dr. Walter Stahli şi subsemnatul siuntem una şi aceeaşi persoană şi nu avem nevoie de a ne ascunde în spatele unui pseudonim!

 32. Frustrarea angajatilor cinstiti ai universitatii e inabusita intr-un gros fum mediatic si zanganit de catuse.
  Vechile tensiuni rabufnesc intretinute de robespierri inchiputi ce-si expun retorica intre doua adunari generale pe facultatile Universitatii, in care sunt prezentate pompos grandioasele realizari ale conducerii actuale.
  Frica cauterizanta mantuieste pacatosii suspicionabili prin lungi spovedanii in birourile intunecoase ale DNA.
  Dintr-o data,angajatii pe pozitii cheie ai Universitatii,in frunte cu rectorul pirsan, tabaciti in faradelegi, devin mai catolici ca Papa, asteptand parca ca acest val de acuzatii, dovedite, fara precedent in istoria Universitatii, sa se piarda in neantul uitarii…
  Politicienii PNL ului sau PSD ului adapostiti in ograda Universitatii sub protectia „bunatatii” bolnav de perversa a minciunilor spuse frumos sau a masoneriei, isi apara „ regimul impus de ei” prin abuzuri care invartoseaza si inversunaeaza si mai tare “lupta pentru supravietuirea universitatii cu bani de la buget tot mai putini si studenti la fel”.

  Papusarii, sub puternica impresie a “Beciului Domnesc”, au marit miza, folosind parghii ale statului pentru a sporii emotia si a crea asteptari despre care spun ca numai de ei pot fi indeplinite.
  Pe zi ce trece latul se strange si incep sa cada capete, altadata intangibile, dupa un algoritm ascuns profanilor, adica colegilor, care si-au daruit toata competenta si energia in slujba acestei Universitati de-a lungul atator generatii.

  Tic tac…tic tac, timpul se scurge, dragi colegi, iar acea clepsidra mai are doar cateva granule de nisip in ea pentru multi…

  De data aceasta va fi altfel….TOTAL ALTFEL…Veti vedea cu ochii vostrii…

 33. Am citit si eu linkurile date de simona!Multumesc de ajutor,nu stiam de ele.Chiar din martie anul acesta au fost atatea anchete si mediul academic agronom nu a fost informat? Nu vi ze pare normal ca macar la o sedinta trebuiau sa fie mentionate?Avem acest drept!

 34. Maine e vineri dragi colegi,stiti cine la ora 8 dimineata ar trebui sa aibe ore conform spuselor anchetatorilor si a orarului afisat la avizier si pe site?Craciunescuuuuuu!Cine merge cu mine in amfiteatru?Eu oricum voi fi acolo.Va astept cu drag!Aduce-ti furcile si topoarele cu voi!:))

 35. Mi-e teama sa nu-i duca capul sa-l suspende pe mafiotul ala din nou ,PESTE NOAPTE,si sa zica conducerea ca nu e nimic adevarat!Alo,doamna jurista,faceti asa ceva?Alo,d-soara chet cum rezolvati in Revisal si la ITM sa fie doar la Bucuresti?Pe el si pe toti ceilalti….Ia sa vedem cine mai are curaj sa acopere tot CACATUL….

 36. Nu am vreun dubiu ca maine dimineata vor fi cei de la ziar infiltrati in sala de curs,la fel ca si pana acum!Si cum psd istul asta habar nu are pe ce lume traieste,nici nu va fi greu sa se anticipeze ce va urma.BRAVO D-LE ZIARIST,ATI PUS PUNCTUL PE I IN UNIVERSITATEA NOASTRA!Nu va opriti indiferent pe ce cale se va incerca ajungerea la d-voastra ca sa va opriti!Suntem alaturi trup si suflet de anchetele facute pentru a elibera locul nostru de munca de sub mafia aceasta!

 37. Am tot stat si am citit!Baai,ce aveti toti cu Pirsan?Nu va e rusine pentru tot binele care vi l-a facut atatia ani?V-a scos o tona de posturi la concurs,a incercat sa stinga toate conflictele intre voi,dobitocii dracului sa va ia! IUDE ce sunteti!Asta sunteti!Niste scarbosi!!!!!!!!!!!

 38. Cutremur fratilooorrrr!In bloc veti pleca si veti lasa universitatea asta celor care o merita cu adevarat!De la rector,prorectori,decani si atatea alte functii nobile care nu-si merita indemnizatiile si salariile merituoase!

 39. Ati uitat atat de rapid cati bani v-a dat Sindicatul?Cu roaba ati luat zeci si sute de milioane datorita noua!Datorita noua!!NOUA!!!Nu lu pirsan sau altora!NOUAAA!!

 40. Stimate d-le profesor Adam Craciunescu,cum ne spuneati acum doua saptamani la orele de vanatoare?Sa va spun mottamo:Animalele sunt de 2 feluri:care traiesc pe pamant si care traiesc in aer!SA MORI TU,PROFESORE?V-ati chinuit mult pana ne-ati turuit fraza aceasta inteligibila?Apoi a venit colegul R. (si cine a fost in sala stie cine e R.),sa va dea slideurile in locul d-voastra cand v-a sunat Rectorul!Garantez,oricare dintre noi este mai bun profesor ca acest penal!

 41. Ce v-a dat ma dobitocilor Sindicatul vostru de cacat?Va spun eu ce!Proiectul cu pestii de la Padurea Verde,cu Serbia,care ti-a fost finantat TOTAL ILEGAL,din banii Universitatii noastre,cand aveai obligatia sa ti-l faci din proiectul tau de 2 lei!Cand ti-ai tras canalizare si ai renovat tot pe acolo,din paragina aia,tot d-nul Pirsan nu a fost omenos?Esti un jeg,tu si nevasta ta protectionista!

 42. Ma crucesc cand vad ce comentarii pur si simplu inventate si fara pic de adevar sunt pe acest site??? Alooooo, domnilor redactori al acestui ziar aparut peste noapte, nu va e rusine sa aprobati asemenea comentarii fictive si mincinoase? Cum puteti lasa ca niste oameni fara nici un Dumnezeu sa spuna asemenea lucruri fara nici o dovada!? Cum permiteti asemenea atacuri inventate la familiile unor oameni? E evident ca aceste comentarii au fost scrise de 2-3 persoane. Nu se poate ce se intampla. Stimati ziaristi, oare cati bani ati pretins si ati primit pentru acest atac jegos la conducerea USAB? Sa va fie rusine! Iar legat de cele 2-3 persoane care sub protectia anonimatului scriu doar dejectii si mizerii, le urez sa li se intample toate jegurile scrise pe acest site! Sunteti niste gunoaie cu ochi, care nu merita nici un scuipat! JEGOSILOR!

 43. Mare adevar ai spus Figu!Asa este!Pai de unde vine Rectorul Pirsan?Din neantul facultatii de agricultura!E singura facultate unde au ajuns sa dea oameni afara ca nu erau capabili,chipurile!Si isi bat joc constant de niste colegi ce si-au dovedit competenta si nu tolereaza atatea!Acesti locotenenti cum bine i-ai numit,sunt adevaratele instrumente prin care rectorul pirsan isi face toate mendrele aici!El comanda,prostii astia executa!Plecati cu toti acasa!Nu ati facut ABSOLUT NIMIC pentru facultatea pastorita 4 ani!

 44. Ia auziti dragi cititori,nu exista nici o dovada pentru tot?!TOCMAI,PENTRU PRIMA DATA IN ISTORIA UNIVERSITATII,EXISTA DOVEZI LA TOATE,DAR ABSOLUT TOATE ARTICOLELE!PUNETI OCHELARI DE CAL,IDIOTULE!Lumea nu e asa oarba cum credeti voi de 4 ani incoace!Tu nu esti postac,tampitelule?Nu stiu cine esti inca dar cand te descoperi tu singur sau eu insumi si va fi vai de capul tau!SOIM AL PATRIEI CE ESTI!

 45. Tu cati bani sifonat prin firmele sau casieria universitatii de poti apara cu atata inversunare pe un asemenea jefuitor?Sau ai salar de te doare in cur de restu?

 46. Nu numai aia din agricultura trebuie sa plece!Luati Medicina veterinara cu toti spagarii lor ordinari,luati horticultura cu toate exemplarele lor politice ,luati tpa-ul cu dictatura Trasca si compania,etc,etc..

 47. Alah, ai dat multi bani acestui ziar? Mai bine iti faceai blog. Acolo nu trebuia sa iti schimbi numele de atatea ori! :))) daca tot ai atatea dovezi covarsitoare, atunci mergi la dna. De 2-3 ani tot ameninti cu dna, parchet..etc, dar se pare ca ABSOLUT nimic nu este in neregula. Sunt convins ca se faceau cercetari daca ceva mirosea urat. Sau Pirsan cu familia lui conduce si DNA-UL si Parchet-ul? Esti un nenorocit, frustrat si om fara frica de Dumnezeu! Tot raul acesta si aceste minciuni se vor intoarce impotriva ta nenorocitule!

 48. Am verificat,in 7 iulie a fost faza pe care v-am povestit-o cu Delia Pirsan!Au mai fost cateva asemanatoare dar cu sume ceva mai mici,dar anterior.De atunci nu am mai asistat la nici o discutie pe aceasta tema si nici fratele ei nu a mai venit in birou.Colegii nostri spun ca a fost din cauza nuntii si nu a mai avut nevoie de bani.Multi stiu de problemele copiilor familiei Pirsan,dar le e teama sa vorbeasca ,din cauza influentei tatalui ei pe linie politica si de universitate.

 49. Buna,
  Ma numesc aurel gavra si as dori sa va spun o chestiune despre fostul meu vecin, dl Bungescu. Are datorie la noi de 10350 de euro de 3 ani. Noi ne-am mutat in Germania si as dori sa dau de dansul. Am tot incercat sa il contactez si nu am reusit. Va rog sa imi da-ti un contact de al dansului. Multumesc

 50. Daca tot il aperi cu atata inversunare pe acest mizerabil pirsan,de ce nu spui cine esti,tu NEPOSTACULE?Noi suntem niste biete si amarate cadre didactice care efectiv nu mai suportam aceste mizerii din partea voastra,nu suntem din anturajul tau,probabil.Probabil ai lins bine in cur de poti nega cu atata inversunare tot adevarul dovedit…

 51. Domnule Gavra,nu va pot ajuta decat cu nr.lui de telefon:0723699380.Cautati cv ul lui si veti gasi toate datele de contact!Succes!

 52. Ohoo,a aparut un inteligent ce acuza postarile de teama fata de pirsanul asta ordinar?Noi suntem jegosi?Noi?!Voi din tabara nemernicului astuia ordinar,voi sunteti niste jegosi!Ii aperi familia asta neghioaba?!Iti aperi seful pana la moarte?Ai pronuntat vorbe mari in ultimul tau mesaj,in mintea ta de oligofren cretin,pirsanul tau e sef la DNA si Parchet!Dar stii ce,am o mare surpriza pentru tine!Din clipa asta ma pun pe urmele tale…

 53. Bai nenorocitilor, si eu sunt un cadru universitar, care a citit toate dejectiile voastre si toate atacurile voastre jegoase. Sunteti 2-3 persoane care isi tot schimba numele si posteaza tot felul de aberatii si minciuni! Ati platit articole in ziar, ca sa il atacati pe Pirsan. Voi sunteti mizerabili ca va ascundeti dupa o tastatura! De aproape 4 ani, de cand e Pirsan rector, ati tot incercat in diferite feluri sa faceti mari dezvaluiri despre afaceri inventate doar in capul vostru bolnav, afaceripe care nimeni le-a dovedit si care nu au intrat NICIODATA sub incidenta organelor de control din Romania. Ce adevar dovedit? Dovedit de cine??? De articole platite de voi si de 2-3 persoane care stau si posteaza ca niste gunoaie? Acum vad ca loviti si in familia rectorului. Nu va e rusine bai gunoaielor ce faceti? Sper ca rectorul sa dea in judecata aceasta publicatie si implicit sa afle si cine sunteti si cu ce drept lansati asemenea minciuni? Cum va puteti permite sa scrieti asemenea dejectii? Voi suntei in stare sa scrieti si de nevestele voastre ca sunt prostituate!

 54. Tinere, oneste și umile cadre didactice, atât de elevate-n exprimare, vectori de corectitudine și competență, instanțe morale și personalități puternice sunt conduse de niște brute corupte !!! Revoltător !!! Dacă nu se-apropiau alegerile, oprimarea ar fi continuat necunoscută publicului larg. Strigător la cer !!!

 55. Allah, decat sa pierzi timpul si sa ma cauti pe mine si sa ma ameninti, mai bine spune tu cine esti. Defapt, ce rost are sa ne spui…toti stim ca esti un infect care sta ca sobolanul in spatele unei tastaturi!

 56. Alah, esti penibil. Cand o sa te vad o sa iti spun in fata cine sunt, dar am sa iti si bat obrazul in fata tuturor. Mare penibil esti:)))

 57. A inceput prigoana sefului asupra celor ce suferim!Rusine sa va fie!Acesta e pirsanul nostru!Cel bun si ascultator…VEDETI?

 58. Tremuri tu nepostacule?Timpul trece..,de ce nu mai spui nimic?Iti bate inimioara,iepuras aparator a rectorului pirsan?

 59. Uite nepostacule,iti mai dau o sansa!Desi nu o meriti pentru felul in care il poti apara pe idolul tau pirsan!Daca iti ceri scuze si ramai in anonimatul istoriei si nu a suferinzilor cu adevarat din universitate!

 60. Dragi colegi,razboiul acesta al mintii ne va ucide!Plecati cei ce ati furat si jefuit si dat afara oameni capabili,plecati toti cei care va tratati colegii ca pe niste unelte folositoare si atat si lasati-ne sa facem ceva in aceasta universitate!PLECATI!PLEACA PIRSANE!CU TOTI ACOLITII TAI!PLEACA!

 61. Ati vazut cat sunt de grozavi moralistii acestui rector de 2 bani?Unde e asumarea, NEPOSTAC NENOROCIT?UNDE?Cat de grozav erai prin moralitatea ta impecabila pana decurand…

 62. Mare dobitoc esti alah. mai poti sa iti schimbi atatea nume?:))))) O sa vezi tu zilele astea cine sunt. O sa iti spun cand sunt 100% sigur cine esti. Noapte buna gunoiule!

 63. Ohooo!Ai aparut chiar inainte de a mi strica surpriza mai devreme!Rabdare si tine-ti dioptriile lipite de monitor..nu pot sa nu te gratulez!

 64. :))) bravo alah. Esti tare destep. O sa iti spun eu zilele urmatoare cine sunt. Se pare ca tu ai o problema cu familia d-nlui rector

 65. Am ales varianta lunga dar nu si cea mai eficienta,vad!Greseala mea ca nu pot fi exact cu ce v-am promis,avand niste erori minore…le voi remedia in cel mai scurt timp!PENALLUL PIRSAN SI ACOLITII LUI VOR FI TOTI DEZVALUITI!SI VOR RASPUNDE PENTRU TOT JAFUL ACESTA!

 66. Ai scapat momentan,stimate domn sau doamna,dar ne vom reintalni unde si cand vrei tu!Drafi colegi,va spun sigur ca acest individ,categoric,nu este in Romania acum!!Ai trecut granita pentru a-l proteja pe rectorul penal pirsan si sa va continuati si de acolo sa va bateti joc de noi toti?NU UITA,POT FI ORICARE DINTRE CEI DIN JURUL TAU DE CARE ITI BATI JOC CU TOATA CONDUCEREA ALATURI!ORICARE….

 67. Noapte buna sa ai tu si rectorul tau penal!Ale multora prea saraci din universitate,noi nu avem nopti in puf de agronomie!Veti raspunde in cel mai scurt timp,va garantez!Odihneste-te in pace pana atunci,in orice tara a Uniunii Europene te-ai afla!Nici cruce la cap nu meritati pentru tot jaful facut!

 68. Ionut draga,nu te stresa,ii veti vedea luati de la palma pe toti,in sunet de fanfara morbida si veti putea arunca cu flori pe ei!Si vor fi multi,al dracului de multi care au jefuit universitatea noastra si care se vor inghesui ca si gainile in dubele mascatilor,doar asa scapand de furia multimii….

 69. @mihnea răzvan.
  Domnule „cadru didactic”, interesant că nu reuşesc să vă găsesc cu ajutorul cuvintelor cheie pe vreo listă a dascălilor universităţii agricole din Calea Aradului.
  Referitor la situaţia din această universitate şi la domnul rector Pîrşan nu o să puteţi nega că sub conducerea dumnealui au fost promovaţi în funcţie mai mulţi plagiatori şi persoane incompetente din punct de vedere profesional. Şi dl. ministru Cîmpeanu nu este străin de această situaţie, dar l-a ajutat pe dl. rector prin faptul că nici până în ziua de azi nu a dat curs şi nu a răspuns la sesizările primite. Domnul Pîrşan s-a revanşat făcându-l DOCTOR HONORIS CAUSA. O acţiune de genul „manus manum lavat”, procedere calificată în lumea civilizată drept corupţie!
  În universitatea dumneavoastră se pare că plagiatul este condiţia „sine qua non” pentru a face carieră universitară. De fapt nici la nivel naţional situaţia nu este mai bună. Dl. Cîmpeanu este ministru într-un guvern condus de un prim ministru cu dubla „calitate” de plagiator şi urmărit penal. S-au poate sunteţi de părere că şi aceste fapte sunt invebtate?

 70. Abureala,nimeni nu poate fi acuzat de ceva casi spune parerea la adapostul virtualului.Traim intr o tara in care ne e teama si de umbra noastra.Si doar asa putem sa ne spunem oful!Pe cand alte vremuri in care anormalitatea sa devina normalitate?Si in care sa vina cineva care sa ne respecte in primul rand?Doar timpul va decide…Asa ca scrieti tot ce aveti pe suflet,nu cred ca pe SRI sau DNA sau instante ii intereseaza prostiile noastre,acestea trebuind rezolvate in interior,nu?Nu stiu,zic si eu…

 71. Eu tot cred ca cineva din familia sau anturajul ce o duce bine pe timpul lui Pirsan poate sari in apararea lui!Orice alt om care mai are ceva corect in el nu poate apara pe cineva impotriva caruia au aparut atatea dovezi,pentru mine incontestabile!Parerea mea!Dar in primul rand familia!LA FAMIGLIA!

 72. @mihnea răzvan.
  Am înţeles că sunteţi şef de lucrări la medicina veterinară şi plătit la nivel „femeie de serviciu”. Dacă doriţi puteţi găsi pe net declaraţiile de avere a soţiei dlui rector. Cei drept este cam veche dar o să aveţi o idee de ce câştiga decanul Pîrşan: http://www.apia.org.ro/files/declaratii/14-02-06-12-58-11pirsan.pdf
  Referitor la situaţia din această universitate şi la domnul rector Pîrşan nu o să poată nega că sub conducerea dumnealui au fost promovaţi în funcţie mai mulţi plagiatori şi persoane incompetente din punct de vedere profesional. Şi dl. ministru Cîmpeanu nu este străin de această situaţie, dar l-a ajutat pe dl. rector prin faptul că nici până în ziua de azi nu a dat curs şi nu a răspuns la sesizările primite. Domnul Pîrşan s-a revanşat făcându-l DOCTOR HONORIS CAUSA. O acţiune de genul „manus manum lavat”, procedere calificată în lumea civilizată drept corupţie!
  În universitatea dumneavoastră se pare că plagiatul este condiţia „sine qua non” pentru a face carieră universitară. De fapt nici la nivel naţional situaţia nu este mai bună. Dl. Cîmpeanu este ministru într-un guvern condus de un prim ministru cu dubla „calitate” de plagiator şi urmărit penal.

 73. @macarone
  Limbajul de mahala se pare că este tipic susţinătorilor dlui Pîrşan & Co.
  Nu este de mirare. Mai mult nu vă duce mintea.
  Probabil că de aceea este necesar să vă ascundeţi în sptele unor pseudonime.

 74. Am citit si eu toate celelalte articole pe aceleasi afaceri bulgaresti facute de rectorul nostru!Nu as vrea sa pronunt cuvinte mari dar cel mai frica imi este sa nu avem soarta universitatii din Resita,care a fost desfintata pur si simplu prin arestarea multora cu functii,pentru spagi la examene si deturnari de fonduri publice!Dati cautare pe internet si veti intelege mai bine…In momentul de fata a fost preluata de Universitatea de Vest din Timisoara,devenind dintr-o universitate cu 4000 de studenti candva,SIMPLA FILIALA A CELOR DE LA VEST,cu o serie de cadre didactice date afara prin aceasta restrucrurare!Nu vreau sa am aceeasi soarta!!!

 75. Si eu sunt cadru didactic la USAMVBT,am doi copii minori inca si nu vreau sa raman fara servici la varsta asta!!!!!!!!Cine ma mai angajeaza la varsta mea?Mentionez ca sunt conferentiar universitar,pe ultima luna am luat,net,2147 lei!Nu am cabinet privat si nici alte surse de venit pentru ca toata viata mi-am dedicat-o activitatii mele didactice si de cercetare!!Si unde mi-a fost multamul?!SUNTEM TOTI LA MANA PRORECTORULUI DARABUS ,care taie si spanzura tot el in facultate,desi altcineva este Decan in functie!Personal mi-as dori sa-si dea o demisie de onoare toata conducerea de la noi!Sa mai incercam si cu altii!

 76. Ai mare dreptate ,drag coleg!Nu doar Darabus e cel care isi bate joc de banul public,avand venit in fiecare luna un salar de peste 100 de milioane!!100!!!Si atunci ii este usor sa dea sfaturi la altii….:(

 77. Zilnic vedem oameni care au curajul ca macar aici sa-si spuna problemele reale!MULTUMIM ZIARULUI CARE NE-A DAT ACEASTA POSIBILITATE SI CARE NE-A DEZVALUIT ATATEA FAPTE DE CORUPTIE SI SISTEM DE INTERVENTII ALE ACTUALEI CONDUCERI!NU VA OPRITI!LUMEA TREBUIESL SA STIE!

 78. Buna dimineata dragi colegi!CRACIUNESCUL ESTE LA ORE,EXACT CUM BANUIAM!Are doar cativa studenti dar omul este foarte silitor si pedagog!Cine vrea sa mearga sa-l vada,sa se grabeasca!Pleaca la rector imediat!:)))

 79. Eu sunt din Bucuresti si il astept sa-mi semneze o cerere.Mi-a spus una din doamnele secretare RNP can vine imediat,e dus pana la doamna Ministru a mediului…Stau pe scaun acum cumintica in antecamera dansului,sigur va aparea,e un om de cuvant!Nu-l mai balacariti atat!

 80. Haha,Gina!Stai o secunda,te rog,nu poate momentan,e putin plecat pana la Timisoara,e profesor si acolo!Mai asteapta-l pana la pauza,5 minute!Sau dupa ora 10 cand il ajuta doar azi colegul Ion Chisalita!Sau reveniti mai bine luni,dar dupa ora 14,dimineata e din nou la Timisoara,are de dat scurte declaratii la prima ora,din cauza nemernicilor care l-au pus sub control judiciar!Nu e o problema,o face de aproape 1 an la aceeasi ora(9) si zi!Plus locatie:e centrala,sus in cladire la Schela de Petrol,fata in fata cu conti! Deci totul merge blana daca si voi contribuabili nenorociti ati avea un pic de intelegere si incredere in iinstitutiile statului!Haha!

 81. Craciunescu asta e la fel ca Ministrul Oprea!Politistii din coloana oficiala pica in gropi si mor,intru-cat domnul Oprea serveste mereu tara si interesul national ,zilnic si de multe ori pe zi in coloana oficiala grabita!DE CE VA E CIUDA?!SUNT PROBLEME DE SIGURANTA NATIONALA SI LA RNP SI LA AGRONOMIE!!E PERFECT NORMAL CA OMUL SA SE MISTE EXTREM DE RAPID!Poate chiar sa se intoarca in timp!DAR SA RAMANA ACOLO!POATE CHIAR NENASCUT AVORTON!

 82. Dacă acest comentariu aparţine decanului (nu pot să cred aşa ceva), ne putem face o imagine despre halul de decădere morală la care s-a ajuns în universitatea agricolă din Timişoara.
  Domnilor, v-aş ruga să daţi dovadă de coloană vertebrală şi renunţaţi la un vocabular care ar face să roşească de invidie pe birjarii de la depozitul de lemne!

 83. Domnule vă compătimesc!
  Sunteţi pe mâna unui plagiator! Calificativ confirmat de Comisia de Etică.
  Dar după cum spuneam,, la Timişoara „PLAGIATUL ESTE CONDIŢIA SINI QUA NON pentru a face carieră.
  Trist dar aste este realitatea!

 84. Ati auzit de sedinta de azi a senatului usamvbt?cum rectorul tuturor agronomilor a incercat sa se disculpe ingrozitor fata de toti ce se plang ca nu-l mai vor,la adapostul anonimatului virtual,TOCMAI DE FRICA LUI!!Si cu ce argumente cacacioase,INCREDIBIL!De la victimizare ca a fost operat pe inima, pana la amenintarea raspicata ca nimeni nu-l poate opri sa candideze,trecand prin fetita lui(exact asa) si maretele realizari ale mandatului.Voi reveni cu detalii cutremuratoare,ce pot fi confirmate de oricare din acea sala!

 85. Si mai fac o precizare importanta!In cursul zilei de ieri,am fost contactat de smecherasul Razvan Pirsan pe contul de facebook,prin care imi trimitea un mesaj cu ceva atasat!Stiti ce era?Nu un mail in care sa se disculpe sau sa ameninte cum fac toti acolitii taticului,ci cu un virus pentru detectarea IP ului celui care a indraznit sa se ia de Maria Sa pe siteurile unde sunt atatea dovezi incintestabile ale acestui jaf monstruos facut de taticutul lui drag!Ii spun doar ca mi-a facut o deosebita placere sa accesez documentul word,chipurile,intentionat,doar sa-i arat ca eu nu ma tem de nimeni si nimic!Te astept drogatule si pacanitor sef al jocurilor fara sens!Stii de ce?Pentru ca Alah este printre voi,oricare om cu suflet in el din agronomia timisoara este acest ALAH!ORICARE,UITATI-VA IN JUR SI CITITI PE FATA LOR!Pentru ca suntem satui de voi,de toata familia ta ratata!Voi reveni…

 86. Luate-ar dracu Alah cu mesajele tale!Ce vrei sa demonstrezi prin presiunea ta?Ce?Iti spun ce vrei sa auzi dar nu ne mai terfeli atata!Ce vrei?Vrei bani?Vrei putere?Ceeee?Spune sa stie toti!

 87. De fiecare data cand scrie Alah asta mi se ridica parul pe maini!E incredibil!Nu te opri,demasca toata mizeria din jur,sa-i putem arata cu degetul!Si sa le batem obrazul macar ca ne mint cu atata nerusinare!

 88. Azi dimineata la celebrul deja Craciunescu,nu era nimeni in amfiteatru la ora programata.Am crezut ca nu a mai venit deloc,speriat de avalansa ce a venit peste el!Cunoscandu-i insa caracterul impertinent si gol pe interior de orice omenie,am aflat cu stupoare ca soricelul asta ce se da atat de grandios in fata prostilor,era ascuns la demisolul padurilor,in bastionul slugii perfecte Chisalita!Unde altundeva?Tinea orele cu o demnitate si o corectitudine de pus in rama,ca un tanar cadru didactic ce e la inceput de drum universitar!Bravo somitate ce esti,vezi ca poti?!Doar o intrebare am,umila ce-i drept,TOVARASE DIRECTOR DE DEPARTAMENT GHEORGHE CARCIOG,PARDON CARCIU,nu vi se pare normal ca orele sa se tina in sala stabilita in orar?Mai ales ca pentru un geniu pustiu ca acest bisnitar de paduri,doar un amfiteatru il poate cuprinde la pozitia sa,nu o sala amarata pentru muritorii de rand!Sau fugi ca soarecele de otrava,chitcaind ca acolo nu te gaseste nimeni?Bratul legii te-a gasit doar cu 60.000 hectare tunate in tara asta!Extrem de putini pentru valoarea burtii tale de nesatul!

 89. Se ascund in spatele functiilor,da-i dreaq de gunoaie!Director departament,consilii,decan,rector!Ca o mafie adevarata si colectiva!O sa ardeti in flacari pentru cacaturile facute!!!!Dar inainte de asta va astept plecati in catuse!

 90. Rabdare justitiare,luna noiembrie incepe in curand…Va fi frumos de tot sa vedeti cu totii, cum acest individ penal pirsan si toti acolitii lui se vor tine cu dintii de scaun…Stiti pana cand?Pana intr-o zi de-a dreptul angelica de toamna tarzie…

 91. Jumate de tona de detergent cumparata?Jumate de tona?!500 de litri de spirt sanitar?ce faceti fratilor cu atata?Il filtrati prin paine si va imbatati la sedinte?700 de mopuri sa va stergeti la cur cu ele?3000 de odorizante de buda?!Cati ati vazut macar cateva din ele prin wcurile agronomiei?400 de cozi de matura?400?!Le puneti pe foc la iarna?Vi le bagati in cururile de mari domni?Mai bine ati fi luat tepuse din ele,sa va tragem in ele de jur imprejur!Mai spun?Si toate intr-o singura zi,20 octombrie 2015!Mi e lehamite..

 92. Ooo,ce onoare cineva cu numele fiului pacanitor sau poate chiar el insusi?!In oricare din cazuri,dar va voi confirma imediat,am un singur raspuns,papusa mica:Nu ma intereseaza nici un folos material,cu atat mai mult o functie agronomica,din partea ta sau a oricui ar veni!Pur si simplu vreau sa se confirme tuturor,acest jaf ordinar!Cel pe care toti il banuim de ani si ani de zile si abia acum a putut iesi la suprafata!Pricepi gagauta?Sa-ti spun si cum exact?Prin plangeri,numai vreo 23 pana acum la DNA si parchet si un munte de documente!!Munte!!Si mai stii cum?Prin oameni ce s-au saturat sa taca si sa traga ponoasele dupa taticul tau rectoras,acesta fiind SINGURUL bilet al lor de scapare din aceasta caracatita de neimaginat desavarsita sub domnia acestui rector!NICI PE TIMPUL LUI OTIMAN SAU MOISUC nu s-a intamplat asa ceva!AVEM TOTUL,PRICEPI?Inclusiv de cand taticul drag ce da cu atatia bani in tine de ani de zile,era DECAN!PRICEPI?

 93. Voi reveni cu identitatea acestui nick,Pirsan Razvan…

  Alahului nimic,DAR ABSOLUT NIMIC nu-i scapa!Pentru ca Alah sunteti voi dragi colegi!Si stiti de ce Alah?De ce acest nick?Pentru ca acesti oameni nu au pic de DUMNEZEU in ei!Asa ca poate un omolog necorcit in functii si promisiuni electorale ale acestui gunoi ordinar de pirsan,ne poate trezi din nou la normalitate!

 94. Auzeam zilele acestea ca totul e pana la familie!Da,asa e!E perfect adevarat!!!!Dar oare noi,d-le Rector si ai d-voastra colegi din Rectorat,nu avem familii?!Copiii nostrii nu se imbraca?Nu mananca?Nu au nevoie de atatea si atatea lucruri?Ati uitat cum erati la varstele noastre?Da,noi nu avem parinti sa ne dea milioane si milioane pentru jocuri de noroc!Noi ne-am facut dascali,nu afaceristi!Ghinionul nostru,nu?Asa o fi…

 95. Si apropo,d-nule Rector Paul Pirsan,cate credite aveti?Ca eu personal am 2!Nu ca ar fi vina d-voastra,Doamne fereste…:(Dar atatia bani cheltuiti pentru nimic,MA REVOLTA!SI MA DEZGUSTA AMARNIC…:(

 96. Nu v-ati saturat sa tot trageti in bietul om?Mai potoliti-va naibii!Mile nu mi-a facut nici un rau,am si promovat recent!

 97. Am confirmarea sigura!Este Razvan Pirsan,comentariul scris din clubul Nouveau de pe telefonul personal,ora nu v-o pot comunica….!NU AM CUVINTE PANA SI EU….

 98. Am auzit ca aseara pe banda la Europa Nova a aparut la o emisiune,despre nebunia de la noi!As vrea o confirmare daca stiti ceva.Multumesc!

 99. Doamne,ce fac functiile dintr-un om!Pentru nimic in lume nu mi-as dori asa ceva!!!!Linistea valoreaza mai mult!Si familia si copiii.Si respectul de la cei din jur.Toate celelalte palesc….

 100. Am sperat pana in ultima clipa ca e totusi un nume oarecare…Chiar tu copilas de bani gata,RAZVAN PIRSAN?Nu ai tu si familia ta bani suficienti pe lumea asta sa ma cumperi pe mine!!Stii ce ma cumpara INSTANT:OMENIA,SOLIDARITATEA,BUNUL SIMT,RESPECTUL RECIPROC alaturi de lipsa demagogiei,a parvenirii,a dispretului fata de colegii tatalui tau,sub masca de om bun si bland si saritor pentru toti cei din jur, cu ascultatul DOAR!Daca vrem psiholog ,mergem la Mirela Zamfira!VREAU ASUMAREA FAPTELOR!RESPECT ZIARISTULUI/ZIARISTILOR SI ZIARULUI CARE NE AJUTA SA PASIM TOT MAI APASAT IN ACEA NORMALITATE pe care o cautam de multi ani…chiar de dinaintea ta,stimate d-nule Rector Paul Pirsan!

 101. Cand toate salariile sunt pe minim,cu exceptia unei gasti,cand atatia sunt pontati non stop pentru onoarea de a i avea printre noi desi nu vin cu lunile,scuza ca avem nevoie de deschidere mare prin ei,,nu mai tine fratilor.La ce ne ajuta ei ?Cu nimic,absolut NIMIC!Dimpotriva,vor doar osanale si gratulatii!Mergeti cu Dumnezeu inainte si uitati de noi.Va garantam ca ne va fi infinit mai bine fara voi…

 102. Inca stau si ma inchin,tot la DUMNEZEU,cat de mic si insignifiant poate fi ca un copil sa-si apere tatal sub forma asta?Venind cu oferte care mai de care mai tentante in mintea lui…..Dupa ce a incercat in cel mai meschin fel cu putinta de a afla cine sunt prin acel virus!

  Daca imi cereai IP ul,iti dau cuvantul meu,si pentru mine e singurul ce conteaza la un om alaturi de privitul doar in ochi, ca ti spuneam cu nume si prenume cine sunt!Urasc sentimentul de mila in aceeasi masura cu acela de a ajuta pe toti inainte de a ajunge sa-mi ceara acest lucru!Atat cat tine de mine…Iar de data aceasta tine de multi,EXTREM DE MULTI DIN ACEASTA UNIVERSITATE PE CARE CHIAR O IUBIM.NOI CHIAR O IUBIM!

 103. Nu dau sfaturi vreodata la nimeni si nimic dar vreau sa continuati ca si pana acum sa scrieti tot ce ganditi!Ma uit la voi in ochi si va spun ca sunteti in siguranta maxima!Iar motivatia o avem cu totii!

 104. Mie personal mi se indoaie de cine scrie si cine verifica!Am libertatea de exprimare csstigata in 1989!Pricepeti?Si da sunt de acord in totalitate cu atatia altii pe aici!Si zambesc amar celor care cred ca sunt iar doar o mana in spatele atator comentarii la articol…Stiti ceva?Nici nu vreau sa plecati toti din conducere de buna voie!Vreau sa vedeti singuri ca atatia dintre noi nu va mai doresc!Veci in functii de decizie!Ori in pensie,ori inapoi la catedra,sa dati ochii cu noi toti peste tot…

 105. Sunt din afara Universitatii total ,habar nu am cine sunt aceste personaje (dar le-am invatat deja!:)),citesc acest ziar de mult timp,mai ales anchetele!Sunt senzationale!!Si stiti de ce?Pentru ca cei ce le fac nu se vand pentru nimic in lumea aceasta si aduc mereu dovezi in ceea ce spun!MEREU!La ce vad la d-voastra,singura solutie este aceea a demisiei in bloc sau a refuzului de a mai candida cei impotriva carora apar dovezi!Sau a celor cu multe bube in cap!Debarasati-va de ei ,oameni buni!Disociati-va!Si nu mergeti cu ei de gat in neant..De ce sa nu o faceti daca nu va e teama de ceva juridic?

 106. Mustaciosul asta a mai fost si promovat anul trecut de voi?Cineva sa verifice acel concurs,sigur fictiv!Dupa mutra iti dai seama ca e un escroc!Datii cu sutul in fund la padurarul asta!

 107. M-am documentat pana acum si inca nu am exact toata povestea confirmata de la ultimul Senat,dar maine veti stii!Oricum felul in care incearca Pirsan sa convinga oamenii ca de fapt el poate si vrea inca un mandat,pentru ca-l merita!Stii ce nu ai inteles tu pana acum?Ca deturnarile de fonduri nu au legatura cu campania electorala!Ca tepele date sunt pe toata perioada mandatului tau si intetite mai ales in ultimul an,prin cresterea comisioanelor pretinse!Apropo,firma de paza de la poarta ,cu betivanii aia,cum ai ales-o?O sa stie multi cum…Nimic nou,insa!

 108. Opriti jaful la universitatea noastra!Voi va dati seama cate se puteau face numai daca acest Craciunescu Adam nu era incadrat la noi?Vreo 3000 lei brut, inmultit cu 12 luni ne da vreo 36.000 lei/an!!Adica” doar „8000 de euro risipiti pe unul care vine din an in Pasti la servici!!!!Pe un singur individ!Si sunt atatia altii si la MV,TPA,MANAGEMENT ,NU MAI SPUN AGRICULTURA!!Stiti asta decanilor?Stiti asta prorectorilor pe toate domeniile?STITI ASTA D-LE RECTOR?12 sa fie din astia si intr-un an sunt aproape 100.000 euro dati aiurea!!Total aiurea!Si pentru ce?Si atunci sa nu ne indoim ca unii cu functii ii tin in spate pentru te miri ce foloase!?!?!Sa fim seriosi…

 109. Cine crezi ma pula bleaga, ca poate crede in convorbirile tale cu corpul de control al guvernului ca sa-l salvezi pe nemernicul asta care ti-a anagajat drogata aia la CJT?!?Cine?Noi?

  Fratilor,haideti sa mergem cu totii la directorii de departament si sa-i salutam din mers,lasand universitatea goala de noi!!Asa incerci sa-l salvezi pe cel care iti repara masina de ani de zile,Carciu Delian,fiul acestui slimfit al invatamantului?De ce nu -i bagi si pe decani la asumare,ca-ti aduc voturi ca la ultimul milong?Pai asta ar putea fi o asumare de un biet director de d.sau consiliu dep.?!Cine pula mea te crede?!

 110. Deci nu-mi vine sa cred ca asa ceva ar putea fi adevarat!Nu cred ca poti veni cu o asemenea scuza de fata cu senatul!Poate si altcineva sa confirme daca asa s-a intamplat acolo?Personal voi intreba colegii de la facultatea mea!

 111. Sunt senator de la facultatea de medicina veterinara si confirm ce a spus d-nul rector,ramanand uimit de ce am auzit.Mai ales ca la noi ,conducerea facultatii dar mai ales d-nul Prof.Darabus,dintotdeauna ne-a atras atentia cu prezenta la servici,tinand o evidenta stricta fata de acest subiect,inca de cand era decan!

 112. Sa inteleg ca tot cei care mai au si alte servicii,in alte parti, platite cu bani grei ,pot lua salar si la noi ,la fel care oricare altul,tinand strict orele?Hmm…

 113. Ar fi un maree bullshit daca ar fi spus rectorul asa ceva!!!!Pai conducerea universitatii,adica si el acolo,au implementat noua fisa a postului pe care toti a trebuit sa o semnam!!Si unde ne-am defalcat activitatiile pe anul viitor,multe din ele fiind imposibil sa nu fie facute la universitate!Unde sa cercetam sau studiem?Acasa?Si sa luam intreg salarul de acolo?!Ar fi superrr,sincer!

 114. A mai spus d-nul Rector ca firmele din universitate nu le -a adus dansul si erau aici din nu stiu ce an si ca lucreaza bine.Personal am o impresie deloc buna fata de unele lucrari.Iar de ritmul de lucru,ma abtin!:(

 115. Tu si „DOMNUL TAU”,senatorule!:)))))

  Pai problema ca nu e ca sunt firmele de atunci!Problema este ca sunt ACELEASI SI ACELEASI CATEVA FIRME de ani si ani de zile,care au prins radacini majore in aceasta caracatita economica!Si care prind toate lucrarile in universitate!!La ce naiba mai avem atatia zidari,tamplari,betonisti si electricieni,si atata enorm de mult personal tehnic ,cand lucram doar cu firme exterioare!!

  Drag senator,Pirsan a facut exaact ce ii e scris pe caracter!A batut palma cu toti „mostenitii”,picurand comisoane mari,tot mai mari, din toate lucrarile!
  Macar de imagine sa fii rupt cateva din contractele cu firmele acelea!Sau ideal ar fi fost sa nu faca nimic ilegal cu Malita,Cadar si ceilalti,nu crezi?

  Stiti de unde s-a spart totul?Cand acei colegi din serviciul tehnic,conta si achizitii, au inceput pe rand, inca din noiembrie anul treecut dar mai ales de la mijlocul lui februarie a.c. ,sa depuna plangeri nominale in diverse locuri…Ma repet,este biletul lor de scapare in fata a ce va urma…Cel putin mai au o sansa sa scape doar cu suspendare…

 116. Da,Alah,poate ai dreptate ,e prea de tot sa fie mereu doar patronii aia,cand sunt atatea firme de constructii muuulttt mai ieftine in oras!Puteam sa-i fi recomandat pe cei de la apartamentul meu,o firma ce a lucrat foarte bine si ok la pret.

 117. Nu am nevoie de nici o recunoastere,cred ca fiecare coleg care sta 8 ore, sau mai putin chiar, la universitate zilnic,banuieste si vede cu ochii lui lucrarile facute!Unele arata bine,altele foarte bine,nu neg,o serie insa ff proaste!dar pana la urma ne miram de normalitate,nu crezi?Atata timp cat se platesc facturile,doar nimic nu a fost gratis,ce naiba?Uitati-va pe devize uriase deseori!BLOCURI INTREGI SE POT CONSTRUI LA PRETURILE ACELEA,nu doar reparatii!Ziceti voi cei care v-ati facut case!!!

 118. In curand va voi reproduce cele mai penibile explicatii legate de scuzele cu „fetita mea”.Si cine a fost in sala,adica toti senatorii si studentii din senat,va vor confirma sau infirma ce va voi spune.Voi decideti unde e adevarul…

 119. Te referi cumva ca fiica-sa a slabit enom si a avut dureri de cap teribile luni de zile,din cauza unei masele la maxilo faciala?!::::::))))))))) Sau de cei 2 omuleti imaginari pe care rectorul i-a vazut in timpul infarctului?!:::::)))))

 120. O daaaa!Exact de aceste minciuni si victimizari electorale!!Apreciez ca mai un senator a aparut la postari!Bravo!!

  Si la ce ai spus tu eu mai completez „fetita mea a slabit rau de tot,ajungand scandura,si are 1,80 si 47 kg atunci”.TOP MODEL,ce sa mai!Pacat ca e o drogata si din cauza lipsei drogurilor a intrat in acel sevraj de cateva luni!Stati linistiti,o sa aveti actul de la dezintoxicare!

  Esti penibil frateeee sa te explici asa!!Sunt curios ce mutre aveau cei din sala auzind argumentele tale tampe!

 121. Iar bomboana de pe coliva delicioasa a sedintei de senat e urmatoarea:”stiti,fetitea mea a facut facultatea aici,bine,si baiatul dar el nu era ca ea de silitor,eram DECAN atunci ,a avut problemele acelea cu durerile de cap si a avut examen la un profesor ce acum e in pensie.I- a dat 8 si a chemat-o la marire.In toamna i-a dat 9 si a tinut-o 8 ore in examen.I-am cerut expres sa nu o ajute,dimpotriva,sa fie corect,sa recuoereze si sa si plateasca absentele.Si eram Decan,repet!”

  MA PORCULE,MA NESIMTITULE,MA JEG DEMAGOG CE ESTI,CINE MORTII MATII DE OLIGOFREN POATE CREDE ASA CEVA?NU TI-E RUSINE SA FACI O ASEMENEA POVESTE DE CACAT CA SA IMPRESIONEZI SENATORII PENTRU NISTE VOTURI?!?!?!In 2015?!?!SA APARI TU ASA CORECT?!?TU MA PULA BLEAGA?TU?

  Cat de idioti si cretini ne poti crede sa fim asa tampiti incat sa credem balivernele tale de gura sobei,iarna cand e crivatul afara?!CAT MA JEGULE?!?

 122. Un parinte adevarat nici macar nu-si compromitea copiii sa faca facultatea unde el e decan,imbecil parvenit ce esti!!Pricepi?Si ne minti cu atata nerusinare cu ce asteptari aveai tu de la acel coleg al tau?!Te-ai fi asteptat sa-si dea examenul de corectitudine al vietii?!?!Bou’ dracu,toti colegii tai le-au umflat notele in facultate,din OFICIU,cu tine decan acolo!!!Pe bestia de fiica-ta si pe drogatul ala ni le dai exemple de corectitudine?!?!NU TI-E RUSINE CRETINULE?!?!

  Cu astfel de faze mizerabile vii sa te scuzi in fata noastra pentru tot ce s-a scris de familia ta?!Prin victimizarea si demagogia asta de 2 lei?Nu crezi ma tampitule ca era normal sa le fii dat tu si nevasta-ta(dar aici e o alta poveste lunga ce va aparea in curand) O ALTA EDUCATIE?

  Cati dintre noi puteam face asa ceva?!?!Toti daramam muntii pentru copiii nostrii,e ceva perfect normal!!Dar macar cand sunt situatii de acest gen ,TACEM DRACU DIN GURA si ne strecuram usor!Dar tu vrei voturi prin milogisme,victimizari si demagogie a unui caracter integru,la adapostul unei astfel de sedinte?!?!!Tu ma pula verde?!

  MI-E SILA!DE DATA ACEASTA CHIAR IMI ESTE!

 123. Mai mult,tot tu ,TU GUNOIULE,poti spune ca il dai in judecata pe ziarist?!Si ca oamenii ce scriu aici o sa plateasca cand instanta ii va desconspira?!Pentru ce,CRETINULE?Ca ti-a dezvaluit pana acum doar o mica parte din mizeriile facute?!Inca din primavara,doar,doar faci dracului ceva,NU STIU CE,si-ti mai vine mintea la cap?!?!Tu esti in stare sa-i ponegresti si ameninti si pe cei ce citesc doar ce scriu colegii pe aici,NESIMTITULE!!!Unde mai ti-e bunatatea aia de CACAT?!?!

  E doar o mica parte din uraganul ce s-a abatut asupra domniei tale!Asteapta noiembrie…Noi ceilalti dubele pline de gunoaie ca tine!

 124. Am fost in sala,poate nu chiar exact aceste cuvinte le-a folosit, dar va spun ca ideile au fost acestea!Am fost unul dintre sustinatorii majori ai lui acum 4 ani,dar am vazut enorm de multe lucruri si atitudini urate fata de mine!De fapt dezamagitoare…..Votul meu nu-l mai are demult.

 125. Eu nu l-am votat nici atunci si categoric niciodata nu o voi face!Nu stiam nici macar acum 4 ani ce parsiv este acest Pirsan ,acum e de domeniul SF!Unde sunt acum sustinatorii acestui Rector?Stati toti in barloguri si faceti strategii?Apropo,pirsane,acum 4 ani ati castigat la 16 voturi distanta ,parca, cu toata masinaria lui moisuc in spate!!!

 126. Va rog frumos sa luat atitudine pentru cele doua secretare de la medicina veterinara sunt femei care vorbesc cu studentii in cel mai jegos mod. Asemenea si Corina Arion de la agro. Oare cine tine pe brate aceste incompetente, aceste femei ordinare? Domnul decan de la medicina veterinara nu au ajuns la urechile Dvs destule fata de cele doua? Domnule Herman cat o sa le mai toleram?

 127. Am vorbit cu un student ce a fost in senat si mi-a spus ca dupa sedinta normala cu ordinea zi iar domnul Rector a vorbit despre chestiile acestea dar nu in ordinea scrisa de acest Alah.

 128. Ordinea conteaza?Sau faptul ca acest individ a putut pune asa problema?Daca asa incearca sa castige capital electoral este absolut penibil.Si ridicol in acelasi timp!El si cei de sub el trebuie sa dispara din peisaj.

 129. Ce bine au fost enumerate toate slugile acestui rector,care au trait ca niste belferi lingandu-l pe acest rector!Decani imbuibati de coeeficienti,dand ore preferential cui si cand au dorit,iar pe altii amenintandu-i mereu ca nu le iese norma!SLUGI PERFECTE!

 130. Da intr-adevar,pe burtiera ce s-a tot rulat la postul Europa Nova,joi seara,aparea nonstop titlul acestui articol cu craciunescu.Nu am vazut altceva decat asta.Oricum de toate acestea cu siguranta se va ocupa procuratura.

 131. Mi-am adus aminte ca domnul rector a mai mentionat la senatul de vineri ca la statiunea didactica timisoara ,s-a pus un pilot automat pe un tractor,si merge singur,d-nul director alex dejianski spunand ca numai beat sa nu fii ca merge singur.Domnul Rector a sustinut ca statiunea a progresat foarte mult in ultimii ani.

 132. Iar statiunea didactica a fost creata fratilor SA AJUTE BUGETUL UNIVERSITATII in momente financiare grele!Din istoria ei!Teoretica!Pentru ca realitatea a dovedit exact opusul!A fost vaca de muls perfecta a tuturor de dupa 1989!!

  In prezent,statiunea este tot in ghearele acestui mizerabil pirsan,prin mainile lui Alex!Nu stiu cat e de vina sau nu dar va veti convinge in viitorul apropiat,analizand singuri…

  Un lucru este vizibil perfect!Statiunea abia peticeste niste utilaje sa lucram pamanturile care le mai avem iar printre primele achizitii de management eficient a fost un DUSTER FULL OPTION al directorului! Si alte cateva jucarii asemanatoare de care veti mai afla…

 133. Va mai intreb un singur fleac legat de acelasi subiect!In toti acesti ani de mandat al jafului facut de acest betiv ordinar(a se vedea ultima campanie),cu toate productiile marete,unice pe plan national,european,mondial,galactic sau extraterestru,cu toti anii economic perfecti ai agriculturii,mai putin 2015,va intreb cu cat a crescut tot economic bugetul universitatii prin statiune?!?!?!?!

  Ce ati simtit pozitiv in universitate sau financiar ,fiecare personal ,din acest bum inimaginabil al statiunii intrata pe un fagas normal?!?!?! Unde s-a dus tot profitul logic imens dupa asemenea prezentari ale altor marete realizari?Mai dati-va si voi cu presupusul….:))

  PS:Acest subiect legat de statiune,e extrem de lung si intortocheat..DAR EXTREM DE DELICIOS PENTRU UN SINGUR PROCUROR CE VA PROMOVA IN CURAND IN GRAD, PE ACEASTA SPETA JURIDICA,demna de manualele de drept penal,sectiunea delapidari celebre,categoria ASA NU!!!,de la studentii facultatilor de drept…

 134. Nu stiu cine esti ,Alah,dar felul in care descrii problemele ,este absolut demential!!!!Felicitari!!!!!Nu te opri!!!!

 135. Esti dat dracului,mai Alah!:)))))) Pardon,voi la arabi cred ca v ati nascut cu bombele in sange! La voi e mai rau ca in Siria!:)))))

 136. 🙂 Ma repet,cand aceste gunoaie,hoti la drumul mare,nu mai au pic de Dumnezeu in ei desi merg saptamanal la biserica si se inchina pios la tot ce este religios,da,cred ca doar atunci cand incepem sa credem in NOI INSINE,PASANDU-NE DE OAMENI,COLEGI SI ECHIPE SINCERE,atunci putem cu adevarat sa evoluam!

  Cand vom incepe sa privim universitatea ca a doua noastra casa,devotandu-ne ei ca atare,macar pentru ca aproape jumatate din viata o petrecem intre zidurile ei,abia atunci vom incepe sa fim impliniti cu adevarat…

 137. Dar ca sa petreaca acea jumatate de viata intre zidurile ei,trebuie sa fie aici, si nu intre 2,3,4-n la puterea k+1,servicii in alte parte sau orase!Pentru ca eu chiar vreau sa ies la pensie de aici!Si nu sa intru in pensie direct dintr-o functie…

 138. Din respect pentru tragedia din bucuresti,astazi Alah nu va face nici un comentariu.Asa ceva nu merita nici macar cel mai mare clubber al orasului,Razvan Pirsan!Baiete,poate macar din acest eveniment sa fii invatat ceva…

 139. Eu astept fluturasul de salar din data de 14.Sunt curios de-mi va creste salarul, ca doar e campanie electorala!:)Nu am inca 2000 lei,desi sunt de peste 15 ani aici.

 140. Personal nu ma intereseaza cine scrie si cine nu!Problemele semnalate prin aceste anchete si comentarii trebuie rezolvate!Si cred ca cineva trebuie sa dea explicatii paluzibile fata de comunitatea academica,nu?

 141. Au aparut postacii credinciosi in virtual!Bravo!Vedeti sa fiti la slujba de la ora 10,sa pupati raclele si apoi sa vi-o trageti ca la rovine pe la spate! 🙂 Cata falsitate in sustinatorii acestui rector..

 142. Ia stati asa,nu sunt doar craciunescu ,faur si compania!Sefa onorabilei comisiei de etica ,care recent a sanctionat un tanar si performant cadru didactic,munceste 16 ore pe zi,alaturi de decanul si prodecanul facultatii de managenent agricol si la facultate dar si la academia romana?!
  Cum e posibil asa ceva,d-na Nicoleta Mateoc Sirb?Impartiti inca patul cu tovararsul academician cu multeeee alte titluri nobiliare Otiman zis si Paunel?
  Ma intreb Iancu si Petroman,slugile perfecte stiu acest lucru?Acest Iancu care acum 4 anisori era un opozant de marca al actualei conduceri mizerabile,iar acum nu inceteaza in a aduce osanale si elogii conducatorului iubit pirsan zis si paulica-putulica?
  Iar Petromanii tac ca cacatul in iarba deoarece a fost cumparat ca ultimul milog,oferindu-i-se titlul nobiliar mondial de directoras al practicii galactice a studentilor nostrii?

 143. Adevarat graieste sindicalistule!!In timp ce jegurile sunt promovate,cadrele didactice ce au facut enorm de multe pentru universitatea aceasta,prof.Adrian Grozea,d-na Prof. Ioana Grozea,prof.Zamfira Ionel,Prof.Bungescu,Prof.Dronca,Prof.Calin Jianu,Prof.Stef Lavinia,Prof.Sala Florin,Conf.Pentea si prof.Romeo Cristina dar mai ales Prof.Gerghen au fost au fost marginalizati si redusi la tacere pentru ca au indraznit sa comenteze marile realizari ale actualei magistrale conduceri!Ei nu au fost PUPINCURISTII ACTUALEI CONDUCERI DE TAMPITI!!!!

 144. Saptamana trecuta l-am vazut pe bungescu cu ceva alb pe la nas si parea racit!Probabil intre pastiuletele colorate,omuletul asta vesel posteaza pe aici de zor!Bungescule,fugi pe aripa tractorului si leaga un furtun la toba de esapament!Inspira adanc,e mai ieftin!

 145. Un jeg acest petroman,la fel ca nevasta-sa!Din comtim a fost un escroc ordinar si imbogatit,iar ea studenta eminenta prin unchiul Vintila!Plecati cu pirsanul vostru la pachet!Si luati pe multi altii din facultatea unde va duceti existenta!Iancu,Brad,Stanciu,Mateocii si toti academicienii celebrii de la voi in frunte cu Decanul Gosa,sluga duplicitara si a rectorului actual si a lui otiman!Salariile voastre cand ajung publice?Cate are ziua de lucru pentru voi?GUNOAIELOR!

 146. Am aflat ca la alte universitati,multe salarii nu sunt la minim de ani de zile!De ce,dragi conducatori?Sunt profesor,e adevarat,dar nu ca moisuc mi-a facut dosar de concurs!Si Lucrez de 30 de ani aici.Cred ca la Chet e o problema grava de tot!

 147. Am promis ca azi nu mai postez nimic,dar nu puteam sa nu va trimit niste versuri cutremuratoare compuse recent din cer!:):

  ‘Ma doare inima, Nu intreba de ce plang. Cum sa traiesti ca parinte, Cu copilul doar in gand?

  Atat de multi copii Ce n-o sa isi revina curand, Zeci de ambulante Venind si plecand.

  N-am fost acolo, Dar nu m-am putut abtine. Dupa cate-am auzit Ma bucur ca mai am zile.

  Copii ca mine, ca tine, s-au dus. Nu acasa la parinti. S-au dus acolo sus.

  Si voi cautati vinovatul, lucru inutil. Luati voi durerea De-a duce la groapa un copil.

  Este greu. Agitatie prea mare, Oameni alergau Arsi din cap pana-n picioare.

  Urlete sfasietoare, Victime cu gramada. Ambulante prea putine, Sanse la viata: „Nada!”.

  Unii-au murit in Iad, Altii-au trait sa-l povesteasca. Mare pacat. Dumnezeu sa-i odihneasca.’

  As fi curios cati dintre noi nu am devenit goi pe interior din cauza problemelor electorale curente,financiare in special, si percutam aceste cuvinte…

 148. Va dau cuvantul meu ca vreau candva sa-l/s-o cunosc pe cel/cea din spatele acestui nick Alah!E bun/buna,ce sa mai!!Chiar daca am fost un sustinator al Rectorului Pirsan candva,in momentul de fata,si nu are legatura,va jur, cu articolele si comentariile de pe aici,nu-l mai doresc Rector in al doilea mandat.Am cateva motive ca multii alti colegi ai mei.Vreau schimbare!Nu stiu cu cine,dar vreau ceva diferit.Multumesc!

 149. Bine ca tot angajam femei de servici si achizitionam tone de materiale de curatenie si uitati-va cat de „curat” e peste tot…

 150. Personal ma durea fix in … daca pariorul de fiu si vandut camatarilor, era in clubul din bucuresti si sa fii ars ca sobolanul!Sau de prafuitoarea de fiica-sa!Sau de mami cea acuzata acum cativa ani de delapidare a fondurilor europene!Sau de tati cel imbogatit prin toate functiile de pana acum!
  TOTI,DAR ABSOLUT TOTI SLUJBASI LA STAT TOATA VIATA LOR!
  De ce sa simulez ca mi-ar fi parut rau?!Cand ei toaca mii si zeci de mii de euro pe slabiciuni de cocalari?

 151. La facultatea de management se petrec lucuri stranii!Asa este,Comisia de etica apartine acelei foste amante a rectorului Otiman,impartind dreptatea preferential dupa cum dicteaza pirsan!Pierde vara ala de petroman e reales ca la al 9lea congres PCR la eternul deprtament de practica inexistent total cu unanimitate de voturi,stanciu e maretul cancelar agronom ce propavaduieste cuvantul rectorului,Gosa se viseaza teribilul RobinHood al academiei lui otiman,iancu si brad au devenit slugile lui pirsan,dupa ce acum 4 ani urlau impotriva lui!
  In fruntea acestei pleiade de intelectuali troneaza acea femeie-barbat,etern director de departament Cornelia Petroman,o schimonosita si barfitoare mai mare ca orice gaita la colt de strada,fara pic de Dumnezeu,care mulge sute de milioane pe luna din ore si doctorate desi e o analfabeta ce nu stie sa tina o biata sedinta amarata!RUSINE!Mergeti cu idolul vostru pirsan in bega!La puscarie ar fi prea simplu pentru voi!

 152. Stiti care e necazul mare?Ca lumea e satula de acest pirsan pana peste cap si nu mai vrea sa auda macar de el!Astept sa faca o mare adunare generala in care sa dea dezmintiri cu ARGUMENTE la atatea acuzatii grave din timpul mandatului sau!Iar lumea sa decida in consecinta!

 153. Asa ar fi normal,sa faca o adunare generala in aula magna si sa ne explice de ce suntem trasi toti in acest vartej abject!Ne stie o tara intreaga si tragem toti ponoasele pentru mandatul lui!
  Personal nu cred ca va face nici o adunare generala,e prea las si a fost un las toata viata lui acest pirsan!De cate ori a facut adunari in acesti ani?Doar prin biroruri ca un meschin si doar”pe surse” oamenii au mai aflat una alta!E posibil asa ceva?

 154. Ce Dumnezeu de adunari sa faca,domnul Rector s-a adresat senatorilor,boilor!Ei trebuie sa informeze comunitatea academica,alaturi de decani!Omul v-a spus ce a avut de spus!Rectorul nostru are si alte treburi de management mai importante decat sa vorbeasca cu voi!Pace in sufletele voastre pagane!

 155. Sa fii tu oare david, seful mirificului senat ce te-ai bagat aici?Tu cretinoidule?Tu balbaitule?Tu fost secretar al senatului tarii asteia?Tu esti in masura sa vorbesti despre pace si indemnare la calm si informari?Cand esti un idiot mai mare ca toata facultatea care te-a dat comunitatii asteia?Pleaca la tine la disciplina si ia-l si pe ala din dreapta ta de la prezidiu!Esti varza omule!

 156. Daca presedintele senatului usamvbt e intr-adevar in spatele acelui profil sau a pus pe cineva sa scrie din partea lui,atunci e foarte grav!Pe cine faci tu bou,nesimtitule?Cum poti sa te exprimi asa?E posibil acest lucru?Noi te-am pus in acea functie,nesimitule!Noi te-am votat presedinte acum 4 ani!Noi!

 157. Categoric este David!Ii stiu cuvintele de atatia ani!Rusine daca te poti exprima astfel fata de colegii tai!Ar trebui sa-ti crape obrazul ala de porc!

 158. Doamne Dumnezeule mare,unde se poate ajunge din cauza unei camarile a unui rector!La ce sa ne asteptam de la colegii de rand,daca unii sefi se pot exprima asa?!Plecati cu totii,toti sunteti o apa si un pamant!Cum ati mai avea tupeul sa veniti sa cereti voturi pentru Pirsan,daca seful senatului se poate exprima astfel la adresa noastra?

 159. Uitati ce cutremur a creat acest infractor Craciunescu prin statutul lui la universitatea noastra!Asta dupa ce a fost ceva asemanator la nivel de tara,dati pe google doar numele lui si va veti speria!Peste 300.000.000 milioane de euro prejudiciu padurilor!Cum e posibil sa mai fie titular aici,tinut in brate de toti:Rector Pirsan,Decan Dobrei,Director de departament Carciu????Cu cat a cotizat peste tot din padurile alea furate ca sa nu-i poarte nimeni de grija?Cum e inca cadru didactic aici,d-le Rector?Ce raspuns aveti de dat?
  Se leaga tot ce este in articolul acestui ziarist,mai ales ca raman la convingerea mea ca pionul principal este propria fiica de la Consiliul Judetean Timis!Si de acolo, restul….

 160. Dupa mine rectorul ar trebui sa i cheme pe toti cei cu mai multe servicii la stat(se stiu care sunt la resurse umane dar si colegii si sunt destui,har domnului…) si sa le ceara demisiile cat mai rapid!Macar sa mai spele din imaginea tinutului astora in brate,vorba antevorbitorului meu.Toti suntem afectati de acest scandal!Si noi de ce sa suferim si sa ne vada o tara intreaga?Eu personal ce vina am?

 161. Dar eu ce vina am ca din cauza astuia toti ne acuza?Vina cea mai mare e a rectorului care le ia apararea chiar si in plenul senatului!!

 162. Eu cred ca e sfatuit prost de aghiotantii lui,mai ales cei de la Facultatea de Agricultura!Nu vedeti cum sunt promovati pe banda rulanta?Si altii asteapta de ani si ani de zile!Chiar sunt niste slugi,ei sunt adevarata camarila a lui,vorba altora!Alaturi de toti din rectorat.Dar cea mai mare sluga ramane Trasca!Ala e tata slugarnicilor rectorului!UN SCARBOS!

 163. Jigodia aia de Sumalan e in spate la tot!Spera sa ajunga rector dar nimeni nu va dori schimbarea intre pirsan si asta!Mai bine ramanem fara aceasta functie!Tot mai bun era Grozea Adrian,dar ati fost prea prosti sa realizati asta acum 4 ani!Nu va mai plangeti acum,suportati consecintele!

 164. Pe unde au fost,acest tandem in 4, Lolek-Bolek Pic si Poc al padurilor,Craciunescu-Chisalita-Borlea-Sotul Visoaiei,Titi Visoiu,au pus pe butuci orice activitate,paralizand-o total!Sugand toata seva copacilor si acoperindu-se total!Probabil prin sugativa Tenche Alina,acest aspirator de p..e de moshi!
  Borleo,am auzit ca vrei sa te sinucizi din cauza asteia!Esti tampit?Divorteaza si insoara-te cu ea!Asta face un macho man ca si tine!:::)))))))))Ai destui cavaleri de onoare care iti vor fi alaturi!Cel putin cei enumerati mai sus!::::)))))))))

 165. Mie cel mai mult imi place OK ul acestui rector!Un fel de tic de analfabet dupa fraze intelese doar de el!Cate limbi straine cunosti Pirsane?De fapt si limba romana e o mare necunoscuta pentru tine!Jaful facut,nu!

 166. Dragi profesori,problemele d-voastra ne depasesc dar nu pot sa nu va confirm ca problemele de la specializarea silvicultura sunt mult mai grave iar ce s-a sesizat pe aici este perfect adevarat.Mai mult,am auzit ca vineri a fost o discutie,sa nu spun chiar amenintari din partea unui profesor,fata de acest articol,prin care li se aduceau acuze total nefondate,de neprodus si nedemne de un profesor,unor colegi ai nostrii mai mari.Am sesizat si noi in nenumarate randuri domnului decan probleme majore credem,dar fie ne-a trimis la d-nul Prof Carciu,fie ne-a ascultat si nu s-a facut absolut nimic in acest sens,spunand doar da,da!La cine sa ne mai adresam?Vrem doar respect,nu sa fim pasati sau driblati de la un profesor la altul..
  Mentionez ca sunt in anul II si am incheiat anul I cu medie peste 9.

 167. Eu as rupe fasul conducerii usamvbt,in frunte cu rectorul acesta!Toti suntem terfeliti din cauza scandurilor ce il implica!Niciodata nu a fost asa ceva,la un asemenea nivel,in universitatea noastra!

 168. Orice conducator al unei institutii ar face o conferinta de presa sau ar da un comunicat macar pe acest subiect ce a luat o amploare de acest gen!Un rector mai ales trebuie sa ofere protectie si grija maxima fata de subalterni si imaginea universitatii in special.ASTEPTAM CU TOTII UN PUNCT DE VEDERE,sa intelegem si noi ce se intampla!

 169. O astepti degeaba!Din martie sunt asemenea anchete in univeristatea noastra si multi habar nu am avut ca au existat macar,tinand totul sub tacere ca intotdeauna!Sunt acuzate multe servicii si directii din subordinea acestui rector,contabilitate,achizitii,organizarea muncii,juridicul,decanate,etc.Pana si oameni din ele au inceput sa toarne!E groasa rau!

 170. Personal ii multumesc acestui ziarist ca s-a implicat in universitatea noastra!Terfelirea ei se intampla doar pentru ca acest rector cu toata conducerea din rectorat nu poate sau nu stie sa o gestioneze!Totul se putea evita daca exista o limita sub care sa nu se coboare!Si acum toti ne facem de pateu…

 171. De ce sa fiu in aceeasi oala cu acest conducator?Eu ce vina am?Nu am vazut sau auzit de nici o pozitie luata,decat ce a semnalat acel Alah si cativa senatori in senatul de vineri!Iar daca rectorul nostru s a putut scuza prin acele replici,atunci nu mai are ce sa candideze!Si daca ar face o,cu ce obraz ne va mai aborda?

 172. Pe mine personal si direct ma afecteaza in primul rand salarul extrem de mic.As fi curios daca cei din conducere ar putea sa ne arate fluturasul lor.Sau e prea personal?Eu nu am ce ascunde si ca mine la facultatea mea sunt multi,doar vorbim des despre asta.

 173. Chiar de mi-am tinut promisiunea si nu am mai intrat,am citit tot cu extrem de mare interes!Si spre surprinderea mea,sunt tot mai multi colegi ce si-au scris nemultumirile fata de gunoiul acesta de pirsan si trupa lui!Bravo!Asta sa nu mai creada unii ca sunt doar cativa prosti ce scriu ca niste frustrati pe aici!Noapte buna!

 174. In cateva ore voi fi la universitate..Sunt curios cum va da ochii rectorul cu toti colaboratorii si subalternii lui si mai ales ce le va spune!Eu as intra in pamant de rusine!!

 175. Imi este de-a dreptul scarba sa dau ochii cu conducerea facultatii mele si sa aud aceleasi si aceleasi imbecilitati spuse de decanul Dobrei!Apartin de horticultura si tot scandalul a pornit de la facultatea noastra!Nu-l cunosc personal pe acest Craciunescu dar situatia lui si a aluilalt,Chisalita e binecunoscuta de toti colegii de ani si ani de zile!

 176. Cum sa dea imbecilul asta de rector ochii cu noi?Cu aceeasi nonsalanta cu care ne minte pe toti de atatia ani!Omul acesta nu are nimic sfant in el!Va veti convinge in curand prin reactiile lui de handicapat si felul in care senin face pe miratul la tot cutremurul acesta……

 177. Buna dimineata,colegi!Lucrez la Universitatea de Vest si va spun ca nici la noi Pirtea nu e senzational,dar e bun baiatul!Uitati-va la al vostru!:::)))Ce asteptari aveti de la al doilea mandat?!VA VENI DOAR LA CIUGULIT SI LA ULTIMELE TEPE INAINTE DE PENSIE!Toti fac la fel atunci!Nu-l lasati sa-si castige mandatul!Lansati un altul,nu se poate sa nu aveti!Succes!

 178. Am vazut cat rating a facut acest articol!FANTASTIC!Aproape 600 de likeuri,70 si ceva de distribuiri si comentarii enorm de multe(aproape de 250) si aici si pe fb!Iar acestea pot fi doar de la oameni diferiti ca si identitate,FB nu-ti permite dubla identitate!
  Asta spune tot de cat mai este de iubit acest rector la noi,nu credeti?

 179. Ce onoare la pirsan?Are exact fraza cu”ma doare in pula de tot cat pixul e la mine!”

  Mai jeg ordinar,ma PULA de oltean prost,tu ai auzit de demisia de onoare a Prorectorului Oros Adrian,de la USAMV Cluj,de vineri 29.10.2015?!Sau erai prea ocupat cu agricultura ta amarata?

  Si-a dat demisia de onoare in urma unui scandal cu iz sexual,nu in urma anchetelor de atatea luni!!!!Si nici Oros asta nu e usa de biserica,dar tot mai are o urma de demnitate in el!!

  PLEACA PIRSANE CAT INCA MAI POTI!Luna noiembrie tocmai a inceput…

 180. CE TE FACI JEGULE,DACA MAI APARE UN ARTICOL CU TE MIRI CE ALTCEVA AI MAI FACUT IN MANDATUL ASTA?

  VII DIN NOU CU SCUZE DE TAMPIT INVOCAND IAR „FACATURI” MENITE SA TE TERMINE?

  VORBA CUIVA DRAG MIE,UN TARAN NESPALAT AI FOST TOATA VIATA TA!Dar am jigni taranii adevarati,nu un tepar ca tine!OK?OK BOULE?BAGA-TI-AS IN CUR OK UL DE IDIOT!

 181. Adevarul este ca la cat a fost de citit,comentat si distribuit acest articol,nu m-as mira sa se mai faca un reportaj!Dar poate nu mai au nimic!Ar fi al 7 lea pana acum!Si toate cu dovezi ample ale acestui jaf ordinar!!!!

 182. Treceam prin recas cu masina si la casa lui (aia pe dreapta,chiar inainte de intrarea in oras cum vii de la lugoj),chiar pe poarta casei scrie mare „VAND PORUMB SI GRAU”!
  CE TARAN PROST!ESTI RECTOR IN FUNCTIE! Nu vanzator ambulant!

 183. Pai anuntul ala e din vara pus acolo!:))))Probabil dupa campania de recoltare!Jenant pentru un rector oricum.

 184. Cu ce va deranjeaza ca un om vinde produsele care si le produce?Domnul rector din tata in fiu e un agricultor de succes al zonei.

 185. Cat de tampit si cretin cu crengi in cap poti sa fii,ca sa-ti pui pe poarta casei asa ceva,din pozitia de RECTOR!!!RECTOR AL UNUI MEDIU UNIVERISTAR!!Nu un angajat pe combina la C.A.P.ul comunei,ci RECTOR!!

  CRED CA E TIMPUL SA AVEM IN SFARSIT UN DOMN si sa ne scapam de acest TARANOI!

  Aproopo,ati vazut ce haine jerpelite are uneori prin curte,pe el?JENANT PENTRU UN RECTOR!!FOARTE JENANT!!

 186. In mod normal daca anchetele se continua,va trebui sa-si dea demisia din functie!Ce om intreg la cap ar mai candida in urma unui asemenea scandal constant?Daca nu o va face inseamna ca poate calca peste cadavre pentru aceasta functie!!Sunt sute de mesaje deja pe aceeasi tema de la colegi,iar numarul de anchete sare de 10 mai un pic!!Pana in martie vom ajunge la nebuni astfel!!
  Mentionez ca sunt director de departament la medicina veterinara si o sa le spun oamenilor sa nu mai repete greselile de acum 4 ani!Si eu l-am sustinut atunci!

 187. Oare craciunescu e iar la bucuresti?Carciuleeeee,azi cum il pontezi?Maine?Poimaine?Au mamaaaa,cati bani vei da tu inapoi,baiete!Ce te faci ca ti ai pierdut si gradatia de merit!!Tu obez nenorocit si grozav pe plan academic,tu aveai 8 milioane pe luna aproape pentru merit????????
  Iar unii asistenti au un pic peste gradatia ta,tot salarul?
  PS:I-a luat-o colegul lui de birou,Simion Alda,cel care se aude ca era favoritul la alegerile acelea cu mult balci in ele!Dar care,PISAT SI CACAT PE EL DE AMPLOAREA EVENIMENTULUI,NU S-A MAI INSCRIS!BRAVO ALDA SIMION,ESTI LIDER ADEVARAT!

 188. Articolele cutremuratoare,comentarii tenedentioase!Ma intreb,cineva le explica oamenilor despre ce este vorba?

 189. Din cauza acestui personaj politic craciunescu,astazi toti colegii pe care i-am intalnit erau socati si scarbiti dupa un weekend plin de acumulari de informatii fata de univeristate.

 190. Kilograme de gunoaie sunt in aceasta universitate de prestigiu a timisoarei!Tone,de fapt,sub acest mizerabil pirsan!Pana cand sa mai suportam o asemenea conducere?

 191. Din respect fata de ultima zi de doliu a acestei tragedii nationale,Alah a pastrat si astazi un moment de reculegere fata de acei oameni.Va multumesc tuturor care ati fost in asentimentul meu!

 192. O noua zi magnifica un universitatea noastra pe care o vrem scapata de mizerabilii care o trag in jos!

 193. Sunt un student la facultatea de horticultura siva spun ca sunt mukte nereguli cea mai grava mi sa parut cea in care orele ni se tin de unii care nu sunt profesorii de pe orarul afisat.Stim ca sunt tehnicienii si inginerii de la acele discipline.E normal asa ceva?Aproape tot semestrul avem aceasta situsatie.Va rugam sa faceti ceva!

 194. Sunt scarbit de nivelul profilor de la facultatea mea,TPA!Spaga se ia la greu desi au arestat cativa recent si pe ala de la informatica care era la faculta ailalta.Stiu de la colegi de ai mei ca probleme foarte grave sunt la horticultura,la masteratele de acolo,cu 50-100 lei iti iei nota pe referatele facute tot de profii aia.

 195. Am citit titlul articolului de multe ori!Cat de usor se poate vorbi de jumatate de miliard de lei vechi,aruncati pe geam cu acest craciunescu!!!!!!!!!!!!

 196. Sunt coleg de camera cu Rares,si pe mine ma deranjeaza sa ne tina orele mereu alte personaje decat profesorii care trebuie in mod normal!Rodica Darabus,Aurica Blidariu,etc…Nu am venit la facultate sa ni se dicteze ca la copiii mici!

 197. Craciunescu este doar o picatura de gunoi intr-o caracatita de interese meschine ale acestui tomberon numit pirsan!Sunt atatia altii care dau bani grei sau isi lasa salariile altora doar sa fie MARI PROFESORI in CV!Cu decanii si prodecanii lui in frunte,acest rector escroc profita de orice ca sa-si faca relatii si sa aiba beneficii de pe oricine si orice!Rusine,Pirsane!Dar tu nu stii ce inseamna asta!

 198. Astept o explicatie plauzibila de la acest rector fata de toate aceste acuzatii!Mi se par foarte grave!Cred ca am acest drept!

 199. Eu sunt student la MV si se iau bani la examene de multi profesori!Si bani multi,nu 50 lei ca la horticultura,am fi bucurosi sa fie doar atat ca am da toti!

 200. Nu-l faceti pe rector sugator de p…..a!Sunt altii mai mari ca el!LA PROPRIU!Luati l pe cel de care se spune ca este creierul lui!Prorector Teodor Trasca!!);)

 201. Am aflat cu stupoare ca totul lui pirsan ii este jena si scarba de ce se scrie pe aici si ca ne stie o tara intreaga cu problemele noastre!Din cauza ta se intampla toate astea,pirsane!Tu stii si noi am simtit fiecare,cum a fost in astia 3 ani jumate de mandat!Nu ai luat nici o masura sa intram dracului intr-o normalitate,numai scandaluri,procese si comisii de etica si discipline!NE-AM SATURAT,PRICEPI?NE-AM SATURAT DE INCAPACITATEA TA DE A GESTIONA PROBLEMELE!SI A ECHIPEI TALE DE SCHIZOFRENICI,IERTATI-MI CUVANTUL!

  REST IN PEACE!

 202. Pirsan e impotent demult,fratilor!Sa o suga mai poate,eventual!Viagraaaaaa rectore,macar cu ea mai ai senzatia ca nu te mai pishi pe varful pantofului de „rector la taranii aia”,cum spunea fiica-ta la CJT!
  Personal sunt cuvintele care m-au deranjat cel mai tare din toate comentariile de pe aici!:((

 203. Rectorul face greseala dupa greseala.Nuu asculta de nimeni doar de acel prorector Teo Trasca.Imi pare rau dar lumea nu cred ca va mai doreste.

 204. De ce va mirati ca prorectorul Trasca Teodor nu e luat in discutii?Cine vrea cu orice pret sa ajunga rector in mandatul viitor?Sa fim seriosi!Partenerul perfect al dinastiei Pirsan!

 205. Un om cu cel mai elementar bun simt al raspunderii ar face o conferinta de presa si ar anunta ca pentru imaginea si binele universitatii,se retrage din viata publica!Pana la urma tu reprezinti niste oameni acolo!

 206. Si pe mine ce-l mai tare m-au deranjat expresiile fiicei rectorului pirsan!Taranii astia l-au facut pe tac-tu rector,nesimito!

 207. Educatia de baza o primesti in cei 7 ani de acasa!Copiii vor fi oameni adevarati doar daca parintii ii educa in adevaratele valori ale societatii,in primul rand de catre parinti!Asa tata asa copii in cazul de fata!Nu e singurul caz,dar cu siguranta cel mai urat si cutremurator din universitatea noastra!Si eu sunt mama si sunt extrem de dezamagita fata de educatia data acestor copii de catre un profesor universitar!

 208. Mi-scarba de voi toti!Ce aveti cu prorectorul Trasca?Personal mi se pare cea mai buna varianta de rector!Candva sau chiar de anul viitor!E o capacitate!

 209. Impresionant cum noua generatie de cadre didactice si cercetatori de la usabt s-a mobilizat, revoltat, exprimat pozitia in raport cu iegalitatile facute si obladuite de parsivii si parvenitii cocotati in varf. Felicitari ca doriti sa va extrageti din apa statuta si puturoasa in care ati fost tinuti. Cei mai vechi nu am reusit asta, iar cei care nu am mai suportat am preferat sa o luam pe alta cale. Cred ca ati mobilizat o masa critica care nu mai poate fi ignorata. Insa unii dintre voi trebuie sa isi asume leadershipul, sa iasa pe fata la bataie si sa coaaguleze in jurul lui/lor pe cei care doresc o schimbare a lucrurilor.
  Problemele usabt nu sunt de ieri, vin din spate. Sunteti de mult si adanc penetrati de politici/parveniti, iar aceasta relatie incestuoasa a fost cultivata sistematic de conducere si acceptata de toti. Nu uitati ca noi i-am facut doctori pe toti cei pe care ii pomeniti – Craciunescu, Chisalita si muuultiii alti directori, șefi de autoritati locale, primari, senatori, deputati samd. Apoi i-am facut profesori pe toti, peste rand. Iar cei care ne-am vazut de munca de dascal si de cercetare, ne uitam si dadeam marunt din buze. Tezele de doctorat respective sunt toate cu mari probleme (cautati-le pe la biblioteca, de prin 2007-2008, pot fi subiectul unei investigatii !) Un sistem pervers, imoral, construit pe coruptie/parvenitism: indrumatori (unii ei insisi parlamentari), doctoranzi (toti sefi prin diverse structuri, fara cea mai mica idee ce inseamna cercetare, publicare samd), comisii de sustinere facute pe cumetrii. Mi-e greu sa cred ca se doreste sincer schimbarea directiei!!!
  Peace and Love!

 210. NICIODATA,DAR NICIODATA UNIVERSITATEA NOASTRA NU A FOST SUPUSA UNUI ASEMENEA ATAC FARA PRECEDENT!MAI ALES FATA DE UN RECTOR IN FUNCTIE,CARE-SI DORESTE INCA UN MANDAT!
  IN MOD INDUBITABIL ORICE OM INTR-O FUNCTIE SI CU ASEMENEA ACUZATII GRAVE,EXTREM DE GRAVE,INTR-O ASEMENEA SITUATIE SI-AR ANUNTA RETRAGEREA INTR-O MANIERA ACADEMICA!
  UNIVERSITATEA ESTE ACUM O BARCA IN NAUFRAGIU,DAR UNA IN CARE NU MAI EXISTA ECHIPAJ,CARE FIE A FOST ARUNCAT PESTE BORD,FIE A MURIT SINGUR DEMULT!A MAI RAMAS DOAR CAPITANUL CARE O DUCE SPRE NICAIERI,AVAND ACEEASI SOARTA IMINENTA!
  E

 211. Am vazut acum cateva minute ca subiectul a fost preluat de media cenrala. ziuanews.ro Rostogoliti bulgarul! Poate fi ca-n decembrie 89.

 212. I’M GONNA BLOW ALL THE FUCKIN’SYSTEM DOWN!

  In traducere libera,vom detona tot sistemul acesta putred!Iar cei cu bube in cap,in halul acesta, vor plati scump pentru tot ceea ce au stiut!

  Dragi colegi,putregaiul sistemului condus de pirsan a ajuns pana la nivel national!Ma intreb,oare va fi preluat si de agentiile de presa?
  TINETI APROAPE,NICI NU STITI CE PIERDETI!

 213. Doamne Dumnezeule mare ce a venit peste numele institutiei noastre!Domnule Rector ce intentionati sa ne spuneti?

 214. Ma numesc dr.ing.Rodica Darabus si am fost informata ca cineva m-a acuzat pe acest site ca as fi facut ilegalitati.Mentionez ca nu am facut nici i ilegalitate niciodata,sunt o femeie cu frica de D-zeu la fel ca intreaga mea familie si educatie primita.A intra la unele ore din cand in cand atunci cand ma ruga d-nul Decan Prof.dr.ing.Alin Dobrei sa o fac ca dansul nu putea sau era plecat,nu este o ilegalitate deoarece sunt inginera la aceasta disciplina de multi ani,avand si titlul de doctor tot demult!
  Va rog nu-l mai acuzati total nefondat pe d-nul Decan,nu stie nimeni cat are de lucru din pozitia aceasta!Si sotul meu este prorector la aceasta institutie si de aceea inteleg perfect intreaga situatie.Va multumesc pentru intelegere!
  Cu stima,dr.ing.Rodica Darabus

 215. Treaba s-a imputit rau de tot daca am intrat pe ziarele din bucuresti!Nici nu vreau sa ma gandesc ce va veni de acum incolo!:((

 216. Am trait sa aud si asa ceva!Scuzele din partea cuiva de pe un profil sigur adevarat dupa exprimare.Doamna Darabus,realizati ce ineptii ati putut scrie?Fantastic!!!!!

 217. Domnule Alah,cine sunteti sa-mi vorbiti mie asa?Eu am explicat situatia exact cum este,am fost sincera,nu am ce ascunde!De ce nu intelegeti ca nu e nimic ilegal,multi ingineri intra la ore in locul cadrelor de la disciplina!Important este ca orele sa se tina,nu credeti?Iar eu am constiinta curata si cunostinte suficiente sa le predau din acest frumos domeniul al viei si vinului,mai multe decat d-voastra vreodata!Nu voi mai intra din acest moment pe acest site!Nicioadata!Nici eu,nici colegii mei!

 218. Ancheta este senzationala daca a ajuns si in capitala tarii,fiind preluata de alte ziare!Am mai avut dubii ca e doar un ziar banal de scandal dar aceasta dovada este cea mai mare ca totul este altfel decat la fostele alegeri!

 219. Nu am nici cel mai mic dubiu ca sunt implicate multe servicii si institutii in acest scandal monstru de coruptie la aceasta universitate!Altfel s-ar fi stins totul a doua zi,nu credeti?100% e asa! Ne depaseste pe multi!Eu personal stau deoparte,nu vreau probleme!

 220. Nevasta prorectorului Darabus e atat de proasta incat nici nu a realizat ce tampenii a putut spune!Mai bine taceati,parerea mea!

 221. Sunt speriata rau de tot si sunt absolut convinsa ca sunt implicate si SRI ul si DNA ul si alte institutii de forta ale statului in monitorizarea universitatii noastre!Daca articolele nu se opresc aici si daca nici comentariile nu sunt blocate,cine este in spatele lor,cu siguranta este puternic si stie pe ce se bazeaza!Din punctul meu de vedere este un lucru pozitiv,asa putem si noi sa intram in normalitate iar cei vinovati de furturile facute sa fie deferiti justitiei!

 222. Am si eu acelasi punct de vedere!Bravo anchetatorilor!Ministerul ar trebui sa-i ceara demisia acestui rector si sa verifice tot ce se intampla la aceasta universitate!E imposibil sa fie fum fara foc,nu exista asa ceva!

 223. Slabe speranţe!
  Dl. ministru Cîmpeanu este prietenul domnului Pîrşan.
  Luni de zile a dosit toate sesizările privind olegalităţole din universiate astfel ca ARACIS-ul să-i dea un calificativ excelent.
  Domnul rector Pîrşan s-a revanşat făcându-l pe ministru DOCTOR HONORIS CAUSA
  Cum spuneau latinii „MANUS MANUM LAVAT – dacă vreţi este una din definiţiile corupţiei!

 224. NU înţeleg de ce scrieţi „PRAFURI ALBE”, pentru că de fapt ar trebui să scrieţi (pardon expresia) „SUNT UN GUNOI!”.
  Cel puţia ar fi realşitatea!

 225. La ce scandal monstru a creat acest rector in functie,nu-l mai spala nici ministrul ministrilor!Cine isi va mai asocia imaginea cu el dupa asa ceva?

 226. Si eu nu am nici un dubiu ca sunt multe chestii in spatele acestui ziar,ziaristi,comentarii fara oprire, dar mai ales al acestui personj misterios „ALAH”,care ne tot face dezvaluiri senzationale dar in stilul lui propriu!!
  Stiti de ce?Pentru ca nu se poate ca un rector,prorectori si atatia oameni cu pozitii si relatii din universitatea asta, sa nu poata face absolut nimic,dar absolut NIMIC ca sa se opreasca!!!!Dimpotriva!!!

 227. Va confirm ca anul trecut universitar,doamna aceea a intrat la 4 sau 5-nu mai stiu exact- cursuri de vie.La toate orele ne citea fie de pe foi fie de pe slideuri.Avea o voce stinsa,abia vorbea!Noi am crezut mult timp ca e sotia domnului decan care preda tot ceva legat de struguri.

 228. Sunt perfect de acord cu unii de pe aici si eu.Sunt sigur ca sunt multi „pe fir”,eu si multi colegi din facultatea de agricultura preferam sa stam deoparte de acest razboi care sigur se va termina prost pentru unii daca au intervenit „ochisorii albastrii”…

 229. E foart grav si total ilegal daca o inginera tine ore cu studentii si mai confirma acest aspect si studenti.Nu sunt bani luati ilegal?Sau cel in cauza,adica un decan in functie ia un salar care nu-l merita?Stiati si de asta,domnule Rector?Am impresia ca nu va pasa decat de banii d-voastra!Ati pus numai incompetenti in functii!!

 230. Eu personal vreau sa ajut procurorii acestui caz si pe cei ce ne monitorizeaza,in aflarea adevarului despre tot ce a facut ilegal acest rector in mandat!Nu am ce ascunde,nu am furat sau luat nimic de la nimeni!

 231. Nici un ministru,nici o relatie, piluta sau vorba a unui suspus intervenita din partea acestui gunoi de pirsan sau a cohortei din anturajul lui, nu va putea opri acest tavalug pornit de noi,de voi,de fiecare in parte, macar cand citeste aici!!Nimeni,va spune Alah!Pentru ca in fiecare dintre cei care iubesc aceasta universitate cu sufletul curat,sta acel DUMNEZEU ADEVARAT!Iar mintea nu vi-o poate lua nimeni,oricat v-ar atrage atentia cu imbarligaturi si minciuni ordinare.

  Fiecare stie si simte cata realitate este in aceste sute de comentarii in nici o saptamana!

  Si…cum va spuneam…luna noiembrie abia a inceput…presimt ca vor fi lucruri extrem de interesante,mai ales ca am intrat deja si pe presa nationala…Oare ce va urma?Hmm..:)

  Va asigur de tot sprijinul meu pentru ca fara voi aceasta generatie de farisei si anacronici,inradacinati in istoria muzeului Antipa din Bucuresti,va face orice sa ramana in functii!

 232. Numai pentru ce a iesit la suprafata pana acum in urma anchetelor,a oamenilor ce scriu aici dar mai ales a sigurantei data de acest nick ce eu nu prea pot sa l pronunt din motive religioase,eu ma declar foarte,foarte multumita!Bravo,oamenii trebuie sa stie adevarul si personal ma bucur tare ca pot sa vorbeasca atat de multi!NU VA OPRITI,ORICINE ATI FI!

 233. Daca nu e implicat SRI ul in nebunia asta,imi tai p..a jos!:)))
  Nu puteau sa apara atatea facturi si lucruri din interior la care nimeni nu are acces si mai ales sa se ia la tranta cu oameni grei,sub forma asta,daca nu intrau ‘baietii’ pe fir!
  Am dreptate,Alah?:)

 234. Draga nick format doar din cifre,daca pe tine te ajuta cu ceva,,sa afli raspunsul la intrebarea ta o sa-ti spun confirm din nou ce am mai spus:in fiecare dintre noi,sta un Alah,care poate provoca SCHIMBAREA!Chiar mai devreme decat anticipasem candva…

  Am auzit si eu ca e pe buzele tot mai multora in universitate…Stiu insa sigur ca puteti mai mult de atat…Lasatii sa creada ca sunteti doar 2-3 cei care scriu aceste aproape 400 de mesaje si peste 7000 de vizualizari…

  Cei din rectorat au pierdut demult contactul cu realitatea!Alah stie mai bine….mult mai bine despre ce este vorba….

  Un lucru e sigur insa!Alah e in cer si vegheaza ca aceasta capodopera a LUI,ACEASTA UNIVERSITATE,sa reintre pe un fagas normal!Apoi Alah va disparea din nou din peisajul de zi cu zi,exact cum a aparut…

 235. @fidea
  Domnule de ce eşti pesimist (nu-l mai spală nici …)
  Eu sunt „optimist” convins că dl. ministru îl va scoate … basma curată şi de această dată, pentru simplul motiv că „corb la corb nu îşi scoate ochii!”
  Mai vine şi obligaţia (i)morală. Doar la făcut HONORIS CAUSA!

 236. Dragi colegi! Citesc cu interes toate postarile de aici. Cred si eu ca si voi ca s-a ajuns la limita rabdarii intelectuale. Nu sunt de acord cu limbajul de aici cu toate ca sunt solidara cu toti. Fetita mea de 8 ani citeste comentarile si ca ea multi altii. In toate birourile din Usamvbt se discuta in soapta acelasi subiect. Cred cu tarie ca valul schimbarii nu mai poate fii oprit!!! Ca sunt sau nu servicii pe aici nu ne intereseaza, au fost tot timpul si vor mai fii , oricum stim o mare parte din ele si e normal ca si ele sa stie o mare parte din ce facem noi, si tot asa de normal ar fii sa informeze autoritatile competente de ce se intampla cu adevarat grav in Universitatea noastra, si nu sa incerce sa compromita liderii de opinie. Degeaba scriem sute de mesaje aici , cel mai simplu ar fii sa scrieti un singur mesaj la alegeri……….Nu incercati sa calculati varsta fetitei mele ca o sa va dea cu virgula …..

 237. Ieri am fost informat ca a avut loc o sedinta la o facultate.La finalul ei un director de departament a spus in mers,abia auzit Alah is back!:)Desi era inconjurat de multi apropiati prin functii,de acest imbecil pirsan.

  Nu am sa-i dau numele,poate il deranjeaza,decat daca el imi va transmite acest lucru.Alah a zambit…

  Peretii au urechi pentru ca lumea stie realitatea pentru ca lumea e satula de mandatul vostru!E total diferita decat fictiunea in care voi traiti in borcanul de sticla din rectorat sau in tonele de deplasari in care sunteti plecati!

 238. Sunt curios ce va mai fi si astazi..Mi-e teama ca presa centrala ne va teroriza mai tare ca aceste anchete si se vor pune pe noi!Acel ziar e parte componenta a unui concern,cu alte ziare prin tara si editii in limba engleza si editii tiparite!

 239. Tu te-ai plimbat ieri la bucuresti, la depunerea inimii reginei maria la pelisor iar oamenii vor raspunsuri!

  Te doare in ciucurelul tau zbarcit de ce se intampla aici!Ce mortii matii de incult ai inteles tu din acea ceremonie?Ce?Pariez ca iar ti-ai facut bilute din mucii nasului de oltean prost sau ti-ai scos cleiul din urechi cu cheia masinii institutiei noastre!MI-E SILA!

  PORC JEGOS,TU ACOLO NE REPREZINTI SI PE NOI CARE TE-AM PUS IN ACEASTA FUNCTIE!Erai pielea pulii pana atunci,doar tone de functii luate din sinergia faptelor si meandrele concretului,vorba tovarasului Iliescu!

 240. Cat de prost poti sa fii ca sa crezi ca sunt doar cativa cei care posteaza aici,cand mie mi s-a cerut o adresa de mail obligatorie ca sa pot scrie acum aici?!Altfel nu ma lasa!!Asta inseamna ca nu poata scrie chiar oricine!
  Iar ca sa-ti faci cont de yahoo,mai nou trebuie dat si telefonul ca sa ti trimita inapoi mesaj de confimare pentru validare!!!!
  Cate adrese de mail pot face cativ oameni ,cate numere de mobil pot avea ca sa poata fi atat de multe?!?!
  Despr ce vorbim atunci?!?!?!

 241. Numai cine pune mana sa scrie ceva aici nu intelege ca lumea e satula pana peste cap de pirsan si toate slugile lui!!Ia faceti un sondaj anonim si vedeti cati il mai doresc inca un mandat!!!!!!!!Veti ramane socati!!
  4 conturi sa aiba fiecare care a postat aici si tot da 100 de oameni diferiti!!!!
  Doar din cei care au avut curaj sa scrie ceva aici!
  100 de oameni nemultumiti vizibil de d-voastra vi se pare putin,d-le rector?!

 242. Haideti sa va spuna Alah ce ne deranjeaza vizibil in toti anii acestia pe foarte multi,dobitoc si cretin de oltean prost!Stiti ce?

  LIPSA DE AUTORITATE A TA,ZEVZECULE!

  FAPTUL CA NU AI NIMIC,DAR ABSOLUT NIMIC DIN CALITATILE UNUI LIDER,nici nu aveai cum din eduatia primita de la familia ta!

  ZECILE DE COMISII DE ETICA SI DISCIPLINA PE CARE LE-AI TOT NUMIT PENTRU A TE SPALA PE MAINI,PRIN ELE,DE TOATA IMPOTENTA TA CA SEF,pe care le franai mereu spre final,doar sa arati ca tu esti ala bun si impaciuitor!!

  Mai iti spun,cretinule?Oho,cate mai sunt,tineti aproape,va veti regasi multi ca si gandire, in aceste descrieri!!!

 243. Va dau cuvantul meu de om si am 52 de ani aproape,ca cine pune punctul pe i aici este acest nick Alah!M as bucura sa l cunosc candva,o sa i strang mana si o sa i multumesc pentru toata asumarea vorbelor!

 244. Daca ancheta a fost preluata de cotidianul ZIUA din Bucuresti,e groasa fratilor.Acel ziar ii apartine lui Sorin Rosca Stanescu ce acum e in puscarie,parca!Mai sa ne vedem si la televizor din cauza lui Pirsan ca suntem dati naibii!:))))) Si unii mai au dubii ca sunt si „altii” bagati in spatele acestui scandal….

 245. De data aceasta sunt tot eu Alah,e singurul alt nume sub care am postat vreodata aici!

  Nu e vreun alt nume arabesc,am vrut doar sa trag un MARE SEMNAL DE ALARMA cuiva ce citeste pe aici uneori,si care emite opinii credibile pentru multi cei care ii calca pragul biroului de ani si ani de zile!!

  Alah ii spune doar atat:Stai deoparte de toata aceasta nebunie,e spre binele imaginii tale sa nu iasa vreun schelet din dulapior…..

 246. Dupa cum se prefigureaza,chiar luna noiembrie va fi una a Halloweenului,demn de filmele americane…Tot ce imi doresc este sa nu mai continue anchetele!!!Altfel inseamna ca se va lasa urat pentru rector in acest noiembrie 2015…..

 247. Am mai scris anterior doar o mica parte din ce mi-am adus aminte despre domnisoara Delia Pirsan si vorbele ei de pe la noi.De cand s-a scris de la noi despre ea,cauta de zor sa afle cine a avut curaj sa vorbeasca la adresa ei si sa spuna o realitate.Zilele trecute ameninta cu faptul ca tatal sau are multi prieteni grei de la SRI si judecatorii si „ii va pune pe toti din universitatea lui,cu botul pe labe”.Au mai fost de fata colega C.dar si colegii R.si S.(nu pot sa le spun numele,le este frica de ea)

 248. Si mai ceva.Spunea ceva ca sunt interese mari la universitate din partea unuia Luca care este nu stiu ce ruda cu seful senatului de la voi,David parca a spus,si care e foarte bogat(acel Luca adica) si care se ,ocupa cu vanzari de terenuri prin tara,si ca tatal ei si cu David asta nu vor lasa pe „pulifricii aia care scriu sau anchetele alea de ziaristi de 2 bani sa ii strice afacerile lui tati,ca el stie mai bine cum trebuie facut totul”.
  In fine,eu nu stiu la ce se referea,nu am inteles mare lucru din asta.Daca mai imi aduc aminte sau mai aud ceva,va mai scriu aici.
  O zi buna sa aveti.

 249. Ma simt foarte jignit din nou de cuvintele spuse de fiica unui rector care este si seful meu la servici.Votul meu l-a pierdut sigur,accept multe dar nu asa ceva!

 250. Urmaresc ce se scrie aici dar de data asta nu inteleg ce a scris acest Marius M.Ce treaba are ala cu terenuri cu noi?Doar nu ni le poate lua nimeni ca sunt de stat!

 251. Camelia03 eu nu stiu la ce se refera dar am auzit o la telefon spunand ca tati are terenuri si se va zbate pe orice cale pentru ele a au valoare foarte mare.A avansat suma dar nu cred ca e adevarata pentru ca e uriasa,nu vreau sa dau in ridicol aici.Nici nu o spun,cred ca e minciuna. Va multumesc din nou.

 252. Suma spusa de Delia era de cateva sute de milioane de euro! Spun ca nu cred asa ceva pentru ca e prea mare pentru timisoara,doar daca aveti cateva mii intravilan se poate asta.Dar nu e cazul,sunt sigur!O zi buna.

 253. Si pe mine ma deranjeaza limbajul fiicei rectorului,nu ma asteptam la asemenea vorbe doar suntem cadre didactice si el e rector ales sau nu si de colegi.Sa-ti fie rusine ca ai spus asta!

 254. Mmm,ce subiect delicat pentru acest hot de drumul mare a deschis acest Marius….Multumesc!

  Voi reveni in curand si va voi lumina cu ce se pregateste de doar cativa de data asta din conducere!

 255. Doamne Dumnezeule,cine este acest Alah?E ceva in universitatea asta de care sa nu stii?Am ajuns sa salut politicos la telefon si pe aia care suna din greseala!:::))))))

 256. Universitatea are un patrimoniu extrem de bogat.Avem si aici in zona,si la lovrin,si la cioreni,si la lugoj,etc,etc.Valoarea cea mai mare e asta de pe langa campus.Eu cred ca suma este mare si este mare interes pentru ele.Am avut si procese cu multi,stiu ca am pierdut multe deja.

 257. Deci nu pot sa cred ca frunzaverde ala se plimba prin lume pe banii lui taica su!Ce rusinos cand tatal sau este intr o asemenea situatie!Ce uraaatt!Ce suflet poate sa aiba acest baiat?

 258. Eu miros ceva nasol legat de acele terenuri….si nasul nu m-a inselat decat foarte rar in viata…Sa speram ca de data asta da…

 259. Si eu cred ca daca e vorba de terenurile usabului,treaba e nasoala.Se leaga cu toate aceste articole!Sunt sigur ca sunt oameni grei inclusiv politic,nu mai spun de alte institutii!

 260. Ascultati-ma pe mine,daca nu mai apar articole inseamna ca balciul acesta se va termina pentru ca oameni grei au intervenit!Daca insa va mai aparea doar unul singur,inseamna ca acest ziar e tare rau de tot cu acest ziarist senzational in frunte,la fel ca toata nebunia si comentariile de aici, care au un spate absolut GIGANTIC!

 261. Problema cu pamanturile universitatii este lunga si extrem de intortocheata,plecata de la Otiman,care a avut un interes maxim asupra lor,trecand prin Moisuc care nu a avut nici o treaba cu ele si ajungand la acest hot de pirsan,care stiu sigur ca e cu ochii pe ele,doar ca nici Alah nu are toate datele!Inca!

  Dar va promit ca le voi afla in curand si o sa vi le si argumentez ca intotdeauna!Va spun sigur ca mai sunt cel putin doua-trei personaje mari din conducere care le jinduiesc!

  Va confirm doar ca sunt date in protectia unor institutii ale statului de mult timp ,pentru ca daca si pe ele le pierdem,ne pierdem profilul nostru!O universitate agricola fara patrimoniu este terminata instant!

  Stiti asta tovarase Pirsan?

  Nu mai dezvolt acest subiect,e cel mai sensibil dintre toate…

 262. Toti vor sa mulga Universitatea noastra,capusand-o pe toate caile posibile si imposibile!Pana cand,dragi colegi?Pana cand?Cred mult in aceasta luna noiembrie,la fel ca multi altii de pe aici…

 263. Luna noiembrie a inceput si caruta a luat-o la vale dupa cum vedeti prea bine!

  Astazi a cazut Ponta!Nu fac politica niciodata dar stiu ce efect are pentru Universitatea noastra:Honoris Cauza dat lui Campeanu nu va mai avea valoare pentru protectia indirecta a acestui mizerabil iar slugii lui devotate,Trasca Ioan Teodor,i s-au taiat aripile vanjoase in ascensiunea recenta prin PSD!

  Apropo,dobitoc si mincinos ordinar de rector,ne minti de vineri incoace ca Corpul de control al guvernului ti-a spus ca pulele astea de somitatii cu functii prin tara asta bugetara,pot sa nu vina decat sa-si tina orele si atat!

  Serios,cretinule?Care corp de control,al carui Guvern?!Asta plecat in bloc astazi?!?!Din cauza minciunii tale,toti directorii de departament si decanii,vor da de la ei din buzunar pana la ultimul leut ca au tolerat asta!

  Si apropo,NU EXISTA NICI O FOAIE OFICIALA PENTRU ASA CEVA,DATA DE CINEVA!!!Pentru ca e o aberatie si minciuna fara margini fata de toti care stim ce inseamna prezenta la orice servici unde luam salariu lunar!!

  Cereti sa va dea foaia asta,sa vedem rezultatul!Alah nu minte niciodata!

  PS:Tineti minte niste cuvinte cheie in zilele ce vor urma:
  Ziar,ancheta,atacuri urate la persoana,copilarii,prostii,,limbaj suburban,familia trebuie lasata in pace,parinti fara copii,procese,daune morale,casa de copii,IP uri,instanta,terenuri,valoare,casa de avocatura,Valeriu Stoica,Bucuresti,interese,ministru de justitie,calm,pledare la bara,garantii,lupta,unitate,universitate!

  O sa intelegeti de ce…

 264. Sunt prieten cu nora d-lui Rector,Sania,si va spun ca e foarte adevarat ca e plecata in luna de miere alaturi de sotul ei,Razvan Pirsan,in acea tara,Singapore….Au ajuns saptamana asta…

 265. Eu vineri la senat am auzit povestea cu povestea cu acel valeriu stoica,de acest rector de care eu vreau sa ma scap. Ma intrebau cativa colegi de la MV imediat dupa sedinta daca ne-a aparat pe noi asta sau pe ailalti,ca nu or inteles nimic din povestea spusa!

 266. Eu chiar nu cred ca fiul Rectorului e plecat acolo ca e de-a dreptul inconstienta sa faci asta cand tatal tau este acuzat de tocarea banuului public prin fel de fel de firme!Sunt mama si eu si asa l-as fi batut pe acest baiat daca ajungea nu nima-n drum si sa stea doar pe banii mei prin baruri si sa fumeze cand propriul tata e acuzat de atatea infractiuni!!!!!!

 267. Eu am inteles ca pe noi ne-a reprezentat la „bara”,vorba lui pirsan la senat.Am vrut doar sa intreb ca daca e asa,din ce bani l-a platit universitatea????Ala a fost ministru de justitie mai demult,sigur are onorariu ff.mare!!!!!

 268. V-a dat taticul sau taticu banuti de singapore,porumbeilor?Pariez ca a mai reparat vreun acoperis sau a vandut productia de marar a statiunii!

 269. Sau ai prins 5 portocale in diagonala concomitent cu 3 prune pe lat?Si ai aplaudat ca un delfin,marea reusita constand intr-o strangere de mana a celui ce ti-a pus betul pe maxim?!?!?!:))))}Si a aparut tati spunand,lasa baiatu tati,nu te necaji,v-a luat tati doua bilete spre asia!Desi colegii mei vor sa va trimita pe luna!Iar eu nu stiu de ce!:)))))))))

 270. Sunt un coleg din universitate si ma declar scarbita de tot ce este acest pirsan!Absolut tot!Cum l am putut pune rector?

 271. Buna dimineata va spune Alah!Am o mare bucurie cand vad ca nu va opriti din a comenta domnia acestui gunoi de pirsan!

  Razvanut draga v-ati cazat deja?Ai mancat,tata?Ai reusit sa vizitezi cate ceva?Ai ajuns de marti acolo,ai uitat macar sa-mi dai macar un sms,sa stiu eu si mami ca ati ajuns cu bine!Stii cat ne ingrijoram cand nu faci asta!Ne-am bucura sa ne trimiti si noua macar o vedere,stii ca noua ne place la recas pe campurile manoase mai ales.Bine,si la Buzias ne place,au un bazin fain cu namol,abia deschis recent.Poate mergem o data.
  In rest toate bine,tata?La tati la servici e bine,oamenii sunt veseli si nu sunt afectati deloc de ce scriu prostii aia pe acolo si nu cred o iota din nimic.Si surioara ta spune la fel,ca sunt numai copilarii si prostii si ca sunt invidiosi taranii aia de la tati de la lucru,stii ca ea vorbeste mai direct,tati nu are voie sa spuna asa ceva,macar pana in februarie.Important este ca tu sa nu te consumi,bine PUIULE?
  Ce sa-ti mai spuna tati?Ca noi suntem bine,ceea ce va dorim si voua!

  PS:Sa ne spui daca nu va descurcati cu banutii,am vorbit si cu mami si m-a certat ca nu v-am dat la voi decat stiti voi cat.Nu spun cat ca poate cineva ne poarta de grija,ca numa asta au in cap!Preventiv v-am mai pus inca atat pe card,poate vreti si voi sa va mai luati una-alta.Sunteti asa tineri si frumosi,bucurati-va de viata.
  Tati acum merge la servici,mami este deja la birou.
  Va imbratisam cu drag si dor romanesc!
  Mami (o pun prima sa nu se supere) si tati!

  Dragi colegi,va asteptati la pogorarea tuturor sfiintilor,crucilor,altarelor,bibliilor,bisericilor si arhanghelilor din gura lui Alah fata de acest clan,nu-i asa?

  Am sa va surprind ca intotdeauna!Nu,nu voi cobori din nou blestemele lui Alah asupra lor!

  Doar recititi singuri tot ce a scris Alah aici,insumati-le si ridicati-le la puterea INFINIT!Iar la suma rezultata adaugati inca o data cel pentru doamna doctor inginer Rodica Darabus!

  Cu drag,Alah!Din fiecare dintre voi!Nu din piscina….

 272. INCA ASA CEVA NU MI-A FOST DAT SA VAD!ATATA CURSIVITATE,LIMBA ROMANA PERFECTA SI COEERENTA IN LIMBAJUL UNUIA DE LA NOI!ESTE UN ORATOR PERFECT,V-AS VOTA CU DOUA MAINI DACA ATI DORI SA FITI RECTORUL NOSTRU!SAU PE ORICINE DIN ECHIPA DUMNEAVOASTRA!IMI DATI INCREDERE ENORMA IN MINE INSAMI SI INTR-UN VIITOR MAI BUN AICI!VA MULTUMESC!!!!!!

 273. Am sentimentul ca ne-am gasit copacul sub care sa ne adapostim de orice furtuna care poate veni peste noi!E cel ce mi-a lipsit mie personal in tot mandatul actualului rector!Si cred ca e cel mai important sentiment,acela al SIGURANTEI DATA DE UN LIDER ADEVARAT!BRAVOO,ALAH PENTRU TOT CE DEZVALUI SI NE SUSTII AICI!

 274. Citesc si ma minunez!Si iar citesc si iar ma minunez de ce cuvinte pot citi ochii mei mai sus!Alahule,nu stiu daca mai scrii sau nu,dar ne ai colorat viata zilele in toate zilele astea!Q.E.D. spui?Blowing in the wind,adica…

 275. Acest rector trebuie sa plece din functie daca mai are un dram de onoare in el!Cu ce obraz mai vine sa candideze dupa ce au iesit la suprafata atatea lucuri teribile din viata lui?Nu vreau un astfel de om!

 276. Eu sper ca seria de anchete sa continue!Oamenii trebuie sa stie ce se intampla in universitate!Eu nu ma voi opri din a le spune colegilor tot ce cred!!

 277. Postaci tampiti,jegosi si ordinari,gata,v-a plecat idolul devaluirilor?
  Aloo,v-ati pierdut motorul pe drum?
  Voi nu vedeti ca nu mai apare nici o ancheta,nu se mai face nici o dezvaluire senzationala?De atata timp?!
  Numai minciuni ordinare despre d-nul Rector!
  Deschideti-va ochii si intelegeti ca nimic,absolut nimic nu este adevarat din ce s-a putut debita aici!
  RUSINE COLEGILOR POSTACI CE AU VORBIT IMPOTRIVA RECTORULUI NOSTRU
  Stati cuminti si vedeti-va de treaba!Si veniti la vot in februarie sa-l votati!Merita din plin!!!!!

 278. Voi veti arde in iad pentru tot ce ati citit macar aici!Nu noi,cei care ne vedem de treburile noastre!
  Mergeti cu Alah al vostru de gat!Si toti cei ce doar care la adapostul anonimatului va puteti spune gandurile de cct!
  Domnul Rector a facut atate pentru universitate noastra,dar voi habar nu aveti pe ce lume traiti,idiotii dracului!Sunteti atata de prosti incat nu va dati seama macar ca pana si ziaristul asta a realizat ca sunt minciuni si nu mai are nici un subiect tendentios!
  Si noi care il iubim si respectam pe d nul Rector Pirsan am facut tot ce a tinut de noi sa l protejam de aceste atacuri jegoase ale voastre!Prostilor,voi nu puteti intelege cum!:))))))

 279. Sunt student la Facultatea de Tehnologia Produselor Agroalimentare si se intampla multe lucruri ilegale la noi,mai ales cu bani la examene,desi a fost politia anul trecut si a arestat 2 profesori!Sunt altii si mai spagari de care sigur si d-nul Decan stie,chiar eu l-am informat odata!Eu locuiesc in camin si va spun ca toti colegii stiu de ce se intampla in campus numai de pe acest site!Nimeni nu ne explica nimic!
  In numele lor va spun sa deveniti cu adevarat profesori,altfel vom face revolutie!
  Domnului Rector ii solicitam sa vina sa ne explice si noua ce se intampla si de ce tolereaza astfel de scandaluri!
  Sper sa nu fie adevarat ce s-a scris aici de el,altfel e foarte nasol sa faci asemenea fapte.Dar mai ales sa ai astfel de copii..

 280. Mie personal imi pare rau ca acel nickname Alah a ales s nu mai posteze nimic.Stiu ca inca citeste inca tot ce e pe aici si isi pregateste materialul cu terenurile acelea.Si-a dovedit cuvantul pana acum si credeti-ma,a descris exact realitatea de la noi!!Il apreciez ca si-a asumat toate cuvintele rostite,chiar daca limbajul prea dur uneori nu il accept!ACEASTA E REALITATEA DRAGI COLEGI!Iar de pirsan sunt foarte,forte,foarte dezamagit!

 281. Am ramas surprinsa de limbajul unui sustinator al rectorului ce a scris anterior,ma asteptam sa vorbeasca altfel!
  Care e diferenta pana la urma intre cei care il apara pe rector si cei ce-l critica,in special acel alah?!?!Care?!?!Macar el a dezvaluit lucruri incredibile despre caracterul lui pirsan!Imi pare rau ca l-am votat cu ambele maini acum 4 ani si am crezut in el!

 282. Ia uitati cum le-a venit vocea slugilor lui pirsan,de cand Alah a scris ca nu mai posteaza pana isi termina ancheta aia!Sa inteleg ca nu va mai e frica,ca doar el va putea descoperii de unde scrieti?!
  Demagogilor,unde va e asumarea cuvintelor pe care o acuzati la noi?Voi aia pupincuristi ai acestui rector oribil ca tot ce este el!
  V-a descris perfect acolo,v-ati nascut slugi,veti ramane niste farisei nenorociti care nu va pasa decat de voi insiva!Imbuibatilor!

 283. Parca spuneau unii ca a reusit pirsan si acolitii lui sa stinga problema!!!Tocmai am vazut ca a mai aparut un articol!Impotentilor!!Va doare-n cot ca iar Universitatea noastra e trasa in scandal dupa scandal!PLECATI ACASA CU TOTII CEI DIN CONDUCERE!

 284. Stimate ” Alah” (am eu o presimtire ca nu este o EA) in cazul in care vei ajunge rector, o sa primesc un semn dumnezeesc, voi veni si voi da examen sa intru si eu in invatamantul universitar. Am toate calificarile necesare, chiar si doctorat…
  Te felicit pentru limbajul atat academic cat si neacademic de care ai dat dovada. Tot Respectul. Esti un tip citit!!! Am cateva nume in minte dar nu sunt sigura ca pot sa ma pronunt inca… Iar cei care incearca sa te descopere nu si-au dat seama probabil ca esti atat de destept sa te conectezi probabil prin PROXY sa nu fi identificat, ca doar nu atentezi la siguranta nationala(doar la siguranta stabilitatii USAMVBT) sa intre SRI pe fir …;). Despre terenuri…Am informatii, cu documente la purtator, inclusiv harti. Luca este pocait, la fel si David, daca faceti vreo legatura….Mai multe va scriu daca sunteti interesati…

 285. Stimați cititori ai acestui jurnal on-line, doar citind afirmația: ”Website-ul timisplus.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorilor comentariilor. timisplus.ro nu deține și nici nu stochează informații legate de identitatea persoanelor care postează în rubrica de comentarii.”, se poate concluziona că de fapt cele postate în comentariile de mai sus sunt mai degrabă rezultatul unei imaginații bolnave a unor persoane cu un grad puternic de frustrare acumulat în timp. Cu excepția domnului dr.ing. Walter Stahli, care și-a dat numele real, în rest din ceea ce am citit rapid, comentariile nu prea pot fi asociate cu numele alocate, acolo unde sunt date nume. Iar bazaconiile enumerate în comentarii ar putea constitui subiectul unui roman SF, care s-ar putea să aibă mare succes într-un viitor îndepărtat, în cazul în care ar fi făcută o ecranizare, iar românii ar fi suficient de inculți încât să meargă să vizioneze un asemenea film. În cazul în care, cei care comentează, au și documente doveditoare pentru cele spuse, este indicat să meargă să le înmâneze autorităților competente în vederea cercetării, ca ulterior să se ia măsurile care se impun. Dacă aveți ceva personal cu domnul rector al universității, cu domnii prorectori, cu directorii de departamente, cu senatorii universitari sau ceilalți reprezentanți din conducerea USAMVBT și nu numai, fără să dețineți și dovezi care să susțină spusele d-voastră, este indicat să vă apucați de treburi mai serioase, decât să scrieți visele eroice pe care le visați noaptea/ziua, atribuindu-le unor nume pe care le luați din cartea de telefon a universității sau de pe site-ul oficial. Iar limbajul unora, chiar dacă sunt descrise ficțiuni, lasă de dorit, nu se vede că au trecut prin școala românească. Îmi exprim speranța că nu sunt cadre didactice în USAMVBT. Se cunoaște faptul că imediat ce apare un om inteligent, se adună imediat o grămadă care să-l combată. Este recomandat să fie combătut cu inteligentă, în dezbateri intelectuale, nu împroșcând cu povești utopice, pe care nici autorii comentariilor nu le cred, ce să mai spunem de restul lumii? Trebuie să dai dovadă de foarte mult curaj, să te ascunzi sub o identitate falsă, ca să-ți mai eliberezi din frustrări. NU o să vă vindecați. Pentru asta există medici specialiști, care vă pot fi de mare folos. În rest, să auzim numai de bine, și lăsații pe domnii jurnaliști să-și facă meseria și să scrie despre anchetele pe care le fac!

LĂSAȚI UN MESAJ